Akce (1/2022 - 12/2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 14/1/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Na skupce s Walterem Buckinghamem není problém, ta funguje. Aspoň mně ano. I odměny se připisují.

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

problém je u obou a náhodně. V pondělí by měl být opravený.

3. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

... nevím jestli je to tady o věci : , ale BP by měl spíš opravovat chyby : přehazovaní děl , - nehodlám u toho masturovat, taktéž i důstojníci commenwert, př. mám 5 com chci ho přehodit na 4kovýho , moře zavřít, otevřít , zavbřít -otevřít , zavřít otevřít , nenačtě , schodit moře zavřít - otevřít nahodit , zavřít , otevřit , aby tam byl a fungoval , cca 10 minut z 8hodin času , manipulace ,

4. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

jezdím po mapách , akčních lodí dost , přijedu k místu 10 a víc akčních lodí střílí , ne do mně , boot , nechtějte mně rozesmát , že s tím BP bude něco dělat , chcete mi namluvit , že roura z Turecka do toho narvala 250 litrů a zabanujou mu loď ? SCI - FI

5. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

...tato hra by měla být víc o zábavě (po pracovním dni ) , než o placení ( neschopných nebo účnů programátorů) tak to vidím já , bohužel menegment si z toho udělal slušný bussines

6. Leo.

tohle vlákno slouží k diskuzi o akci, držte se ho prosím.

7. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

*==danger==* problem prehadzovania del alebo vojakov comonthvelu nastava ked na zmenu vojaka pouzivas sipky . Ked prehadzujes vojaka ze ho chitis kurzorom a pretiahnes na poziciu tak vtedy problem nie je .

8. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Kdykoliv sednu k PC rano, vecer. Stale ,za 30min restart nekolikrat denne. Jak mame pak ustrilet nesilnejsi akcni NPC Roger Flynt ,ktery se jeste pekne rychle opravuje,to se na da stihnout.:( To to me nabavi.

9. Bascot

Bascot Aktivní autor

Alespoň nelži ... restart je pravidelný v 8:25 a restart večer byl akorát dnes a včera tak se zase uklidni.

10. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Ted byl rest. 16"45,to je vecer .Rano byl take ,me prijde ,ze je co chvili a verim,ze do 21h bude urcite minimalne jeste 1.
    Ahaa,uz jemi to jasny ,ze jsi spustil tak z ostra.Prosel jsem si zpetne tve komentare a reakce ostatnich hracu na tebe. S tebou jsem zkoncil. Mej se krasne.
    Ted je hlaseny dalsi rest. je 17h. Ze ja si na to nevsadil.:D
    https://prnt.sc/5Ldx9_8gYirh

Naposledy upraveno: 24/8/22
  11. Niterói

Niterói Pisálek fóra

Včera to bylo 4 krát

12. Bascot

Bascot Aktivní autor

Určitě 4x :D samí kecalové tady :D

13. Bascot

Bascot Aktivní autor

však ted žádný restart není :DDDD

14. Bascot ,proč komentuješ všechny tady o odpovědi jsou tu Poseidon a Leo a pokud se někdo na něco ptá pak odpověz radou ,mluvčího zde nepotřebují , ale toto hraničí z vlezlostí

15. Leo.

Poslední dobou jsou restarty docela často, to je pravda a tahle akce má bohužel spoustu problémů. Než začnete komentovat, že která akce nemá tak se zamyslete. Některé akce se jen rebalancovaly, ale problémy žádné neměly.
    Na druhou stranu v restartech se opravují i problémy hry jako takové nebo se vylepšují věci. Nová managerka je velmi zdatná, naslouchá a snaží se prosadit důležité věci ve hře. Došlo už k několika vylepšením a přehodocením pro dobro hráčů, ke kterým v minulosti nedošlo i přes opakovanou žádost už několik let.
    Co se týká akce chápu, že třeba u NPC s miliardou HP se ne vždycky musí povést dostřílet ho, ale pokud je NPC výdělečné málokdy ho střílí dva lidé a půl h odpočet je dost času na to, aby se dali svolat další hráči a event se dostřílel.

Иомađ†CZ tohle ocenil(a).
  16. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Vcera jsme Rogera strileli v 5 a hodina nam nestacila. Odpoledne si tam uz plul dalsi sam a nikdo i po vyzve na chetu nemel zajem. No je zrejme proc.
    Kdyby :Dto bylo nastavene ,jako drive pred X lety. To jsem strilel v Cancer nejsilnesi akcni fotbalovou s bonusem,abych mel vubec sanci b.mapu udelat.A kdys byl nahodny rest. Na Tsku jsme si VAZNE gratulovali,protoze kdo byl zrovna v b. mape dostal odmenu za vlnu v ketere mu vypli hru. Takze jsme se snazili dostat se co nejdal a tam jsme uprkem jeszdili od kraje ke kraji a cekali:p.
    At zavedou stejny sistem a nikdo uz nebude fnukat, jako ja:D,ze hodinu strili cokoliv a vhnivec.

17. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Leo, souhlasím s tím, že některé restarty opravují chyby a provádějí úpravy, které jsou k lepšímu. Ale třeba včera byl restart kvůli:
    • nebude možné najmout flotilu pokud bude mít hráč aktivní Ochrannou auru
    • nebude možné aktivovat Ochrannou auru pokud máte aktivní de-buff Máme Tě!
    • opravili jsme nedávný problém s opravou a změnou přednastavení
    To by nepočkalo do každodenního ranního restartu? Na to musí být speciální restart?

18. Leo.

*štěpánek* u většiny eventů nejsou lodě s tak vysokým HP aby nemohly být během půl h dostřílené.
    Geralt64 většina restartů s opravami je mimo ranní restart. Ne vždy se vypisují všechny věci, které se opraví nebo upraví. Někdy se opravují nebo vylepšují i různé systémy na pozadí, které na hru nemají viditelný vliv, ale třeba vylepší stabilitu nebo zamezují menším bugům a podobně.

19. Bascot

Bascot Aktivní autor

Protože můžu.

20. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Dnešní restart opraví problém s Bratrem ve zbrani. Po jeho obdržení nebylo možné opravit. Tak Patch day prebehol a na skupinovej mape opravovat nejde ani s bratrom a ani bez bratra v zbrani. To co tam maju za mizernych amaterov akoze technikov

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.