Bany,přízně,atd.

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem TINKA15, 12/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau,takže ráda bych se chtěla už konečně dozvědět(a asi ne jen já),kdy budete banovat nepoctivé hráče za svitky.Podle mě jste se na to vyprdli,protože na ně není metr a nevíte jak na ně,děláte jen bu,bu,bu.Co se týka poslední (MEGA AKCE),kdy dostanu lod megalant kterou mám v deníku ,že jsem jí získala na DMG,ale ve skutečnosti ji nemám?Pokud mám psát na podporu,tak je to jak házet hrách na stěnu,protože tam se na mě vykašlali jak s děli ohnivá bouře při jiných akcích,tak i u jiných předmětech které jsem několikrát urgovala.Mimochodem,vše mám v e-mailech v komunikaci s podporou,akorát je tady fantastický systém,že bych dostala za zveřejnění te veřejné lži ban.Takže kde si mám ztěžovat,nebo dovolát pravdy či věci co mi právem náleží??Snad ne na východní,či západní nádraži.Podle mě to udělají čínani jednodušší,kdo podvádí,toho vezmou na stadion sejmou ho před všemi poctivími,tak jak to je u nich zvykem.

-medved78- tohle ocenil(a).
  2. Kukni si VOP ;) Dozvieš sa odpoveď na svoje otázky :p :D:D

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj TINKA15, je čistě jen na provozovateli zdali se rozhodne zveřejnit informaci o banování. Tudíž buď počkat pakliže se rozhodne někdy tyto informace zveřejnit a nebo jestli se dotyční přiznají.
    Pokud jde o design nevím o nikom nyní kromě tebe, že by jí nedostal. Toto jsi měla psát rovnou, aby se situace řešila a ne, že to necháš takto dlouho po akci. Stěžovat si můžeš když jsi nespokojená písemnou formou u provozovatele adresu nalezneš v tiráži. Ale tady nikdo tyto věci opravdu nevyřeší.
    Co se týče děl ohnivých bouří ty už byli několikráte urgovány a hráčů je bohužel dost vždyť i Geralt to tu mockrát vzpomínal. Ale to už záleží na provozovateli aby tyto odměny opravil.

4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Geralt už ví, že ty děla nikdy neuvidí a rezignoval :(

5. fundarkangels.cz

fundarkangels.cz Stálice fóra

ber to jako výměnu že Vám nevezmou loď za bootění :p

6. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

BP tak oslavovaný program na boty a další programy se minul účinkem. Stačilo, že někteří hráči měli nainstalovaný určitý doplněk v prohlížeči a dostaly ban za užívání nelegálního programu ve hře. A těžko prokazovali, že boter nepoužívají. Proto s tím BP skončilo, nepostihuje to jen nepoctivé hráče. A dále, proč by BP banovalo hráče co sypou do kasičky chechtáky. A tak je běžné, že na jedničkové mapě sbírá glitzy hráč s vyšším levelem jak 5, nebo že hráči používají program na bonusové mapy. Pokud píšete na podporu stížnost týkající se jiného hráče, tak se stějně nic nedovíte. VOP jsou nastaveny tak, že veškeré informace o hráčích jsou interní informace a tak je nemá právo vědět nikdo další, než provozovatel. Číňani s tím taky nic neudělají, protože na prvním místě jsou vždy peníze.

7. fundarkangels.cz

fundarkangels.cz Stálice fóra

však jasný..jaký pán takový krám,jestli je to Turek nebo Číňan je šumák..takže nám nezbývá než se přispůsobit ;)

8. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau,Poseidone,ty mi tu píšeš že jsem měla situaci řešit dříve a ne tak dlouho po akci,ale hlavně že se před 50 minutama dozvěděli výherci soutěže ceny až ted.A co se týka Geralta,tak i jeho jsem brala v potaz ohledně děl ohnivá bouře,protože vím(a on to ví lépe),že je už nikdy nedostane.A to psal na podporu xkrát.

9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj TINKA15, nepleťme tu jablka a hrušky. Jedna věc je soutěž, či děla, což je věc provozovatele, který musí tyto opravy provádět pomocí skriptu a druhá tvůj design, kdy se jedná o problém jednoho hráče. Nevím o nikom dalším, kdo by měl v lodním deníku zápis o získání designu a design fyzicky z dané akce nezískal.

10. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalších dotazov, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.