Bamování

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem .WWW., 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Tak jak je to vlastně s banováním nepoctivých hráčů ?

Pošlete stížnost na podporu a pak si s nimi musíte psát, protože vaše stížnost musí obsahovat nick, ID hráče. Pokud připojujete soubor, tak tan musí také splňovat určité náležitosti a musí být uložen jen na vybraných serverech. Takže to je jen samé házení klacků pod nohy aby to bylo co nejvíc nepříjemné. (nick a ID je vidět na připojeném souboru - jen pro úplnost).
    Pak se vám dostane universální odpovědi, že se věcí budou zabývat, ale dle VOP, bla bla bla se výsledek nemáte právo dozvědět.
    Zde okaz na video -
    https://uloz.to/live/!Yr4ddjesxH5j/record-2017-02-09-09-06-56-711-mp4

Ten hráč na tom videu se jen tak plácá v ostrůvku na 1/3 mapě, protože ho to baví. (Jinak sbírá na mapě truhly). Tak se tam plácal cca 1/2 hodiny co jsem byl přihlášen na moři.
    Všichni od BP se tu bijou v hruď jak se nepoctiví hráči postihují a že když to jiní hráči nenahlásí tak to BP nemá šanci zjistit a tudíš s tím nemůžou nic dělat (že Poseidone ?). Tak to nahlásíte, jen tak aby se ukázala pravda a světe div se. Uběhne 12 dní a po přihlášení na moře , ta samá mapa, to samé místo a ten samý hráč se plácá na tom samém místě.

Takže podpora nic nevyřešila, protože je to poctivý hráč, co se na mapě jen tak plácá v ostrůvku, protože ho to baví. To není boter jak si myslíte - to je autista, kterého to šíleně baví. Jo, holt chechtáky jsou na prvním místě. Sypte chechtáky do kasičky a dělejte si co chcete.

Naposledy upraveno: 21/2/17
  2. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau,takže přesně tohodle jsem byla svědkem na 1 map,stalo se to na GE3.Takových tam jezdí více s programem.A to že se nemuže oznamovateli nepoctivého hráče zpětně hlásit jestli byl hráč zabanovan či nikoliv,tak to kdysi nebylo.Je tomu pár let,co mi bylo na e-mail sděleno,že dotyčný hráč byl zabanovan.Bylo to ohledně bugu na zlato.Ten e-mail mám stále uložený,klidně předložím na požádani,kdybi se náhodou někdo dožadoval toho ,at předložím dukaz.

3. ShaDoW||DAnCeR

ShaDoW||DAnCeR Zelenáč fóra

banuji jen ty co nedávají peníze pokud dava tak ban nedostane

a když už mu dají ban tak na pár dnu

4. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

5. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ツ乂乂乂ΚΤΜツ Perspektivní autor

1/3 by som sa hambil tam isť, omylom občas skočim ked si nevsimnem že som už na 2/ a hned idem vyššie zas a že mu tam neni blbé pustit bota :D

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Nelze banovat jen na to, že se na pohled chová pohyb lodě jako ***. Jediná možnost je vždy pouze poslat hráče na podporu k prověření.

7. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Poseidone, tak mi vysvětli co to teda je, když ne boter . Tím co jsi napsal teda tvrdíš, že je to normální, když hráč dělá takovou věc půl hodiny ? A za nějaký čas dělá to samé na tom samém místě ? Nebo to mám udělat půl hodinový záznam , aby to bylo jasnější ? No to bude to co jsem napsal - autista, toho to baví a vydrží u toho třeba celý den . Je smutné, když se v této hře dostali peníze až na první místo . A všichni co mají co dočinění s BP tu vědomě lžou nebo ty lži kryjí a z ostatním se tu tím vysmívají.

8. Poseidon

Ahoj .WWW., já netvrdím, že je to takové či makové. Pouze prostě vžijte se do role, že někdo udělá video jak se Vám motá loď někde na moři a vy si budete stěžovat, že jste žádný program nepoužili tak je zapotřebí dokázat to nejen na základě videa. Hráči se běžně obrací když dostanou ban na provozovatele hry a i ten musí bejt v případě nějakého soudu a podobně schopen dokázat, že se jednalo o oprávněný ban a ne jen na základě nějakého videa. Bohužel je problém, že určité programy se prokazují hůř pomalu prokázat pořádně nejdou.

9. Libina11-KDN

Libina11-KDN Pisálek fóra

Tu máš hneď 3 vysvetlenia, tak si niektoré z nich vyber: :)

Argumentácia BP
    : by bola asi taká že to video by asi ťažko obstálo pred súdom...

Možná odpoveď :rolleyes:: je že dotyčný zaspal pri PC a hlavou stláčal všelijako tlačítka, čo vysvetľuje ten nekkoordinovaný pohyb...tiez by to mohol odôvodniť tým, že bol tak mimo (opitý alebo na iných omamných látkach), že nevedel ani čo robí o_O

Logické vysvetlenie: To že je boter sa ti nepodarí preukázať ani s XX videami a keby aj ano, tak ho pravdepodobne aj tak nezabanuju uz len z dovodu ze sype do kasicky. Podobne klišé ako bolo u posledného banovania... zbavili sa len tých čo do toho nič nepchali = perma ban a náhodou ak zabanovali nejakú lepšiu loď, ktorá do toho už niečo vrazila tak iba smiešnych 14 dní :p

železny.dědek.CZF tohle ocenil(a).
  10. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Toto je kousek z VOP , tak jaké dokazování. Nevím na co se vymlouvají, nemusí nic dokazovat ani u soudu.

1.2.15 Uživatel nemá nárok na zachování her a/nebo služeb ve verzi, která byla aktuální v moment uzavření smlouvy. Společnost Bigpoint si vyhrazuje právo pozastavit provozování hry a/nebo služeb kdykoliv bez udání důvodů ....... atd.

Tak to v praxi znamená, že dají ban na dobu neurčitou a nikdo s tím nic neudělá ani u soudu. Jenže to dát ban by znamenalo zaříznout slípky co snášejí chechtáky do kasičky a v tom je ten zakopanej pes. Prosím přečtěte si znění VOP.

11. Horwizzard

Horwizzard Zelenáč fóra

Osobně si nemyslím, že by to bylo nějak těžké. Jestli je skutečně přítomný někdo, kdo sleduje hru, tak přece není těžké napsat danému hráči a položit mu nějaké otázky a pokud neodpoví, tak může dostat ban. Zároveň jej i varovat, že pokud neodpoví, tak jej skutečně dostane. Dále si nemyslím, že platící hráč by využíval bota, protože hlavním účelem bota je farmit bez přítomnosti osoby a pokud si platíš, tak již výhody máš a nemusíš jezdit jak ocas, aby jsi se dostal na úroveň platícího hráče.

12. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

To je tvůj názor a já ti ho brát nebudu, ale věř, že právě ti hráči (ve většině případů) co do hry sypou reálné peníze používají tyto programy. Oni totiž i (zvláště ty co opravdu fungují) ty programy něco stojí. Na Behe pustí program na střílení lodí za perly, za perly nakoupí klíče a pak spustí program aby sbíral truhly (to je případ uvedeného hráče). Vráží do toho tolik, že přeci nebude jezdit po mapě jak ocas, jak píšeš ty, aby měl perly na to aby si nakoupil munici, klíče a jiné věci. To je realita.

13. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.