Bug- neviditelnost

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ☜ღ«†ڳლøμℓム†»ღ☞, 23/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Před chvilkou jsem zaznamenal na 17/1, že si nějaký hráč střílí akční NPC skrz světlo tortugy nebo naopak, že je to bug neviditelnosti a ne tortuga. Zajímalo by mě jestli se s tím už někdo setkal.

2. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

ano ale je tomu celkom dost dlha doba teraz neviem ci take daco existuje ale moze to tak byt

3. -tomaslm193-

-tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

Stretol som sa aj ja s tým, už zasa bp spravilo chybu a niektorý to využívajú.

4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Také jsem se s tím setkal, ale neviditelný hráč nestřílel NPC, ale mně :p. Neoficiálně se mi podařilo zjistit, že se prý nejedná o bug, který si můžete sami nějakým způsobem zapnout, ale někdy se to stane, když někdo ze světla začne střílet, tak jeho lodička zůstane pro ostatní neviditelná. Jestli je to pravda - netuším.

5. O2tu

O2tu Stálice fóra

osobne sa mi to tiež davnejsie stalo potopili ma a narodil som sa neviditelny mohol som strielat a mna nebolo vidno ale zas to netrvalo dlho, skusali sme to potom znovu a uz sa to neobnovilo skoda :D

6. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

uz si spominam mal som svetlo dal som teleport z pod svetla na nejaku mapu potom som preskocil na vedlajsiu a zacal sutit hracou..bol som neviditelny pisal som to aj na tsku pri ware potom ma sundali a bolo pomne a s5 som to nevedel dat tak pravda to je ale az teraz som si nanu spomenul netrva to 2 mesiace urcite dlhsie ...

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.