Ban

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ===MB===, 7/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ===MB===

===MB=== Zelenáč fóra

Chtěl bych upozornit hráče že se zde trestá a banuje dle nálady moderátorů kteří ani neví co dělají.

Včera mi byl bezdůvodně zabanován chat na dobu neurčitou po zaslání stížnosti na podporu mi byl ban změněn na 30 dní také jsem nesouhlasil dnes mi byl vrácen zpět ban na dobu neurčitou.
    Z důvodu mé špatné historie na chatu za špatnou historii na chatu jsem obdržel několik banů které jsem si odkroutil takže shrnu to jedním slovem CM jsou stát ve státě dělají si tady co chtějí a jak se jim zlíbí.
    Jak mě můžou trestat za historii chatu za které jsem dostával průběžně bany.

CM je naprosto k ničemu podvodníky botaře bugaře a jinou verbež nebanují a mě banují za historii chatu.

Neříkám že jsem svatý to ne ale nijak zvláště neporušuji pravidla chatu.

Budu apelovat v dopise který píšu na hlavní centrálu do Luxembourg a pro jistotu do Berlína aby tady něco z těma CMkama udělali není možné jak se tady chovají jak by jim seafight patřil jiní hráči mě uráželi do ocasu a do jiných věcí a já tady nesmím napsat hod se psům.

CM jsou také jen hráči kteří používají boty a jiné programy a budou tady soudit? dlouho nebudou postarám se o to aby toto jednání bylo uvedeno ve známost.Lidem kteří jsou výše veškeré emaily o banech a dopisování si z podporou přiložím na vedení aby si sami udělali úsudek jak se zde CM chová.

2. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

to je vtip že nenech se vysmát.

3. Kapucín-ČR

Kapucín-ČR Stálice fóra

Jen do nich..:p

4. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

pokud je na dobu neurcitou tak timto CM dekuji, tvoje opilecky zvasty si nic jineho nezaslouzi, az budes psat tak nezapomen poslat kopii i novemu cinskemu majiteli a taky jednu Chochlouskovi do Bohnic

5. Cz-asassins-Cz

Cz-asassins-Cz Rádoby autor

Dobře ti tak:33**

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj všem, případné neoprávněné bany řeší pouze a jenom podpora, která může situaci přehodnotit a trest i zrušit. A také tě žádám abys podpoře doložil důkazy, kterými jsi osočil CM, jinak budeš zabanován i zde. Zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.