Balíček posádky

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Lamaze20, 29/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lamaze20

Lamaze20 Pisálek fóra

Mám dotaz, ve seafight plus je toto:

Co je kapitán bez spolehlivé posádky?
    S tímto balíčkem získáš posádku, kterou ti bude závidět každý pirát široko daleko!

Obsah:
    - 1x dělostřelec
    - 1x kormidelník 2. stupně
    - 1x opravář 3. stupně
    - 1x voodoo kněz 1. stupně
    - 50 krystalů

a v platbách je toto:

Co je kapitán bez spolehlivé posádky?
    Jen za 129 CZK můžeš získat posádku, kterou ti bude závidět každý pirát široko daleko!

Obsah:
    - 1x dělostřelec
    - 1x kormidelník 2. stupně
    - 1x opravář 4. stupně
    - 1x voodoo kněz 2. stupně
    - 50 lodních sluhů

Prosím, co je tedy správně. Děkuji. Lamaze20

2. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

Obi dve su pravda :)

3. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

vzhledem k tomu, že lodní sluhy můžeš mít na max 30 dnu, tak jsem zvedavej na vyjádření kohokoliv s týmu ))
    protože zatím platilo že je platné to co je ti zobrazi v platebce....

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Lamaze20, můžu se prosím zeptat odkud máš tvé informace? Jediná situace je ohledně lodních sluhů, pokusím se ještě dozjistit pravděpodobně se jedná o další chybu zobrazení. Jinak je zbytek balíčku na foru správně.

5. Lamaze20

Lamaze20 Pisálek fóra

Ahoj Poseidon, když kliknu na tržiště, seafight plus, balíček posádky, tak mi to ukazuje tu první verzi a když se dostanu do platební oblasti, balíček posádky, tak mi to ukazuje tu druhou verzi. :) . Asi chyba zobrazení. Nerad utratím peníze, když si chci koupit voodoo kněze 2. stupně

6. Poseidon

Ahoj Lamaze20, bohužel zatím nevíme. Oficiální obsah balíčků co jsme dostali je zde. Nicméně už i na foru je oznámení o problému se špatným popisem balíčku jednoho tudíž je možné, že se jedná o další problém. Situaci jsme předali již včera dále na centrálu.

7. Poseidon

Situace byla opakované předána na centrálu a čeká se na řešení. Zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.