Body z boje a Černý trh

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 17/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

1. Samozřejmě vítám nové hodnosti v Bojových bodech. Po více než 5ti měsících jsem včera konečně zase bojové body za stopení dostal :D
    2. Šrotová munice a super pancéřové pláty byly přesunuty z menu Bojových bodů do Černého trhu. Znamená to, že Černý trh teď bude přístupný stále? I když nebude žádná akce? Nebo bude možné tyto předměty zakoupit někde jinde, když bude Černý trh zavřený? Z menu Bojových bodů tyto předměty totiž zmizely a zakoupit tam nejdou (ani jeden z nich nekupuju, protože šrotová munice je na nic a super pancéřové pláty by možná byly fajn, ale cena 200 perel/1 ks je šílená - pokud mě bude střílet 5 hráčů, tak každé necelé 2 vteřiny přijdu o 1000 perel :()
    3. Patronát Agwe - tento předmět samozřejmě kupuju, protože 40k HP navíc se hodí. Také zmizel z menu Bojových bodů, ale já ho v Černém trhu vůbec nemám, kde ho teď mám koupit?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64,
    1. Gratuluji
    2. Z oficiálního oznámení: budou zpřístupněny na Černém trhu (pokud bude trh otevřený).
    3. Stále Patronát Agwe nemáš v černém trhu? Já ho u sebe v tuto chvíli vidím i když bohužel zamknutí zatím doufám :D

3. Geralt64

Ne, stále ho tam nemám. Znamená to tedy, že si ho budu moci koupit jen někdy a jen jednou, podruhé až první skončí první? Jako ostatní vylepšení v Černém trhu. To si opravdu děláte srandu?

4. Poseidon

Ahoj Geralt64, zkusím zjistit. Bohužel nastavení jako aktuálně nyní je neovlivním.

5. Reaver

Reaver Vycházející hvězda fóra

Ahoj Geralte, pokud máš aktuálně Patronát Agwe aktivní, tak na černém trhu viditelný pro Tebe není. Tedy stejně jako ostatní vylepšení na Černém trhu, jde nyní Patronát Agwe zakoupit pouze jednou a další až po skončení toho aktuálního.

6. NσStress*

NσStress* Aktivní autor

Taky mi hlava nebere, proč to dali do černeho trhu a ne např. do tržiště, možná proto, že doted se na to vztahovala sleva s ostrovy, slevou klasickou(25%) a premkem, hmm?... Tohle je určite krok zpet!

7. Geralt64

Přesně tak. Udělal jsem hodnost a mám mít možnost si Patronát Agwe zakoupit. A ne jen někdy, ale stále. Čert vem slevu, zase tolik to nestále, ale chtěl bych si to koupit kdykoli, ne jen třeba jednou za měsíc :mad:

8. Poseidon

Ahoj Geralt64, systém byl takto nataven samozřejmě je možné zkusit požádat o změnu ale jestli k ní dojde to už neovlivním.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.