Bonusy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ♥Reduction♥»Cz™, 12/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ♥Reduction♥»Cz™

♥Reduction♥»Cz™ Pisálek fóra

Ahoj...chtel bych se zeptat jestli se dá ěnkde zjistit na jak dlouho mám ještě..nebo zda vubec mam napřiklad bonus poškození z bonus mapy nebo + hp nebo an jak dlouho mam jeste mojo palubu bo to požehnání kralovny nebo jak se to jmenuje..

2. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

taky bych to rád věděl ale nikde to není

3. kywa

kywa Obyvatel fóra

MOJO PALUBU MAS V MOJE LOD VPRISLUSENSTVI DO KDY. BUNUSY ZE SVITKU JEDINE U PODPORY A TO TI PREJU PEVNY NERVY NEZ SE TO DOZVIS TAK TI NEJSPIS VYPRSI

4. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Kdyby bp se bp řídilo podle plánu na zavádění metamorfozy tak už by jsi věděl do kdy máš jaký bonusy. Mělo to být hotové už na konci srpna, ale z toho pro bp neplyne žádný zisk jako z drahokamů tak na to kašle ....

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ♥Reduction♥»Cz™, co se týče v bonusů ze svitku tuto hodnotu ti poví opravdu podpora. Délku trvání jako je Mojo paluba, opravář stupně 5, Vodoo kněz stupně 3.... si můžeš najít v Loděnice - Moje loď a pak v příslušných nabídkách jako je tým, příslušenství.
    Co se týče plánu, ne vždy jde vše podle plánu a myslím si a určitě s tím bude většina souhlasit raději řešit případné problémy, než to ihned pustit do hry a pak si například nikdo z důvodu chyb nezahraje nemyslíš ΛΖLΛB?

6. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Tak chyby a problémy jsou ve hře pořád a postup zavádění si naplánovalo bp samo (i když jen orientačně) a další milník už měl být zaveden před 1 a půl měsícem a přitom plánují do hry novou věc Laternu magiku.

Naposledy upraveno: 12/10/14
  7. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

nemel nesmysly, o vypis bonusu zadam kazdy mesic a vzdy ho mam do hodiny

8. Slůňe_CZ

Slůňe_CZ Pilný autor

souhlasím jakej to je problém si napsat na podporu odpoví jak jen můžou a víš co a jak :)

9. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Arrow já jsem nepsal, že to nejde zjistit jen to že už se to dávno mělo dát zjistit bez toho abych každý měsíc otravoval podporu do kdy mám který bonus. Na podpoře musejí být šťastný když každý měsíc musí x lidem posílat výpisy bonusů, ale třeba nemají nic jinýho na práci když hra jede bez problémů :)
    Radší to zamkněte na otázku už bylo odpovězeno.

10. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce zakladatele tématu, odpovězeno, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.