Booster

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem -Transis-, 21/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Transis-

-Transis- Pisálek fóra

2xkrat som prešiel Raka a nedalo mi odmenu,pytal som sa Cmka a povedalo mi že je tam chyba ale niečo som dostal ale neukazalo mi čo.Napisal mi ešte že mam pozrieť do boostrou.No ale ked som stlačil na prehlad lode -booster tak mi tam vyskakuju velke čisla napriklad Trup cancer 255:45:32 Dmg : 178:42:58 atd..

2. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj -Transis-,

chyba s odměnou je nahlášena, spočívá hlavně v nezapsání do lodního deníku. Tvé hlášení předáme dále k řešení, díky za upozornění.

pěkný den

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj -Transis-, jak vím od kolegů z podpory tvůj účet byl kontrolován a jednotlivé expirace byli v pořádku.

5. -Transis-

-Transis- Pisálek fóra

ano ale podpore ukazalo dobre čisla mne ukazuje čudne neviem čim to je možno IP adressou

6. Poseidon

Ahoj -Transis-, zkusil bych ještě více prohlížečů. Či jiný počítač pokud máš možnost. Pakliže se to podpoře ukáže v pořádku je těžké pak předávat něco k řešení co není vidět na dané lodi.

7. -Transis-

-Transis- Pisálek fóra

Na inom počitači to ukaže spravne

8. Poseidon

Ahoj -Transis-, tak pak pokud máš nějaké doplňky zkusit je deaktivovat. Jak vidíš bude to bohužel problém v rámci počítače.

9. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.