akce

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem *NOLI*, 5/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *NOLI*

*NOLI* Rádoby autor

Jen dotaz po včerejší aktualizaci úkolů není na mapě v přístavu patřičná osoba, která by mě na Gantrila pustila když vemu že splnění této mapy je v úkolech už to mi docela vzalo chuť do hry ale to že od včerejška po sestřelení gargy se mi rozjedou pavouci po celé mapě i když do mě střílí tak to mi teda vadí docela dost může mi někdo říct jestli si z nás děláte legraci s takovou akcí kdy odměny vyžere někdo jiný akce nefunguje jak má ale vedení je spokojené fakt super co asi tak mám na té mapě při akci dělat sbírat glizky děkuju pěkně a pak se nás neustále ptáte jak se nám Ty Vaše akce líbí řeknu to tak i by se líbili kdyby fungovali odpovídat nemusíte protože se stejně nic nevyřeší maximálně napíšete že se na problému pracuje a že se závada odstraní až na konec akce už nikoho nezajímá popravdě jsem otrávená

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj *NOLI*, zadavatelé jsou bezpečném přístavu oba. Nyní jsem to ověřoval. Pokud jde o úkoly nevím na kterém jsi serveru, ale běžné střílí tyto NPC alespoň 2 hráči a tudíž se o ně podělí. Co tedy nefunguje?

3. *NOLI*

*NOLI* Rádoby autor

ano střílíme dva jenže pavouci nezůstanou stát v kruhu tedy lásce ale normálně se rozjedou po mapě přesto že do jednoho z nás střílí a včera ani dnes dopoledne rozhodně zadavatel nebyl teď jsem došla z práce ale to už bohužel reset úkolů nestihnu že což bych byla včera nebo dnes ráno stihla pokud by zadavatel byl

4. Poseidon

Ahoj *NOLI*, včera tam zadavatelé byli, nicméně až zhruba ve 14:15 což je možné najít i zde na foru, jelikož pro tento problém byla synchronizace. Poté už tam v pořádku byli. Ano někdy se stane, že se rozjedou. Ale kolikrát jich většina stojí v kruhu a nějakej mimo. Přijde mi, že je to o tom kde ti stojí loď.

5. kywa

kywa Obyvatel fóra

ne posejdone ujedou ti po mape strili do tebe 4 ale kdyz je nakliknes tak se ti v utoku neobevi pripada mi to jako cilena chyba aby si je nemoh strilet sam

poprve je to i z dynema

Naposledy upraveno moderátorem: 10/11/16
  6. Poseidon

Ahoj kywa, problém je, že jsi střílel sám. Už jsem též zažil, že jeden hráč je viděl odjíždět, ale jiní hráči je stříleli naprosto normálně na původním místě.

7. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.