Ako efektívne nahlásiť botterov ?

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem »ƓŁĨḾ×ÇZ¹», 21/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. »ƓŁĨḾ×ÇZ¹»

»ƓŁĨḾ×ÇZ¹» Zelenáč fóra

• Vulgarita
    Zdravím, v poslednej dobe je veľké množstvo ľahko dostupných programov (botov), to je asi každému jasné, horšie je to ale s nahlásením týchto neférových hráčov, ktorý tieto programy veselo používajú. Píšem o tom preto lebo by som chcel uviesť jeden príklad s vlastnej skúsenosti... Jedná sa o českých hráčov ktorých dobre poznám a hrajú na tom istom serveri ako ja, samozrejme používajú tento program... A kedže ja niesom zástancom takýchto praktík, rozhodol som sa ich nahlásiť. Tak som si teda dal teda tu námahu napísal podpore... opísal som tieto nekalé praktiky, asi to poznáte (hráč non-stop jazdí po mape a zbiera glitzi, keď ho začnete strieľať tak paľbu neopetuje, program iba navedie tohoto hráča smerom k lište, ale nepreskočí iba uteká pokiaľ ho nepotopíte), spoznať bottera sa dá aj inak... napríklad je non-stop online na seafight chate ale neodpisuje, lebo program zvitkuje, ešte divnejšie to je keď program zvitkuje počas akcie, keď by každý normálny hráč zarábal na mori (pokiaľ je výdelečná akcia) takýto znakov by sa určite našlo viac... No vrátim sa k pointe, tak som teda takto nejak opísal týchto hráčov, poslal som ich ID aj mená podpore a odpoveď od podpory bola typu... ďakujeme že ste nás kontaktovali, hráčov neustále monitorujeme a kontrolujeme a váš podnet preveríme. Avšak nič sa nezmenilo, hráči si ďalej šťastne botujú, bez hocijakých obmedzení... Tak som navrhol kamarátovi s cechu nech ich tiež nahlási, urobil to... prišla mu odpoveď typu, ďakujeme že ste nás kontaktovali, váš podnet preveríme, ale o výsledkoch vás nemôžeme informovať. Okej tak neinformujte, výsledok zistíme sami... ak sa tým zaoberali tak hráči už ďalej nebudú botovať, alebo budú zabanovaný, ak sa tým nezaoberali nič sa nezmení... Ako asi sami tušíte, hráči ďalej veľmi očividne a beztrestne botujú. A toto som riešil už tak mesiac dozadu.
    Vyplýva mi s toho asi len že podpora nemá aktuálne a účinné programy na odhalenie týchto hráčov (asi radšej investujú peniaze do vývoja nových balíčkov ktoré si môžeme zakúpiť, ako do vývoja účinných programov)
    Alebo podpora nemá záujem a takéto podnety neriešia.
    Preto by som sa chcel spýtať, či by nebolo vhodnejšie takéto veci viacej riešiť a komunikovať s hráčmi ktorý sú ochotný týchto hráčov identifikovať ako používať Vaše neúčinné programy na odhalenie týchto hráčov.
    Čo vám treba nahrať 3 hodinové video ako tento hráč botuje a až potom sa to začne riešiť ???
    Technológie idú dopredu, aj boty sú stále lepšie, akurát BP sa nám zasekol v 20. storočí.
    PS. som konfident takže lichotivé komentáre typu EDIT rád uvítam :D

Naposledy upraveno moderátorem: 21/1/17
    železny.dědek.CZF tohle ocenil(a).
  2. milhaus

milhaus Rádoby autor

Je to jednoduché, pokud jsi ve správné alianci, tak tě můžou nahlásit 100x a ban nedostaneš,protože v té alianci jsou všichni, přes chat moderátory až po BA. Jakmile jsi na druhé straně a jsi pro ně problém, máš ban na vždy a nemusíš ani používat bota. Je to jako v reálném životě, vybrat si správnou stranu :) Takových případů znám za poslední rok několik a nenarážím na českou ani zahraniční podporu, ale bohužel je to tak.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj milhaus, přestaň tu prosím laskavě kohokoliv osočovat bez jakýchkoliv důkazů.
    Ahoj »ƓŁĨḾ×ÇZ¹», za prvé prosím dodržuj pravidla. Za druhé jediná možnost je přes podporu která následně může hráče předat dále.

4. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

• Zbytečná citace
    :D:D:D:D..pšššt..Santa taky přeci neexistuje..ale kdo potom tahá ty dárky sakryš

Naposledy upraveno moderátorem: 21/1/17
    Remiel tohle ocenil(a).
  5. Remiel

Remiel Mistr fóra

Poseidone máš snad pocit, že tato hra je bez booterů,několikaletých a bez potrestání?
    Pokud ano, vysvětli nám prosím, proč někdo potrestán je, a jiný ne. Rádi se necháme poučit, a tím se do budoucna vyhneš spekulacím ze strany hráčů.

6. Poseidon

Ahoj Remiel, pakliže máš nějaké stížnosti můžeš se jako většina obrátit na provozovatele hry adresu najdeš v tiráži hlavně nezapomeň v EN či DE. Já o těchto banech nerozhoduji. Každý musí dodržovat pravidla a postupy.

7. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Milý Poseidone, podpora této hry je tu na dvě věci. A obracet se na provozovatele ? To je jako hrách na stěnu házet. Psát o podpoře radši nebudu, nechci být vulgární. Nakopíroval bych sem odpověď z podpory, ale již jednou jsem to udělal a bylo to smazáno a já dostal ban, na měsíc. Pokud kdokoliv botera nahlásí, tak se nic nestane. Podle mě, pokud sype do kasičky BP tak ať si botuje dál. Víc jak 50 % hráčů používá nedovolené programy. Hráč si vesele glitzuje na jedničkách. Opakovaně nahlášen, opakovaně přišla z podpory universální odpověď , že dle VOP .... bla bla bla. A hráč si dál hraje a botuje . Tak kde je pravda. To střílení ostrovů taky vyšumělo do ztracena a hráči co se na tom podíleli hrají dál. Jak jsem jinde psal, už jen ligová tabulka dokazuje nepoctivou hru vedoucích hráčů v tabulce a BP to neřeší. Jak může hráč nahrát tolik eli bodů za měsíc, který má 720 hodin. Mě to vyšlo na víc jak 1000 hodin non stop hraní. A jsou tam stále jedni a ti samý. Tak kde jsou ty jejich bany ?

Naposledy upraveno: 21/1/17
  8. _sandokan_CG!

_sandokan_CG! Stálice fóra

»ƓŁĨḾ×ÇZ¹» ahoj.pravdepodobně vime oba stejnou věc.stejně tak že boot neboli seaboot se da koupit.pokud by BP chtělo něco dělat dokaze zjistit kam hrači te penize posilaji a nasledně to řešit jelikoz tak přichazi o penize.jenže nic se neděje.zavěr.. bud to BP vi a ma vtom prsty,anebo nato prostě kašle

železny.dědek.CZF tohle ocenil(a).
  9. Poseidon

Ahoj .WWW., pokud máš takový pocit pak je to celé zbytečné tedy řešit.

10. Remiel

Remiel Mistr fóra

Poseidone, jako moderátor asi víš,že ať se obrátíš kamkoli v jakémko-li jazyce, skončíš na české podpoře. Pokud o baneh nerozhoduješ, jak můžeš vědět, že milhaus někoho osočuje a nepíše jen pravdu, která se zástupcům provozovatele nelíbí.
    A z nedávného vloženého videa (následně na rozkaz provozovatele staženého z fór) si většina hráčů udělala obrázek, kdo je ten který nedodržuje pravidla a VOP jím vydaná, a nebere na všechny stejný metr. Pokud pak někdo zde, nedodržuje pravidla je to jen proto, že se to naučil od provozovatele.

11. Poseidon

Ahoj Remiel, já mu napsal bez důkazů. Pakliže nějaký takový má platí pro něj stejné možnosti. A není to pravda spousta hráčů již psala na provozovatele hry stížnost samozřejmě myslím dopis a ne e-mail a neodpovídá jim podpora jako taková. Ale jen jestli si nepleteš psaní problému na jinou herní podporu. Protože CZ herní účty řeší CZ/SK podpora a ne jiné.
    Myslím si, že je tu zbytečné vést jakékoliv diskuze, oficiální pravidla jsou daná a tím to končí.

12. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Remiel,

nic ve zlém, ale také se mi nelíbí, že mě někdo hází do stejného pytle.

Pokud chceš slyšet mé proti tvrzení, neznám na našem serveru ani všechny české CM atd. natož cizí a můj tip je, že na našem serveru je to 20 vs. 20 (moderátoři) proti sobě. Nemůžu samozřejmě vědět, jak je to např. na tvém "MS Asie", možná máte jen jednu alianci a všichni cizí moderátoři jsou tam spolčený (spekulace), podle toho co jsi mi psala o akci, musí to být hodně přelidněný server.

pěkný den

13. Remiel

Remiel Mistr fóra

Ahoj Mirku, nikdy neházím všechny do jednoho pytle a překvapivě dokážu změnit názor na člověka, pokud mne něčím překvapí.
    Tvůj názor na věc jsi již částečně naznačil v některém jiném vláknu, což jsem velmi ocenila a myslím, že jsem ti za to i poděkovala.
    Na Asii nikdy češí CM nebyli a myslím, že kdyby tuto funkci zrušili a posílili váš tým na fóru, bylo by to užitečnější. A o aliance se od svého posledního návratu již nezajímám a hraju jen sama za sebe.
    Asijský server je asi nejméně zalidněný a nevím proč k tomu došlo, protože na té mapě jsem za tu hodinu nenalezla ani jiného hráče. Když jsem se za dvě hodiny nalogovala, bylo to už v pohodě ( neboj časový rozdíl u eventů od jiných serverů za ty roky už znám)
    krásný večer

14. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Remiel,

s tvým příspěvkem souhlasím, jen dvě drobnosti. To že CM u vás na chatu nejsou samozřejmě vím, ale to nevylučuje to, že tam nehrají, pokud by jsi byla v teamu, určitě by jsi si nezakládala jiný účet a hrála dál na Asii, jen potom je na každém jestli chce hrát v ilegalitě nebo to veřejně přizná, určitě tam někdo hraje, jen ho neznáš ... v týmech je cca. 200 hráčů možná i více jen můj odhad a určitě nehrajeme všichni na jednom serveru ...

Je škoda, že jsi toto: citace "Když jsem se za dvě hodiny nalogovala, bylo to už v pohodě" nenapsala do tématu k akci, buhužel jsi jen nastartovala ostatní kritické postoje a příspěvky a mezi námi, není vždy lepší nějakou tu dobu počkat, než člověk hodnotí akci ...

pěkný den

15. Remiel

Remiel Mistr fóra

Ahoj Mirku, byla to jen reakce na tvůj příspěvek (ne hodnocení akce), a nikdo jiný si na počet eventových lodí nestěžoval, takže jsem nemohla nastartovat ostatní kritické postoje týkající se úplně jiných věcí ( mohla jsem také napsat, aby jsi mne neosočoval bez důkazů ;)). A věř, že pokud by ta situace pokračovala, tak bych pokračovala v příspěvcích i já.
    Krásný den

16. dieber.cz

dieber.cz Pisálek fóra

Ve skutečnosti není botaře kde nahlásit podpora, FM ani CM stim nic nezmůžou a označování že je ten takový nebo makový nemá vyznam. Pracuji tam hráči kteří se snaží ale věčnou jsou tam jen pro bonus za tuto práci.
    A k těm botum ty už tu jsou od začátku ale nebylo je tak vydet. Hráči co je používaly tak měli aspoň trochu rozumu a vypadalo to jako by časově hrály oni samotni. Velký rozmach začal cca před 5 lety. Začlo to programy na svitky, glici atd (původní boty) než vyšel seabot který to zvládal v jednom a byl chráněn proti nalezení aktualizacema. Než ho někdo nakrekoval a pak se dal stáhnout a používat zadarmo. V době kdy tu nikdo skoro sám nehrál a na mapách si potkával jen boty BP zasáhla ale výhradně proti neplatičům seabota s platicich to bylo pár hráčů kteří si po nějaké době mohli účet vyplatit.
    Vše začalo hlavně tím že BP znevyhodnila poctivé hráče. Ve velkém to začalo admiralskymi děly (někteří si ještě budou pamatovat doby kdy strávili hodiny hraní a vystříleli miliony elity aby dosahly elitních levelu) a najednou tě doháněl ten co začal teprve hrat. A tak bych mohl pokračovat dál a dál.
    V dobách kdy se botari a podvodníci skrývaly jezdily po globalech adminske lodě některé skryté v běžných hracích stejných jako CM, FM kteří mají svůj účet. Další speciální lodě na ktere se pořádaly hony ale vtom byl háček že hráči kteří je ovládali tak je zneužívali ve svůj prospěch i program pro získání nekonečná munice, nových děl atd.
    Tenhle nový seabot dopadne stejně.
    Protože původní seabot vzešel od vývojářů hry jako vedlejší příjem a to stejný bude i tento program. Veškeré aktualice proti botum tenhle program pozná a je u něj i okamžitá aktualizace.
    Pokud se chceš obrátit na někoho kdo se tím bude zabývat pošli stížnost s podklady vlastníkovi hry a třeba se něčeho dockas. Ale stejně zase přijdou z něčím novým a lepším takže si nevyberes

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.