Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 15/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Remiel

Remiel Mistr fóra

atlantida 2/2

2. Rado123789

Rado123789 Zelenáč fóra

Dakujem Remiel

3. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

Je chystaná nějaká další akce? Nebo tím teď léto "končí"?

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

určitěje chystaná, ale jaká a kdy se dozvíte až to bude na všech forech :D nebo z upoutávek na Discordu.

5. Leo.

Po každé akci posílám feedback s Vašimi a našimi názory na akci. Součástí tohoto feedbacku je i hodnocení akce od 1 do 10, takže od další akce Vám dám možnost toto hodnocení vytvářet. Přece jen můj názor na akci může být odlišný od toho Vašeho.
    V sekci Nápady a návrhy
    https://board-cs.seafight.com/forums/napady-a-navrhy.65/ bude několik dní před koncem každé akce vytvořena anketa s možnostmi odpovědí od 1 do 10. Vy můžete hlasovat a dávat body. 1 bod je nejhorší a 10 bodů nejlepší. Své odpovědi budete moct změnit pokud se po Vašem hodnocení objeví něco co Váš počet bodů pro akci změní. Sem umístíme u každé akce několik dní před jejím koncem odkaz na anketu.
    Feedbacky jsou důležité a to dobré i špatné, aby bylo možné vytvořit lepší akce pro všechny.

Ankety budou uzavřeny druhý den po jejich skončení. To znamená, že pokud akce skončí desátého v poledne, anketa bude 11 uzavřená.

6. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

Můžu se zeptat proč na EN foru je jiné info na našem?
    Vy píšete, že 15 úkolů Nautica (9 normal, 6 denní)
    10 atlantida (6 normal 4 denní)

ale na anglickém foru je
    Nautica 11 (8 normal 3 daily
    nautica 12 (9 normal 4 daily)
    Atlantida 10 (6 normal 4 daily)
    volcano 2 (1 normal 1 daily)

7. Leo.

už je to opravené i na našem. Tentokrát nejspíš došlo ke změně těsně před odesláním FAQ a překládaná FAQ zůstala beze změny.

silentpoki tohle ocenil(a).
  8. Leo.

Led ve slunečním svitu: Oheň a led

30.7.2025-11.8.2025

9. didinka72

didinka72 Pisálek fóra

oo nova akce hned prvni ukol dopluj na mapu 14/1 mam 6 level takze akce pro me prave skoncila dekuji a uzijte si ju :)

10. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

nepřeskočilo někomu něco? Já jen že 10 pirátské slávy za 50k safanadu? Vždyt já mám problém to nafarmit na rozšíření, natož na slávu, abych si koupil 3ky

11. Leo.

a kde je psané, že si každý hráč musí koupit všechno co je v obchodě? Každý si koupí to na co má, je jasné že menší levely nemají tolik měny, takže si to nemůžou koupit. Proto mají posilovat a zvyšovat levely aby si to přístě mohli koupit.
    Na úkol na souřadnice se zeptám.

12. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

no... 14ty level uděláš za 3 hodiny hraní... Já udělal 27 za 5 dní hraní

13. Leo.

co se táká úkolů se souřadnicemi předala jsem to a zpětná vazba byla, že to budou upravovat, tak myslím, že úkoly budeš moct dělat později.

14. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

A jak je to s ponorkou? Jako jak mám s dvěma torpédama bez talentů atd nastřílet ty NPC za 5minut? Jedno NPC střílím 3 minuty :D A ne nemám šanci se tak moc zlepšit na ponorce, když jeden slot v palubě stojí 10k orichalka a já sem rád když nafarmím 1000 za 3 dny

15. Leo.

to už je bohužel volba každého hráče, stejně jako na povrchu hráči s nižším levelem nemůžou získat všechno, stejné je to i v Atlantidě. Spousta hráčů se ponorce nevěnovala takže ji mají slabou. Až budeš mít silnější ponorku budeš moct dělat úkoly rychleji.

16. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

nic ve zlem ale ten ukol neni že to maš ustřilet za 5 min ale že ten ukol mužeš odevzdat až po 5 minutach

17. Leo.

přesně tak, NPC můžeš střílet i po vypršení času, ale úkol ti nepůjde odevzdat dčív než čas vyprší.

18. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

a ta druhá skupinovka se mi objeví kdy? Kolik erbů musím mít? Mám jich 231 a ani známka, že by tam někde byla

19. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

nechci byt sprosty ale když umiš psat doufam že umiš i čist jestli se nepletu tak ve FAQ je to napsany

20. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

po nashromáždění dostatečného množství.