Balíček slev

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem oslík-ÇZ-ŨEĶ, 15/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. oslík-ÇZ-ŨEĶ

oslík-ÇZ-ŨEĶ Rádoby autor

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli je stále ještě chyba zobrazování jistých vylepšení a balíčků. Slevu 25% na trh jsem kupoval 6.11.2014, tudíž jí mám mít do 6.1.2015, a na moři v boosterech mi to píše 17 hodin... Ptal jsem se CMka a to mi řeklo, že jí mělo a nyní mu "skončila" před dobou, do kdy měla platit. Doufám, že to brzo spraví a že za to bude nějaká náhrada když se tak stane i mně...

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj oslík-ÇZ-ŨEĶ, jestli bude probíhat nějaká náhrada to opravdu netušíme. Bohužel problém stále přetrvává nejspíše. U slevovače si to můžeš sám ověřit. Ale co se týče násobiče ten se ukazuje pouze správně v platební oblasti, ale jinak též nefunguje.

3. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

zajímavý je ze nasobič mě přestal fungovat a na muj profil jsem ho neměl zeleně a v platební oblasti jsem ho taky neměl a ted už je v platební oblasti a mě stále nejde a to by mi měl jít ještě měsíc... psal jsem na podporu ale furt piši že se to řeší...

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj LadyJane.cz, na tvůj účet bohužel nevidím, tuto možnost má pouze podpora. Ale ano vzniklý problém je hlášen a postihuje všechny hráče. Také ho ve své platební oblasti vidím, v mojí lodi mám též, že ho nemám a bohužel nefunguje. Ale toto opravdu postihlo všechny a nezbývá než doufat, že bude hlášený problém co nejdříve vyřešen.

5. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

tak jsem rád že nejsem aspon jediný snad stím něco brzo udělají a jako odměnu o měsíc prodlouží :DD protože za tu dobu co nejde bych měl na perlách minimálně 140-180k perel :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.