Černý trh - nákup zesílení

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ΛΖLΛB, 5/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Můžu vědět proč mi po zakoupení naleštěných hlavní na 1 den zmizne možnost koupit hlavně na 10 dní ?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ΛΖLΛB, bohužel je systém takto prostě nastaven.

3. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

4. hugosamo

hugosamo Perspektivní autor

Ahojte, tri dni som nekupil jednodnove nalestene hlavne, stale sa mi nezobrazuje moznost kupy na 10 dni, musim to kupovat po jednom stale?
    Pretoze pri rychlosti hlavnej stranky (internet mam 50/5), mi zaberie nakup vsetkych bufov po jednom dni dost vela casu. Nechcem to ratat, ale ak mam 8000 dusi na nakup zosilneni, a buf stoji 20 zelenych, to tu mam akoze kolko casu stravit nakupovanim? Ja nerad šopujem.
    Vdaka.

5. Poseidon

Ahoj ΛΖLΛB, to bohužel netuším nezkoušel jsem to, ale pravděpodobně to stále tak nefunguje.

6. hugosamo

Ahojte, tri dni som nekupil jednodnove nalestene hlavne, stale sa mi nezobrazuje moznost kupy na 10 dni, musim to kupovat po jednom stale?
    Dakujem.

7. Poseidon

Ahoj hugosamo, bohužel nemám žádnou informaci o tom, zdali je možné koupit naleštěné hlavně na 10 dní opakovaně.

8. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

Bohuzel ja mam cerny trh co se tyce tech to veci omezen na kralovninu prizen na jeden den a vodoo a tot je vse maji to i ostatni? protoze nemam nic koupene a v nabidce take nic nemam..

9. Poseidon

Ahoj LadyJane.cz, a nemáš boostery koupené? Zde ti na loď nevidíme, ale díval jsem se na jinou loď malou a i ty má v pořádku oba druhy přízní i boosterů jako jsou hlavně atd.

10. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

ahoj poseidone prave že ne :( ja už to nevidim tyden myslela jsem že to je chyba všech :((( napsala jsem na podporu ..

Naposledy upraveno: 8/7/16
  11. liaipin01

liaipin01 Zelenáč fóra

EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 9/7/16
  12. hugosamo

Dik Poseidon,
    tak na 10 dni to islo vraj kupit len raz, ale teraz by ma zaujimalo, preco nalestene hlavne sa dali kupit na 1 den iba raz (potom mi zmizli z ponuky), hmlova stena 2x, potom tiez zmizla, a ostatne bustre som kupil 8x a stale ich mam v ponuke.
    Kde je chyba?

13. Poseidon

Ahoj hugosamo, opravdu netuším, já jsem to osobně nekupoval. Nicméně jsme problém hlásili a nevím mohou se vyjádřit ostatní, ale myslím si, že to bohužel nebyl problém všech.

14. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Ahoj Piráti!

Boostre v čiernom trhu boli kedysi limitované na 14 dní a viac ich kúpiť nešlo (v prípade dlhšej akcie a šikovných hráčov bolo možné boostre počas akcie aktivovať 2x).

Limit boostrov na 14 dní bol odstránený a boostre sa dajú kúpiť na viac / menej dní. Neznamená to však, že sú nekonečné. To by si každý hráč kúpil počas akcie napr. hlavne na 30 dní a +- by mu vystačil tento booster do ďalšej akcie. To už nehovorím o takej priazne kráľovny. :D Boostre by tak stratili svoju funkčnosť a výnimočnosť.

Čo sa týka boostrov, tiež zatiaľ môžem napísať len to, čo sme vypozorovali. Každý booster má tu stopku niekde inde. Ako píšete, niektoré získate na 10 dní, 14 dní, 18 dní, 20 dní... Vo všeobecnosti pokiaľ vlastníte niektorý z boostrov na mori, objaví sa Vám iba jeho nákup na 1 deň (tiež závisí na ako dlho ho máte a aký je jeho limit). Pokiaľ ho na mori nemáte, máte možnosť ho 1x kúpiť aj na 10 dní. Taktiež aj keď pred akciou vlastníte booster (napr. priazeň kráľovny) v čiernom trhu sa Vám na 10 dní jeho kúpa neobjaví.

Pri najbližšej akcie, môžem skúsiť po jej začiatku (1 - 2 dni) na testovacom účte aktivovať všetky boostre a spísať na koľko dní je možné booster aktivovať.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.