booster

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Ŧקε†яik36czŦ, 12/5/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,tak bych chtěl reagovat na ten nový,fajn,super,nejlepší-pokud vím tak ho mužeme vylepšit-25 miest pre pirátov-ale pokud vím a BP určitě taky,že už několik týdnu nejdou dát piráti,tak nechápu jak dám dalších 25 pirátu,když mi nejdou dát a ne jen mi ti piráti co měli jít doposud?Muže mi to BP vysvětlit?Anebo to tedy tu chybu s piráty co je už hlášená několik týdnu opraví součastně s novým boostrem?Hmmmm,velice zajímavé.

Ŧ-šincekCZ-1-UEK tohle ocenil(a).
  2. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

neopravi nic

3. Slůňe_CZ

Slůňe_CZ Pilný autor

jakej zase boster a kde ho získám by mně zajímalo

4. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

precti si oficialni oznameni

5. *-intruder-*.cz

*-intruder-*.cz Perspektivní autor

No mě to celkem vyhovuje,že ty piráti nejdou dát na lod :).Vozím si na lodi kolem 100 milů.zlata a nemám o něj strach. A v neděli si pak mohu dražit podle libosti:-D

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj "Ŧקε†яik36czŦ,

přesně jak píšeš, chyba s piráty je nahlášena, důležitost chyb neovlivníme ani tady na fóru tuto chybu neodstraníme. Pokud do zavedení boosteru chyba opravená nebude, piráty samozřejmě nepřidáš.

všichni čekáme na opravu...

pěkný den

7. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,jasně Mirku,taky jsem psal o BP,ne o Vás z fora));)

8. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

FM je možná náhrada zlata ktoré je mi ukradnuté keďže nemôžem mať pirátov na lodi? lebo fakt veľa hráčov ich má a s 0 pirátmi toho veľa neubránim!

9. NσStress*

NσStress* Aktivní autor

Předmět super, teším se! Větší dmg = vše jde rychleji, jak vydelavaní, tak střílení enemy:))

✖ρℓαувσу✖Cz- tohle ocenil(a).
  10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj AdmSity,

můžeš napsat na podporu hry, více Ti zde neporadíme.

pro "Ŧקε†яik36czŦ,

jsem rád, že to nebylo na nás, alespoň si nemusím dělat starosti s odpovědí.

pěkný den

11. socient

socient Komisař fóra

NσStress* to souhlasím ale jen vtedy jestli pude získat pomerne jednoduše ( ne jak krystalove pozehnanie de jen z raka a na to potrebuji 3-4 svitky) a pokud de o max. pocet del tak z puvodnich 257 to bude ted 287 :)

NσStress* tohle ocenil(a).
  12. Slůňe_CZ

Slůňe_CZ Pilný autor

stejně nevímkde ho ziskám jako v truhle nebo kde?

13. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Na betě je v černým trhu a jsou tam 2 druhy. První se jmenuje Křišťálový dar a druhý
    Přízeň krále.

14. Mirec

Mirec Pisálek fóra

Ja typujem Payment. možno dajú na začiatok nejakú akciu kde sa bude dat získať, ale bude to viac zamerané na vytiahnutie peňazí z peňaženky. po prípade Bokor kalich.

15. *Sinthoras*

*Sinthoras* Pisálek fóra

Fakt super věc. Před nějakou dobou (možná rok možná více netuším) BP snížil dmg a zvýšil HP(za cenu světla z tortugy), aby hráči nechodili na 2 rány, ale teď? Teď není problém sundat hráče opět na 2 rány natož když zvýší počet děl o dalších 30. Fakt logiku BP miluji

16. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.