brej

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem trdlo01, 27/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. trdlo01

trdlo01 Zelenáč fóra

na jak dlouho mam ban když mam na dobu neurčitou

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj trdlo01,

na dotazy, které se týkají tvého herního účtu Ti odpoví herní podpora, zde na fóru žádný trest nemáš.

pěkný den

3. Tihounek83

Tihounek83 Pisálek fóra

Ahoj,
    nemám možnost přístupu na chat a nejsem si vědom žádného přestupku. Čím to může být? Děkuji za odpověď

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Tihounek83, a píše ti to tam nějaký důvod, že bys neměl přístup na chat nebo se ti okno četu například vůbec neukazuje. Zkus jít do nastavení - spustit konfigurátor a dát reset okna chatu. Pakliže se ti ukazuje hláška ohledně nějakého postihu tak bohužel v tom případě musíš kontaktovat podporu.

5. TiPi

TiPi Rádoby autor

Tihounek83 tak bud máš ban na chat a nebo nastavení-grafika-prvky-chat F5 a mělo by to fungovat;)

6. Tihounek83

Tihounek83 Pisálek fóra

• Doubleposting
    Když jsem ve hře, tak se mi po kliknutí na okenko chat zatmavý jakože jsem ho aktivoval ale neotevře se mi, abych mohl chat zahájit.. Zkusím to tedy jak jste mi radili. Děkuji za radu ;-)

Tak to bylo tím resetem.. Děkuji :)

Naposledy upraveno moderátorem: 27/10/14
  7. trdlo01

trdlo01 Zelenáč fóra

a když sem tamnapsal jak se to vyřeší?
    o_O

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Tihounek83, to jsem rád. Pro příště tě prosím vyvaruj se zbytečnému doublepostingu viz pravidla.
    Ahoj trdlo01, ban na dobu neurčitou je permanentní BAN, ale případné vyjádření ti může podat jedině podpora, která vidí na tvůj účet. Bohužel jsi ani nenapsal o co jde jestli loď nebo BAN. Na loď se dávali například nyní výstražné na 14 viz ZDE. Pokud ti to píše Chat tak jsi porušil některé z pravidel chatu. Ale tuto informaci ti opravdu poví jen podpora a případné odbanování může řešit také ona.
    Dotaz zodpovězen zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.