Amulety,násobič

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ♥Reduction♥»Cz™, 12/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ♥Reduction♥»Cz™

♥Reduction♥»Cz™ Pisálek fóra

Dobrej....na mapě moře se mi nazobrazují amulety na HP a VP jako ty co pridavají treba hned 25 000 HP a tak...a proc kdyz mam nasobič na ty třpytky na moři dostanu třeba 1 mojo? bo 1 perlu? to bych jako normálně dostat třeba 0,5 mojo? By mě zajímalo kde pak udělali inženýři z ndr opět chybu ;)

***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ♥Reduction♥»Cz™, procházel jsi nabídky jednotlivé v menu jestli je tam opravdu nemáš? A pokud by ses podíval na chat či na herní forum našel by jsi, že aktuálně je problém, že i NPC jako je quintor ale i glitzy dávají pouze po 1 moju a 1 perle.

3. ♥Reduction♥»Cz™

prochazel jsem vše na moři a nikde to není...aj to vaše slavné F5 sem zkušal a nic...před tuhle vašu slavnu poslední akcu mě to ještě všechno fungovalo...

4. Poseidon

Ahoj ♥Reduction♥»Cz™, tak jedině zkusit jedině podporu, zde ti na účet bohužel nevidíme. Nicméně jestli jsi je aktuálně koupil na černém trhu to může být problém proč je nevidíš v tom případě bych zkusil vyčkat do ranního restartu.

5. ♥Reduction♥»Cz™

• Doubleposting
    pred skoro tydnem sem kupoval v platební oblasti 80 tam tech co ti daju 50 000 hp a nic...a dneska na černem trhu sem zkusal nejaké kupit a taky je tu nemám...tam asik napisu na tu podporu..

Jak se pozna že se ta zpráva na tu podporu odeslala? tim ze to textove pole kam sem psal ten problem sčervená? bo to je že je tam nějaká chyba?

Naposledy upraveno moderátorem: 12/9/16
  6. Poseidon

Ahoj ♥Reduction♥»Cz™, prosím dle pravidel. Pokud se dotaz odešle měl by ti dojít na e-mail potvrzující e-mail.

7. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.