bann

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Cannis_Aureus, 26/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Cannis_Aureus

Cannis_Aureus Pilný autor

Dobry den,

mohu vedet pro mne SCM_Leo dal bann na chat?
    Muze mi to laskave vysvetlit ? Ja narozdil od odstatnih a i od tebe Leo sem slusne vychovan,
    a kdyz prijdu do spolecnosti tak pozdravim, a jestli jses xenofóbní rasistickej náboženskej fanatik a mas neco proti mne a mim bratrum, neni tu pro tebe misto.

Ocekavam zruseni banu a naslednou omluvu za veskere psychicke trauma ktere jsi mi zpusobil.

Dekuji za vyrizeni

Cannis_Aureus Mustafa Ibalgin

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Cannis_Aureus,

zde na fóru jsme nikdy nic podobného nevyřizovali, pokud máš pochybnosti o tvém banu na chat obrať se na podporu hry.

Můžeme se pouze informovat o závažnosti, ale na věci to nic nemění, případné zrušení banu řeší pouze podpora. Jen upozorňuji, v žádném případě nekopíruj poslední větu z chatu, byl bych nucen Ti dát ban i zde na fóru.

pěkný den

ponorka82 tohle ocenil(a).
  3. *jakor40

*jakor40 Vážený autor

Zdravim ja jen tak prichomejtnu.. pokud mas nick na foru stejny i na mori tak je mi jasne zaco mas ban.. napsal jsi dve slova.. ktere pouzivaj teroriste "AA" ve zkratce kazdy si to domysli a vi to, nechci abych ten bananek měl ja.. a to je porusovani pravidel pokud vim je to rasisticke.., ale divej..nazor ktery mas proti nim asi sdilime stejne, ale tady to je hra..:) ktera ma nejake pravidla

4. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

jakor sorry.. ale Allah Akbar nie je nič teroristické.. nezastávam sa nikoho je mi to viacmenej jedno.. ale toto znamená že Boh je veľký... nemá to nič s terorizmom ale s náboženstvom..iba ľudia si to s tým spájajú.. neviem v akom kontexte to bolo ale každopádne to samé o sebe za bann byť nemohlo

†☠Constantine☠† tohle ocenil(a).
  5. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

přesně toto nemám rád, diskuze na toto téma není vhodná, proto téma raději zavřu, dotyčný ať se obrátí na podporu.

Za tyto slova to nebylo a nezlobte se, ale opakovat to nebudu uráží to nás všechny, hlavně v této napjaté době.

pěkný den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.