Akce

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ..Emkos.., 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ..Emkos..

..Emkos.. Perspektivní autor

Ahoj,

Nezlobte se na mě ale když už dáváte AKCE tak by jste nám je taky mohli psát dříve. Např. včerejší akce SVOBODA. na fórko ji dáte až v půli akce. Jak se můžou hráči přizpůsobit již tak nijakým akcím když o nich neví? To je nemůžete napsat alespoň s denním předstihem. A to jsem zmínil jen jednu akci. Slevy v opevnění píšete taky skoro až končí. To se pak dost špatně můžou hráči přizpůsobit. Myslím že tohle je první věc kterou by jste měli ihned začít řešit. A zdali vám to centrála posílá pozdě tak to si přece musíte řešit vy..

s pozdravem Emkos

2. socient

socient Komisař fóra

Myslim si, že to je ten najmenší problém ... oveľa horšie je, keď sa niečo dočítam ohľadom akcie a realita je úplne niekde inde.

A k tvojmu dotazu vzdy je fajn si skontrolovať čierny trh, ak je tam svetelka, tak sa dá očakávať, že v najbližších dňoch bude Sloboda potom stačí hodiť do wikipedie narodne sviatky (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_national_independence_days) a tam si uz najdes kedy moze byt najbližšie sloboda... ak by to bolo pre kazdy stat to by bola sloboda aj 2-3x do tyzdna :)

K opevku,talentom a vypredajom tie byvaju oznamene na čas tj 1 deň pred alebo v deň začatia takze nevidim ziaden problem, naviac ak sa prihlasis tak na hlavnej stranke to hneď uvidíš

3. kandoll

kandoll Rádoby autor

No nevím... zda bude problém unich... mně se tam objevila akce svoboda až neska ráno, včera večer sem to na foru nemněl a přitom bylo témeř po akci....

4. ..Emkos..

Mno tak já teda nevím jak se to zobrazuje tobě ,ale mě se sleva v opevku určitě neukáže na fóru min. 1 den předem. Ohledně svobody tady nemusí teda psát nic když si to jak píšeš každý hledá sám na wiki a neustále kontroluje černý trh. to by mě mohlo.. Ale každý názor na věc bude určitě různý. Pro mě a určitě i spoustu dalších je dobré vědět o akci mnohem dříve.

5. socient

socient Komisař fóra

Prejdi si tu oznamenia ku posledným dňom opevnenia a najdi mi pripad, ze by to bolo oznamene 1 den po zacati alebo akosi napisal az u konca akcie, naviac ako sa prihlasujes na hlavnej stranke bezi banner o tom ze su dni opevnenia, nejaka akcia ci vypredaj. Sú tu:

https://board-cs.seafight.com/threads/dny-opevneni-22-7-2016-25-7-2016.56229/
    https://board-cs.seafight.com/threads/dny-opevneni-10-6-2016-13-6-2016.56103/
    https://board-cs.seafight.com/threads/dny-opevneni-22-4-2016-25-4-2016.56019/
    https://board-cs.seafight.com/threads/dny-opevneni-31-3-2016-5-4-2016.55912/
    https://board-cs.seafight.com/threads/dny-opevneni-10-3-2016-15-3-2016.55857/

Čo to chceš vedieť mesiac dopredu, kedy začnú ktoré dni talentov,opevnenia alebo akcia?

Ku akcii Sloboda som už napísal svoj názor a treba ju brať skôr ako ELB/BS deň, sama o sebe to ani akcia nie je. Má len 75M a zhrstne sa u nej tlupa hráčov, keby to je oznámené na fóre deň pred začatím tak ešte viac hráčov by tam bolo lebo by nedokázali ani ísť spať alebo by si zobrali z práce deň voľna.

Skôr ide o to že keď už príde informácia k akcii tak by mala byt overena a 100% správna ... velakrat prislo napr. body do rebricka su pocitane za dmg a boli za poslednu alebo naopak, chybne odmeny z rebrickov poctom diel alebo poradim, odmeny z NPC neboli na dmg alebo na poslednu ci naopak alebo pridavali aj nieco ine, popisy k minihram alebo arene ci vlastnostiam dizajnov (chybny kamen) a mazlickov (poprehadzovane)...

Naposledy upraveno: 2/8/16
  6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ..Emkos.., stačí se podívat i na jná fóra. Oznámení pokud je tu někdo kdo je může dát se dávají co nejdříve potom jak přijdou a dle případných pokynů. Už by jsi na to mohl být zvyklý, že se bohužel stává, že začne akce a není například ani výchozí anglické oznámení.

7. ..Emkos..

Bavil jsem se o akcích jako je svoboda a opevnění. O žádných jiných. Což jsou akce trvající jen 1 den.
    Nebudu prostudovávat ty tvoje odkazy. Skončil jsem u druhého kdy je začátek dne opevnění 10.6 a vloženo na fórum taktéž 10.6. což není ani jeden den předtím. Taktéž nevím kde si přišel že to chci vědět měsíc předtím. od začátku píšu alespoň 1 den.
    pokud to sem vkládají včas tak se mi to prostě zřejmě na fóru nezobrazuje. A nejsem sám. Asi je teda někde chyba..

To jak píšeš o tom že by tady bylo víc lidí je teda dobrý. Jestli ti vadí hodně lidí tak si zřiď server jen pro sebe. já např. Svobodu mám rád. Točím na něm min. 15K až kolem 20K perel na každým a ještě se mi nestalo že by třeba méně. Takže pro mě bezva zpestření.

To co např. řešíš ty o akcích kde je něco nepřesně uvedeno. To je mi teda fuk. Hraji na Americe a než začne akce u nás tak vy na Evropě už všechny chyby nahlásíte. Teda vesměs ty které vám vadí. Lepší na tom máte to že než to začne po 6 hodinách u nás tak už je všechno stáhlé.

Emkos

8. Poseidon

Ahoj ..Emkos.., a můžeme se stále dokola opakovat oznámení sem jsou dána co nejdříve od doby kdy mají. Pokud přijde oznámení například na svobodu v půlce jejího dne je toto oznámení sem co nejdříve to jde dáno. Pokud přijde o den dříve tak je o den dříve na tom, ale nikdo z nás nic neovlivní, protože my tom nevíme dopředu můžeme si jako každý jiný hráč domýšlet jak se tu již psalo dle černého trhu, či hledat informace někde po internetu, ale dokud nedostaneme oficiální informaci tak jí prostě oficiálně bohužel nemáme.

9. socient

socient Komisař fóra

Ty to stale nechapes a neviem odkial si zistil ze dni opevnenia trvaju iba 1 den... vzdy to je minimalne 3 dni alebo niekedy az 5 dni, ale to by si si musel prejst tie odkazy, co som sem dal noa vzdy min. 15K zisk zo slobody je na Global serveri akurat tak rozpravkou hlavne na vecer, v noci hej aj mozno 30-40K ale kvoli tomu nespat pritom ak ratas cisty zisk tak zarobis tak mozno 1/3 ak nie 1/4 z celkovej odmeny a krystale tak tie nepotrebujem a tiez su v malom mnozstve :) nauc sa citat s porozumenim nehovoril som o chybach v hre ale v texte

10. ..Emkos..

Ok. Analytiku.. dny opevnění trvají déle. Měl jsem ti to rozepsat. Svoboda jen 1 den. Dobře chytáš se slovíček. Moje chyba. :)) 15-20K ze svobody mám i přes den.Nebudu kvůli 40K večer ponocovat. Nejsem blázen jak chytači pokémonů. Zapni Global Ameriku a uvidíš. Jako čistý zisk to beru protože světelnou munku získávám z moja a harpunovačky. Nekupuju za perly . Tak to ber tak. A ne málo. :)) Furt to počítáte jako by byl každej lama a vše si kupoval. I když to jde získat jinak a grátis. Ale to je už úplně jiná věc. Asi bych tohle téma uzavřel. Ať se ti daří a hlavně se neupočítej :) Čao

11. Borec

Borec Perspektivní autor

ahoj emkos nie si jediny 15, 20k je taky priemer sem tam padne aj 50, 60k ked sa zadari :) zvykaj si ono to dnes tak funguje ze ked niekto nevie, nemoze nikto :) a tebe ked sa zadari tak ta odsudia bud si boter bugger alebo admin :D

12. socient

socient Komisař fóra

..Emkos..
    Pokial hadzes vela mojo (ci uz glicovanim alebo za perly) poskladas svitky a potom ich prejdes programom tak ano, svetelku kupovat nemusis a mas ju z mojo "zadarmo" inak pre ostatnych hracov co to tak nerobia stoji 30 až 50 perál / 100ks.
    Slobodu uz som dlho nestrielal ale aj keby na 15000 perál minies len 30000 municie tak to je so zlavou 10K perál takze cisty zisk je 5000 perál a to si povedzme na rovinu nie je vela, sloboda padne 3x tak to máš len 15000 za hodinu, to uz aj viac zarobis len strielanim admiralov,glicami,bonus mapou alebo raid mapou (slnecna/behe)
    Borec
    neviem na akom serveri to hras ale pokial na MS1 (Ge1+Ge2) alebo MS2 (Ge3+Ge4+Ge5) tak ti uprimne neverim 50K-60K ked za celu slobodu je priblizne 150K by ste museli dat v 2-3 lodiach a aj v noci je min. tak 40-50 hráčov aktívnych a vyskočí na 6 mapách. Takže jedine tak po rannom reštartu 05.00 je to možné pokiaľ na ne natrafis alebo ti to oznami mapy (rychle internetove pripojenie) Ešte pred zlučovaním serverov kedy mala sloboda 150 mega, boli 3 na mape a neboli zlucene servery tak tomu by som kludne uveril.

Samozrejme najlepšie je chodiť iba na 6-tu slobodu tá čo vyskočí ako prva a 5 zvysnych ju prekryje, ale k tomu je treba mat video recording alebo velmi rychly postreh a sfotit si to. Ale o tom tiež už hráči vedia takže získaš len tak v priemere 20-30K perál (cisty zisk 1/3 aj to iba so zlavou)

13. ..Emkos..

Jak říkám uzavřel bych to.. Nechápu proč bych musel dělat svitky. a ještě jakýmsi programem. To už vůbec nechápu. Mojo dostávám 5 - 7 ks z glitzu. dá se jich nasbírat hodně za týden.tedy dostaneš hodně munice světelné. Taktéž to dávají ty vraky u svobody. A na to nepotřebuju nic počítat. Já hraju sea proto abych si zahrál. Ne abych se topil v počítání. Nezblázni se z toho. Už psát nebudu.

Emkos

14. Poseidon

Na přání zakladatele zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.