Bug s bonusovými mapami...

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖, 11/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Verbeia pokiaľ mi bonusové mapy normálne odrátalo a som ich prešiel mám čakať taktiež BANN??

Včera večer / v noci som spravil niekoľko krát pannu (mal som ich asi 10) normálne som prešiel aj 10 vlnu dostal odmenu a odrátalo mi mapu neostala mi....spravil som aj kozoroha tak isto odmena 20 dní poškodenie, ďalšieho som skončil na 14 vlne (predpokladám že na základe chyby budem na 1 vlne)

Šiel som si vlnu za vlnou s pušným prachom, dutou a dizajnom na BS, mazlík obranný (preto ten pušným prach)....

Za to mam teraz očakávať tiež BANN alebo ako?? Pretože podľa toho čo si napisala v ozname mi to tak príde.....

Naposledy upraveno: 11/3/16
  2. glob

glob Zelenáč fóra

podla mna je bann volovina ja som presiel 10 vln na sagittarius a odhlasil som sa a ked som isiel zasa hrat mal som vlny vinulovane pergament bol odznova a zato ze mi to 3 krat spravilo nie mojou vinou dostat bann hm krasa

3. Mne sa možno stalo že mi mapu neodrátalo ale ja som si to nevšimol robil som to kvôli ELB keď už končí sezóna

4. glob

glob Zelenáč fóra

ja som nastastie ten pergament cely nepresiel iba 10 vln a ked mi to hodilo od znova tak som presiel dalsich 8 a isiel som off a az dnes rano som zasa hral

5. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

já sem udelal pannu , skoncil jsem 9 vlnou , když jsem se vratil dodelal jsem 10 a normalne se to odecetlo, oznameni beru jen jako bububu, BP nebyl schopnej v 99% bugy potrestat a nebude tomu jinak ani ted. Po tom co BP predvedl s knezem, kdy ho smazal i lidem co maji potvrzeni o platbe (ja si treba vsechny emaily schovavam) a nebyl ho schopnej vracet ani na zaklade prokazenych plateb uz vidim jak vyresi tenhle problem )))

6. Rob.Halford

Rob.Halford Aktivní autor

já teda nevím ,nějak tomu oznmau nerozumím ,nebo si asi sedím na vedení ,o co tu BP vlastně jde ?? O jaký bug se vlastně jedná ,?

7. Monostr

Monostr Perspektivní autor

Oznámení je jedna velká lež, není žádné oznámení o téhle situaci, takže jen a pouhý bububu jak s tím že se konečně zabavějí botterů :D

8. glob

glob Zelenáč fóra

aha no hadam banny nebudu podla mna nech vezmu co si kdo zarobil na pergamente a je to vyriesene

9. Lucie

Lucie Rádoby autor

Hadas spatne,precti si VOP.Vetsina zvas mela chybu nahlasit na podporu a podle toho co tady pisete ste o tom vedeli ,ze je tam chyba.Udelat 100svitku,kdyz jste je ani nemeli :)vase chyba, ted prijde bann.:)

10. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

zadnej ban nepijde nebud naivni, o chybe jsem vedel od vcerejsiho vecera, psalo se o nem na chatu a v mem pripade nefunguje, spustil se novej kotel (ja sam jsem z 600 mojo slozil 4xpannu a ostatni po 1ks, a protoze mam eli booster a blizi se konec ligy tak jsem ty svitky vcera delal, a vse normalne.....

11. Monostr

Monostr Perspektivní autor

banny za to nebudou. tohle je megaprůser za kterej si může BP sám tečka konec šmitec. a jestli budou bannovat tak ať už sloučej všechny megaservery do jednoho superserveru protože tam nikdo stejne hrat asi nebude :D

12. glob

glob Zelenáč fóra

neviete ci to uz opravili ci si konecne mozem ist bez problemov a obav zahrat pergament ?

13. Netrep hlúposti začiatočník keď nevieš....ako píše Arrow / Monostr bonusky sa dajú zložiť ľahko stačí mať mojo alebo perly.....chýba je vraj hlásená od včerajšieho večera takže nikto nič neporušil maximálne tak CM svoju oznamovaciu povinnosť upozorniť na chybu ale ani sa nedivím,....včera som cm márne zháňal hodinu a nakoniec som dostal odpoveď že končí a vraj riešil iný prípad, bol sám na službe a ďalšie hlúpe výhovorky keď viem že hral na mori.....ako aj oznam o tomto bugu z dnešného rána ktorý tu už mal dávno byť zavesený.....však že

Nehovorím že som mal 100ks ale mal som do 10 čo nie je nereálne ;)

14. Lucie

Lucie Rádoby autor

Cm stim nema nic spolecneho,mas to nahlasit na podporu.Precti si poradne VOP a pak tu poucuj:)Kazdopadne jestli nekdo udelal jednu vlnu na vic a dostal za ni perle ten bann nedostane,ale ty co si udelali vlnu stokrat za sebou ty si bann zaslouzi.

15. VOP poznám nehrám to 1 rok ;-)

CM vždy upozorňovali pokiaľ bola nejaká chyba že sa o chybe vie atď ;-)

O včerajšku nehovorím pretože o tejto chybe som sa dozvedel až dnes ráno z fóra keďže včerajší nemenovaný moderátor sa radšej hral ako sa venoval práci....a večer boli restarty pri ktorých to mimochodom nebolo tiež spomenuté čo podľa mojich informácií sa už o chybe dávno vedelo ale nikto z kompetentných nemal ani toľko času (1 veta) aby na niečo takéto upozornil že sa registruje takáto chyba

Počkajme si radšej na vyjadrenie niekoho tu z vyšších, ktoré nám dúfam ešte dnes poskytnú.... :) :)

16. masony

masony Pisálek fóra

jo jo přísloví asi bude platit... Potrefená husa nejvíc kejhá... :)

17. glob

glob Zelenáč fóra

Preco to este stale nieje opravene ? to co musim prejst ten pergament cely naraz az nechodim stale ako ***** od zaciatku

18. Ak narážaš na mňa tak to nie, len dnes nemám čo robiť v škole tak sledujem fórum kto čo napíše ;) :) a rovno reagujem ;)

19. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

CM nemá povinnost toto oznámit. Oznámení dává provozovatel hry a pokud se nerozhodne toto oznámení dát je to pouze na něm. Chyba nahlášená byla a čeká se na její řešení. A ti co tu píšou ohledně VOP ano máte pravdu. Tak jako i v některých programech ... je hráčova povinnost oznámit chybu ve hře. A také to někteří dělají, ale jen někteří bohužel. Taktéž i v současném případě několik hráčů psalo na podporu a hlásilo tento problém aby se vyhnuli trestu.

20. Poseidon máš pravdu ale musíš brať aj tú stranu do úvahy kde o tom hráči ako napr. ja som o tom nevedel a bonusku som robil a normálne prechádzal aj s odmenou, preto sa pýtam či som medzi tými ktorý by mali dostať BANN alebo nie.....

Pretože s toho čo napísala Verbeia vyplýva pre mňa že bann má každý kto robil bonusku počas tejto chyby

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.