bugy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem AdmSity, 27/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

zdravim chcem sa spýtať že ako to vlastne funguje v BP s bugmi.. vo vop je napísané niečo v tom zmysle že "nesmú sa vedome využívať v prospech" a ak sa využijú profit z nich bude odobratý a hráčovi hrozí ban na ktovie ako dlho.. a zrazu pred pár dňami "nečakane" po zlúčení serverov sa vyskytol taký "malý" bug.. myslím si že o ňom vedelo aspoň 90% hráčov a isto aj bigpoint keď ho opravil za nejakých.. 12 hodín.. čo je sakra rýchle ak sa to netýka paymentu.. ten bug bol že sa mohli robiť pergy a neodčítavalo a naviac keď sa hráč odhlásil na poslednej vlne stále ho púšťalo len na tú.. samozrejme veľa hráčov sa odhlásilo na poslednej vlne taurusa/aquariusa atď a poznám niektorých ktorí zarobili okolo 20-40 mega perál za jeden deň.. takže späť k mojej otázke.. chcem sa spýtať či sa s tým bude niečo robiť a bude odobraté všetko čo bolo za ten čas nabugované alebo sa na to BP vykašle.. inokedy keď hráč nejakým bugom získa pár 100 k perál tak BP je celé mimo a berie to hneď a tuto za jeden deň hráči zarobia toľko čo iní za 5 rokov..

ЌŔǚΜρΐΐК tohle ocenil(a).
  2. Cannis_Aureus

Cannis_Aureus Pilný autor

No, netrvalo to ,,12 hodin´´ ale skoro tri dny aspon na ge5 , nebo jak tedkon ten smisak servr nazvat. ze jsi toho nevyuzil tvoje minus

3. kywa

kywa Obyvatel fóra

• urážka, doubleposting
    neremcej konecne neco ve prospech hracu a jejikoz ty sis nenahrabal tak budes delat vlny SMAZÁNO

a este neco to bylo to jediny pozityvni na tom slouceni jinak je to prusvih

Naposledy upraveno moderátorem: 28/9/15
  4. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Kto je ako šikovný tak sa zaradí, stále sú nejaké chyby, kde je iba na tebe či to riskneš alebo nie, neskoro môžu kričať tí, ktorí to nestihli.

5. O2tu

O2tu Stálice fóra

no coment :D :D :D ja som to sice nestihol ale vobec ma to netrapi aj tak to tu za chvilku padne cele tot moj nazor :p

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj AdmSity,

informace k tomuto nemáme, pokud nějaké obdržíme budeme vás o tom informovat, pokud máš případně na konkrétni hráče podezření, dej podnět na podporu.

Výdělek 20-40M za jeden den není podle mě reálný, ale nechci zde nikoho navádět a ani to rozebírat.

Ahoj kywa,

prosím dle pravidel.

pěkný den

7. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Tam nešlo o perly ale konečné odmeny. ;)

8. MAXTONS

MAXTONS Velmistr fóra

nevim co se tady resi ja bych rekl ze jen zavist ze nekdo o tom vedel vyuzil a nekdo ne a citi se dotcene ze mu to nikdo nerekl ja treba patrim mezi ty kteri se to dozvedely tady z tohohle prispevku a je mi celkem jedno jestly nekdo vydelal 100mega nebo 100k diky tomu jen nechapu admcity co timhle chces dokazat asi se citis ukrivdene ze si o tom nevedel jinak places na spatnem hrobe i kdyby nekdo udelal 40 mega tak mu nemuzes dokazat ze to udelal schvalne bude to slovo proti slovu :)

9. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

Mirek, pokud šla opakovat stále dokola poslední vlna a někdo měl Mapu Lva ( ten dává, pokud se nepletu 900 000 perel jen za tu jednu vlnu ), tak mohl udělat za ten jeden den klidně i 100 Mega perel... ;-) na druhou stranu je to dost nefér protože tolik nevydělám ,,poctivě'' ani za 10 let hraní.

10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj SANDOKAN*cz*,

pokud to šlo jak píšeš, tak nejlepší je dotyčné poslat na prověření podpoře, podle lodního deníku se dají tyto hráči dobře řešit, tady to nevyřešíme. Myslím si, že např. 10 krát po sobě konečná odměna v lodním deníku, nebude omylem a zaslouží si minimálně odebrat perly a trest.

pěkný den

11. ٴٴٴٴĴįŗķą

ٴٴٴٴĴįŗķą Perspektivní autor

jaké dotyčné ,tech par tisíc dotyčnych ? To je lepší tady to číst jak koukat na komedii. Vsem co si napakovali a taky tem co maj HP z raka alespon na dva roky gratuluju

12. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj SANDOKAN*cz*, já bych se nedivil kdyby došlo k puštění nějakého scriptu, který problém vyřeší. Hlášený byl takže je to na centrále.

13. .PATaMAT.

.PATaMAT. Pisálek fóra

Milý Mirku,
    sám dobře víš, že psát na podporu je to samé jako házet hrách na zeď. S podpory přijde odpověď v tom smyslu, že výsledek šetření je interní záležitost a tudíž nemám nárok se to dozvědět. Takže proč tam psát, když se stejně nic nedozvím a to co tu sdělíš ty je jen to, co ti řekne vrchnost aby jsi tu sdělil . Takže ty to tu prezentuješ jako výsledné stanovisko a přitom je to bohapustá lež.:):):) . A můžeš můj příspěvek zase cenzurovat, že tu sděluji interní komunikaci s BP. Ale napřed si pozorně přečti příspěvek, je tam větné spojení
    v tom smyslu ne citace toho to co ti napíšou.

14. O2tu

O2tu Stálice fóra

Dobra tema zas som sa vyborne pobavil , len tak dalej mladenci uz by trebalo aj tu urobit akciu na bojovy rebricek asi zalozim nove vlakno z hlasovanim nebudeme uz chodit na more ale staci tu vacsi zavistlivec vyhra :D

15. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj PATaMAT.,

tvůj názor nechci vůbec vyvracet, každý může mít svůj včetně mě, nejsem žádná výjimka. Cenzurovat v tvém příspěvku nemám co :) a pokud jde o toto vlákno, prosím jen na mě nesveď, že jsem na tuto chybu upozornil, to bych byl opravdu nerad, mám povinnost, nahlášené chyby pouze předat dále. Jak se může každý dočíst výše, chyba je předána a dále už to není v naší kompetenci. Nechci citovat tvůj příspěvek, ale jak jsi mě správně vytknul, budu častěji používat větu "pouze můj názor", aby zbytečně nedocházelo k nedorozumění ...

pěkný den

16. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce - zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.