Akce 2023/Diskuze

Discussion in 'Uživatelský koutek' started by Leo., Nov 17, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Tak treba Golem te sunda ))

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Zkus jen křížknout moře, minutku počkat a lognout znovu.

3. BOMI-(svk)

BOMI-(svk) Pisálek fóra

leo kedy presne konci akcia??

ked v udalostiach mam teraz 8d23h to vychadza ze konci 2.4.2023 23:59 a na fore pisete ze 3.4.2023 23:59.

4. c3laskon

c3laskon Perspektivní autor

Ahojte Leo prosim blba otazka je k eventu seznam ukoli jaké,kde a jaky lvl potřebuji na ty ukoli?? nebo ty prvni ukoli ktere jsou vazany na lvl dělat nemužu :(

už před 2 hodiny dělam tedle ukol a stale nic z koho to ziskam děkuji https://prnt.sc/JspNzwHKQzTl

Last edited: Mar 25, 2023
  5. Leo.

BOMI-(svk) na poslední chvíli došlo před začátkem k posunu akce na 3.4. Oznam v novinkách asi ještě neupravili, nebylo by to poprvé.
    c3laskon seznam úkolů nedostáváme a já nemám čas je dělat a sepisovat, ale můžeš zkusit EN forum. Rymar je tam většinou přidává.

6. c3laskon

To je škoda jsou tu ukoli ktere něco chcou ale neni uvedeno z koho to mužu dostat jestli z malich eventu nebo admiralu :( ale pozitivum je to že jedno nebo druhe to dat musi :D

a co tak koukam ty seš tu jednina Leo na forum??

7. Leo.

jsem jediná v týmu :D CM jsem zrušila, protože je malá aktivita hráčů a BA odešel z osobních důvodů. Dá se to zvládat jen je to náročné na čas.

8. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Po pisecne bouri zustavaji na 1-2 strely https://prnt.sc/wOkK0zPEl0GT
    Odmena pekna:
    ískáváš 2x Zákon a pořádek reputace.
    2023-03-25 22:59:18
    Získal jsi 36 x Orichalkum .
    Potopil jsi loď Zub a dráp.
    Získal jsi 10748 BZ (bodů zkušenosti).
    Získal jsi 150 x Koruny .
    Získal jsi 11 x Platónova mince

9. c3laskon

Tak to tě Leo chapu ja bych se z toho asik zblaznil ale hlavně aby tě to bavylo :) tak snad sou na tebe uživatele hodní :)

10. Jongleur125

Jongleur125 Perspektivní autor

11. Leo.

c3laskon naštěstí pracuju z domu takže jsem časově flexibilní. Hráči jsou většinou hodní i na globálech, protože vidí, že se jim snažím pomoct.
    Jongleur125 to je myslím úkol Atlantidy, že? Střílej NPC obou frakcí, z jedné by měl předmět vypadnout.

12. Jongleur125

Jongleur125 Perspektivní autor

Leo už to mam musí se na atlantídu pro něj.Jinak děkuji

13. c3laskon

u sopky nějaka chyba?? lava teče ale npc nikde na mapě 5/1 vubec nic neni žadne NPC ostrov prostě nic co se zas probuh děje?

Last edited: Mar 26, 2023
  14. Svijanskákněžna

Svijanskákněžna Rádoby autor

jedno je ze zubu a druhý ze zombie

15. -GoldSteel-

-GoldSteel- Pisálek fóra

udělal jsem ukoly dotal odměny ale dalši nejde spustit at střilím jak blázen tak prostě zákon a pořadek a ta druha se nepřičitaji jak mam udělat dalěí ukoly ani restart hry nepomohl

16. Leo.

zkontroluj si jakou reputaci to vyžaduje a jakou ty máš. Nejspíš máš reputaci druhé strany.

17. -GoldSteel-

-GoldSteel- Pisálek fóra

právě že jsem si to hlidal a cele odpoledne jsem střilel obě lodě a prostě nee mam mít zakán a pořádek tak když sundam zub a drap sice reputaci dostanu ale ukoly mi to neotevře

18. Leo.

taky záleží ke komu pro ně jdeš a kolik jsi jich už udělal. Zkus objet všechny 4 zadavatele. 3 jezdící lodě a jeden je na ostrově.

19. -GoldSteel-

-GoldSteel- Pisálek fóra

pravě že jsem udělal jen toho na ostrově a dal už mam smůlu jedna jezdící lod má x a ty dvě dalši chtěji reputaci zákon a pořadek

20. dedek1947CSA

dedek1947CSA Perspektivní autor

mám úkol vyznání chaosu a nedaří se mi ho splnit,poraďte prosím,co mám sundat?

Thread Status:
Not open for further replies.