Bany hráčum

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem tinka.t, 15/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tinka.t

tinka.t Pisálek fóra

Dobrý den,právě jsem četla oznámení o zabanovani hráču,kteří zneužívali trh a ledovku.Pokud jsem si ale dobře všimla,tak jich bylo zabanovano na GE3 asi cca.6 hráču,jelikož jsem postoupila v síni slávy o tolik míst a nikdo co se pohyboval vedle mě tak mě nepřeskočil.Pokud mám pravdu,tak se jich tedy moc nezabanovalo.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj tinka.t, informace o množství hráčů je interní informace. Nicméně hráči jsou před Vámi a za Vámi v tuto chvíli jak se píše v oficiálním oznámení proběhlo pouze zabanování za zneužití ohnivě ledové munice.

3. Norfytko

Norfytko Rádoby autor

Divne o zneužitie Ladovej ohnivej a Bonusovych map som čital na fore vtedy som sa o nich dozvedel a prave ja schytam BAN ! fakt super a začo zato že som si to oznamenie prečital či čo... ano podpora ma obratila na pravne oddlenie a načo to je ked aj tak vas prehovoria o opaku aj ked je to lož !!!

4. Poseidon

Ahoj Norfytko, jak vidím vyjádření podpory jsi tedy dostal a v tom případě je to jediné řešení, které ti napsali, pakliže na lodi nic nemáš určitě si myslím, že ti loď odbanují. Je to je na tobě.

5. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

jen taková třeba pro někoho přínosná informace, dnes jsem si zkontroloval sve pořadí v žebřícku BZ a ze standarniho umístění 1250 jsem najednou na 890 místě, žeby opravdu probehlo pernamentní zabanování?

6. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

je to možné ale na GE2 teda ee :D

7. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Arrow to na akom serveri ?Sa mi zda že GE 1. Neviem ako ty ale ja som stale na tom istom mieste ako som bol. Bol som 1182 a tam som aj stale takže som sa nepohol

8. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Zabanované lode v rebríčkoch stále sú.

buldozer tohle ocenil(a).
  9. Poseidon

Ahoj všem, ano banování proběhlo a mělo by probíhat ještě další. Zabanované lodičky z žebříčků vypadávají už to tu psali i další hráči, že se posunuli.

10. Treonín

Treonín Zelenáč fóra

• Uveřejňování soukromé komunikace
    zabanovali moju loď neprávom tak som to začal riešiť a odpoveď z faxu bola :EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 21/1/15
  11. .ReXoNa.

.ReXoNa. Pisálek fóra

Treonín, takže chceš říct, že má Bigpoint nějakou chybu ve smlouvě? :D

12. Poseidon

Ahoj Treonín, přestaň tu prosím uveřejňovat soukromou komunikaci, která na herní fórum nepatří. Děkuji.

13. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Ahoj, je to takhle, ne všichni zabanování dostávají slibovaný permanentní BAN, ti co dostanou BAN permanent tak vypadnou ze žebříčku, ale většina dostává BAN na jen nějaký čas omezený 1rokem.

14. Knowshon

Knowshon Pisálek fóra

nekecaj, zmiznes z rebricka az po 30 dnoch ked nie si aktivny a nezalezi natom aky ban si dostal...poznam x pripadov co dostali perma a su v rebricku aj po 2 rokoch staci ze sa skusili prihlasit...

15. ........

........ Pisálek fóra

Aké banovanie prebehlo :D a ake ďalšie má akože prebehnúť?

16. Treonín

Treonín Zelenáč fóra

áno maju chybu a zato že som dostal ban neprávom budem čakať odškodnenie a s toho im ešte len príde zle

17. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Ja svoju zabanovanú loď stále vidím v rebríčku.

18. Poseidon

Ahoj ........, kdy proběhne další banování zatím není z bezpečnostních důvodů uvedeno.
    Ahoj jєssιєjaмєs_čяc, neposkytuj tu prosím mylné informace. Banování za munici proběhlo opravdu s dáním permanentních banů. Bohužel se jen zobrazuje špatné datum toť vše.

19. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez reakcie, zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.