Ban na učet?

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem LadyJane.cz, 17/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

2. tinka.t

tinka.t Pisálek fóra

Dobrý den,to je smutné,že máš ban,ale na druhou stránku mužeš být ráda,že jen na pár dní.Jak je vidět tak ty perma bany asi nedávají jak slibovali,spíše strašili.Znám hráče na GE3 co dražil celou dobu zesílené výbušne,i když nebyla karta události,byl hlášen na podporu,ta odepsala,že se na něho kouknou a ten hráč si hraje vesele dál.Takže podle mě to jsou vše jen pohádky pro děti a skutek utek.

3. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

Aha tak už chápu asi nějaka novinka dostal sem ho za to že jsme byl sprostý na chatu to si dělají už srandu?? dostal sem ho na 30 dnu a najednou i na hru?? :D dobrejj vtip asi to je tím že nejsem tak dobrej investor :D a nebo možná tím že jsem urážel kamaráda cm :D

Naposledy upraveno: 17/1/15
  4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj LadyJane.cz, případné nespokojenosti s postihem řeší pouze podpora.
    Ahoj tinka.t, už se to tu již psalo banování nebylo zatím za kartu událostí, svitky ale za hořící ledové koule. Kde se pouze zatím ukazuje špatná doba hráčům, ale jedná se o perma bany za tuto akci.
    Jak jsem již řekl bany řeší pouze podpora zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.