Boostr

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem TINKA15, 30/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau,chtěla bych se zeptat,kde páni doktoři zařadili přehled boostru.Myslela jsem,že po těch pár dnech se tady mistři fora ozvou kde všude jsou chyby ale tahle maličkost asi nikoho nezajíma.Hlavně nepište,že chyba je hlášena už dlouho,protože není o ní ze strany BP ani zmínka.Dále bych se chtěla zeptat jak tedy funguje špicl.Když dám hledat hráče,tak mám všechny políčka šedé(hledat za perly)a prostě dotyčného nenajdu.

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj TINKA15,

já nemám problém Ti odpovědět, ale potom mi nevyčítej, že to není odpověď kterou by jsi chtěla slyšet.

Chyba není hlášena dlouho, protože je to nyní předmět úpravy, já doufám že se to zase ustálí a všichni si na to zvykneme. Z pohledu hráče - boostery byly na moři "přehled lodě - boostery", byly tam všechny pomíchané, nyní jsou boostery "pirátů" přiřazeny k nové záložce "přepadení - důstojníci" např. lodní sluhové, VB3 atd..

další boostery jako dělové poškození, paluby, BZ booster atd. budou jistě vráceny po oddělení zpět, určitě běží na pozadí pokud máš dotaz na konkrétní expiraci obrať se na podporu hry.

Špicl z mého pohledu funguje tak, že si např. v lodním deníku zkopíruju piráta (Ctrl+C) vložim do okénka ve špiclu bez té tečky nakonci, dám lupu, tím se mi zobrazí v té tabulce, přidám do sledování a dole zmáčknu tu ikonku za 150 perel, pokud je na moři, tak se mi znázorní, dělal jsem ta přibližně 200 x, ještě jsem chybu osobně nezaznamenal, ale nevylučuju jí, možná individuální na konkrétní hráče/hráčům.

pěkný den

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.