Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Chuzar*CZ*, 27/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chuzar*CZ*

Chuzar*CZ* Zelenáč fóra

Už se snažím asi 2 týdny nahrát jednoho avatara- Pixeli 80x80, velikost 5 kb, formát JPG. Objeví se zelená fajfka, že je to dobrý ale stejně se avatar nezmění. Myslel jsem si že to potřebuje čas na aktualizaci ale pořád se nezměnil.
    Chtěl bych konečně změnu už mě nebaví ten základní pirát.
    Děkuji za reakci.​

2. *jakor40

*jakor40 Vážený autor

Ahoj, je tam chyba, která se klasicky už několik měsíců opravuje :).., takže buď bombardovat podporu.. nebo doufat že to opraví .)

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj *jakor40, bombardovat podporu a dostat ban za spam mi přijde zbytečné. Stále dokola chyby opravuje centrála a záleží pouze na ní jaké a kdy opraví.

4. Takže od tamtud nic nečekej... Ti mají vždy moře času na to aby něco opravili... Jediné co tu vždy opraví hned tak je PLATEBNÍ OBLAST... Tu opraví okamžitě po pár minutách... Ale zbytek je nezajímá... :D

5. sir*cvac

sir*cvac Pisálek fóra

Ahoj
    Chuzar*CZ*, ten tvůj problém s avatarem mi připadá příliš malicharný, na to se tu deje, co funguje "(nefunguje)" :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.