Behemonth

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem LadyJane.cz, 20/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

Zdravím
    Získal jsi 2688 perel.2'688 Perly
    2014-11-20 04:49:19Získal jsi 15277 BZ.
    2014-11-20 04:49:19Potopil jsi loď Behemoth.
    ale nedostal jsem první design nechápu proč?

Jak se dostanu k Behemoth designu?
    Design můžete získat, pokud se zúčastníte boje s Behemothem a buď se Vám podaří poslední salva nebo způsobíte největší škody.

Potopte Behemoth 1x a dostanete základný design:
    Bad90,12/11/13

Pokud neni aktualizace této stránky byl bych rád aby příště bylo napsáno že za POSLEDNÍ RÁNU DESIGN UŽ BOHUŽEL NEZÍSKÁTE!!!!! budte tak hodni když už nic neděláte aspon aktualizujte stranky!!!!! Dozvěděl jsem se ted že už jen za max dmg se dostava Design ale nikde to nepíšete!!!!

Naposledy upraveno: 20/11/14
  2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj LadyJane.cz,

dotážeme se pokud je to jen jak píšeš, nebo zda-li jde o chybu. Bohužel nevíme všechno, hlavně to nikdo ještě nikdy nepsal a sám to nezjistím, když mám tyto designy všechny. Po zjištění skutečného stavu bude FAQ opraveno, upravit to není problém, každý den upravujeme mnoho stránek ani se o tom nikdy nedozvíš, nevidíš narozdíl od nás historii vláken a vidíš jen poslední úpravu.

pěkný den

3. _-........-_

_-........-_ Rádoby autor

Ahoj Mirku ,
    je uplne jedno jestli je to chyba nebo ne , dobre by bylo dat do FAQ aktulni situaci at hraci nejsou [EDIT] , az to zmeni ( opravi ) BP tak to prepsat , vis sam moc dobre ze na chyby ktere jsou pro hrace nevyhodne je casu dost :p

4. LadyJane.cz

jo ale mrzí mě to ve 2 lidech jsme šutili od 21:00 do rána do 4:05 198 leviathu a tak jsme si rikali jeden dostane na dmg a druhy na posledni ranu všechno šlo super podle fora jsme si to zjistili a střileli a najednou bum a design ma jen jeden a to za dmg a ja ze jsem dal posledni ranu tak nic :((( nikdo na to ani neupozornila bp kdyz to změnilo vám mělo dát vědět..

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj LadyJane.cz, takže jak jsme to zjišťovali dále, tak v FAQ je to napsané správně. Bohužel jsme zároveň tedy nahlásili problém.

6. LadyJane.cz

Děkuju poseidone

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj _-........-_,

částečně máš pravdu, ale psát na FAQ jak to každý den je v realitě/na moři je nesmysl, nezlob se na mě, ale to je hloupost, v FAQ musí být vždy, jak to má správně být a na chyby by jste měli být upozorněni v ideálním případě zde na fórum, na druhou stranu bez vás se chyby nedozvíme a ani vás nemůžeme zde upozornit. Pokud by jsme to psali, dle toho co jsi napsal, byl by v tom totální chaos a nikdo by za týden už nevěděl jak by to mělo nebo má doopravdy být, jsou zde věci které se již x měnili a toto by to jen zhoršilo.

Z vlastní zkušenosti vím, že se zde plno nových informací dozvím, např. stejně jako plno dalších hráču, neotevírám v součastné době truhly, nekrmím mazlíčky a plno dalších užitečných věcí ... které se zde od vás postupně dozvídám, upřímně jsem za každou novou informaci rád ikdyž je špatná a mnohokrát je radím dalším spoluhráčum v cechu.

tento problém je přesný, vzorový příklad, jak by to tady na fóru mělo být :

1. hráč upozorní na chybu
    2. vzneseme dotaz
    3. uvedeme na pravou míru, problém nahlásíme

proti tomuto postupu snad nemůže nikdo nic namítat ...

pěkný den

8. _-........-_

_-........-_ Rádoby autor

Mirku vsechno beru ale ted v tom neni chaos? :rolleyes: v poho dal to neres , staci napsat je v tom [EDIT]

9. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Mirku chaos v tom je i ted....budeme se bavit stále dokola, proc tady není stálé téma zpravovane tymem fora "aktuální chyby ve hře" , pak by se tady zabranilo zakládání stale stejných temát viz naposledy 4 milník ke kterému je diskuze, ale mezitím vznikla sekce na premium, behe svitek atd.....

10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ☢Arrow☢,

plně s tebou souhlasím, čtěš pravidelně a stejně jako já víš jak to dopadlo, když tu před rokem a půl bylo toto téma, interně toto téma máme jen neni publikováno, většinou zde píšete své informace ze zahraničních fór, pokud někdo najdete na zahraničních fórech podobné téma, uvítal bych tuto informaci. Jinak nikomu nebrání založit téma v kreativním koutku a napsat všechny dosud známé chyby a neustále je aktualizovat, určitě by to bylo užitečné a dobré pro všechny, pokud možno slušnou formou, nikoho neurážet a podobně.

pěkný den

11. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

neviem či je to chyba alebo či som blbý.. ale spoluhráč má o 9% menšie zníženie škôd ako ja.. a aj tak dostáva od NPC/hráčov hocičoho menej ako ja... sorry ale nejakomi to rozum neberie

12. Mirek

Mirek Titán fóra

základní dotaz zodpovězený, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.