Bokorův pohár

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 26/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

... Nevím, kdy konečně proběhne losování bokora, ale už teď bych chtěl BP upozornit, na chybu, která se při podobném problému vyskytla. Nepamatuju si, kterého bokora se to týkalo, ale stalo se už myslím jednou (možná víckrát, můžete mě opravit) že se výhry připisovaly později, tuším, že to bylo 4. v měsíci. Ale přesto, že královské požehnání je na 28 dní, připsáno bylo 4., tak 28. skončilo. Dle mého názoru, by uvedených 28 dní mělo být ode dne připsání odměny a ne ode dne, kdy odměna měla být připsána, ale nebyla.
    Tak toto je citace z mého příspěvku #52 z diskuze k prosincovému Bokoru. A už je to přesně tady. Odměny za prosinec byly připsány dne 9.1.2015. Přízeň krále je na 28 dní, takže skončit měla 5.2.2015 (jestli dobře počítám). V lednovém Bokoru jsem Přízeň krále o5 získal. Měla tedy začít platit po uplynutí 28 dnů "prosincové" přízně, tj. od 6.2.2015 a končit zase 5.3.2015 (kupodivu stejný den 5., když má únor 28 dní). Když se ale dnes na moři podívám do sekce Přehled lodě - Boostery, tak mám dobu trvání na Přízeň krále už jen 3 dny, tedy do 28.2.2015. O 5 dní méně :(
    Ahoj Geralt64, pakliže se takový případ stane jaký uvádíš s požehnáním, myslím si, že není problém se obrátit na podporu která určitě daný problém vyřeší.
    A toto je citace Poseidonova příspěvku #53 ze stejné diskuze. Obrátil jsem se tedy na podporu a čekám, jak věc vyřídí.
    Na závěr 2 dotazy: Proč se nás neustále BP snaží v něčem přechytračit (píšu "přechytračit", protože nechci trestné body za krásný slovenský výraz, který by byl určitě trefnější)? Proč musíme sami hlídat to, na co máme nárok, aby nám tento nárok nebyl krácen?

..Emkos.. tohle ocenil(a).
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, ano jedná se o Bokorův pohár za prosinec. Jedině podpora může tyto věci řešit a tudíž je ve finále celý příspěvek naprosto zbytečný. Co se týče tvých dotazů nejde o to nikoho přechytračit. Systém je nějakým stylem nastaven a tak funguje. A osobně bych byl raději proto do něho nezasahovat je spousta chyb, které opravdu například 3 dny požehnání nespraví. Nicméně ano uznávám, je to nepříjemné pro hráče.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám. Pakliže vím i náhrada probíhala.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.