Akce 2026/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 6/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Ahoj piráti,

Zde můžete psát své poznatky k akcím, hlásit chyby a psát návrhy na zlepšení.

2. Geralt64

Geralt64 Polobůh fóra

Jedna chyba u Dnů drancování: pokud se na moři podívám na Akce - Dny drancování - Zobrazuje body úspěchu, tak jsou tam ještě staré odměny v bojových bodech. Za jednotlivé položky (např. Upír, Kat, atd.) už dostáváme daleko víc bojových bodů, než je uvedeno.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Některé konkrétní? Musíš brát to, že je to za ten milník, pak případně můžeš dostat bonus kamenem, munici atd. Tyto hodnoty by měli být co mají nastavené v systému jako základ.

4. Geralt64

Geralt64 Polobůh fóra

Teď jsem to zkusil a psal jsem si to. Takže:
    kat, lamač, úpír - psáno 10 BB / skutečnost 48 BB
    nezadržitelný 2x - 5 / 24
    nezadržitelný 3x - 10 / 48
    nezadržitelný 4x - 15 / 72
    nezadržitelný 5x - 20 / 96
    nezadržitelný 6x - 25 / 120
    nezlomná síla - 50 / 240
    To jsou rozdíly docela velký.

5. Poseidon

Jak jsem psal nemůžeš brát kolik jsi dostal jako měrnou hodnotu. Těch 10 je základní hodnota a pak máš na lodi nějaké speciální kameny, případně bonus na BP z munice atd. Ty to máš pak většinou napsané vše dohromady. Máš max zvlášť body za hráče například. Teď jsem zkusil kata a dostal jsem pouze 26bodů. Nedal jsem bonusovou munici, ale stále mám kámen na BP, v opevnění je při maximálním počtu také přes 50% na BP.
    Když jsem zkusil nezadržitelný 2 a sundal jsem jeden z kamenů na body z boje získal jsem hned jen 10 bodů. Přitom 5 bodů to má dávat, minimálně 50% dává talent to by bylo 7,5 bodů teď nevím co tam ještě je.

6. Geralt64

Geralt64 Polobůh fóra

Aha, tak to potom jo, já myslel, že je to pevná odměna a kameny apod na to nemá vliv. I dříve jsem jezdil s některými bonusy a dostával pouze hodnoty, které jsou v tabulce. Takže teď už se základní odměna různými bonusy navyšuje. Díky za vysvětlení.

7. Poseidon

Měl by nato fungovat bonus. Je to stále jen bod z boje. Zkusil jsem ještě položit dotaz jestli nedošlo k nějaké úpravě. Nicméně když si sundáš co nejvíc bonusů na body z boje a vyzkoušíš si to bez nich uvidíš že hodnoty značně klesnou.

8. Leo.

Obleva – Vláda přízraků
    Událost od 15. ledna do 27. ledna

9. Niterói

Niterói Rádoby autor

Ahoj proč jsou psané časy jinak Začátek akce: 15.1.2026 - 00:01 (SEČ) a na druhém Událost začíná 15. ledna ve 12:00 a končí 27. ledna ve 12:00. tak který platí

10. Leo.

opraveno, akce začíná i končí v poledne

11. Mikinka.cz

Mikinka.cz Stálice fóra

Ta sk mapa akcni nejede porad mi to pise ze mnoho hracu skus pozdeji skousim to stale a nic takco s tim ?

12. Poseidon

Nic leda zkoušet a doufat, je to hlášené.

13. Geralt64

Geralt64 Polobůh fóra

Je to paráda, dát do úkolů něco, co nejde plnit. Taky se tam nemůžu dostat. Muselo dát hodně práce takovej úkol vymyslet ;)

Remiel tohle ocenil(a).
  14. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

tak zahraniční programátori sú naj ;)

15. Pexeso

Pexeso Aktivní autor

16. Geralt64

Geralt64 Polobůh fóra

Dopoledne se tam dostat dá. Takže to chce vzít si dovolenou ;)

17. Pexeso

Pexeso Aktivní autor

Dnes ráno v 8h a nešlo to.

18. Leo.

nahlásila jsem to. Můžete mi dát ID ti, kterým to nejde?

19. Pexeso

Pexeso Aktivní autor

Já ted už po 2x jsem se dostal. Tak snad to nějako půjde.

20. Geralt64

Geralt64 Polobůh fóra

Já to mezi 9-10 odjel asi 6x, pak už to chtělo moc erbů, tak jsem se na to vykašlal. Na 10 mincí je potřeba to odjet 3x, potom na 50 mincí 9x. To se asi dá, když je ještě 11 dní.
    Ale trochu nechápu, proč se tam nedá dostat. Je to skupka pro 3 lidi, tak jaké omezení, že je tam moc hráčů?