Bug v kotlíku z Aruby

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem §ʌϐοƮзṶЯ, 19/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. §ʌϐοƮзṶЯ

§ʌϐοƮзṶЯ Zelenáč fóra

Už asi 3. deň evidujem chybu v kotlíku z Aruby kde po kliknutí na " Odštartuj rituál " mi odoberie mojo ale nevybehne žiadna odmena ani v samotnom kotlíku v podobe ikony, ani v lodnom denníku a ani na mori.

S pozdravom

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

V lodním deníku zápis je. Chyba je už několik dní hlášená na centrále.

3. §ʌϐοƮзṶЯ

§ʌϐοƮзṶЯ Zelenáč fóra

Práve som sa pozrel, áno, nachádza sa tam zápis. Tak snáď to opravia čím skôr.

4. Spitfire°mk°5°

Spitfire°mk°5° Rádoby autor

Plus je tam ešte chýba keď hádzem mojo za perly po 5 tak mi to nejde a píše že si túto akciu nemôžem dovoliť...

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

na to stačí F5 nebo zavřít a otevřít okno kotle. Jde jen o přechod mezi Mojo a perlami.

6. Spitfire°mk°5°

Spitfire°mk°5° Rádoby autor

Mne nepomohlo ani to iba úplne odhlásiť a prihlásiť... Ale už je to hlásené takže vpohode :) a riešil som to tak že som hádzal po 50 mojo ono ak človek hádzal za perly a padlo mu normál mojo aspoň 1 išlo to normálne

7. pindrusec

pindrusec Vážený autor

hlášené to bude už hodně dlouho, zlobí to cca od té doby co tam přidali kotlik ze saby, což je minimálně půl roku

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.