Akce (1/2021 - 12/2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 15/11/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Tu skupinovku si neumím vysvětlit jinak, než že nás chtěli naštvat. Něco tak neskutečně nudnýho a tak moc dlouhýho jinak nemohli vymyslet.

Groot tohle ocenil(a).
  2. Dark_COBRA_CZ1

Dark_COBRA_CZ1 Velmistr fóra

A ta epicky narozeninová odměna za ten šílenej čas strávenej ukrutonou nudou je taky úchvatná.

Groot tohle ocenil(a).
  3. -samo854-

-samo854- Perspektivní autor

toje bugpojnt

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

když už chceš někoho osočovat tak se aspoň nauč napsat název firmy. Není to "pojnt" ale "point".

5. Aras_61

Aras_61 Pisálek fóra

Takže jestli chápu dobře akce už zůstane taková jaká je.... umí znechutit hru :)

6. Leo.

On někdo psal, že se už nebude upravovat? Akce je dlouhá a neustále my nebo admini jiných zemí upozorňujeme na nevyváženost NPC, odměn, skupinové mapy atd. Návrhů už na centrále padlo hodně, ale je jen na ní jestli, kdy a jak akci upraví.

7. Godzik_SVK{KP}

Godzik_SVK{KP} Obyvatel fóra

prosim možete mi vysvetlit tuto ulohu?[​IMG]

8. aliens-cze

aliens-cze Pisálek fóra

uspěšně dokonči skupinovou mapu

9. Godzik_SVK{KP}

Godzik_SVK{KP} Obyvatel fóra

10. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Leo.Mam jeden dotaz ohladom akcie.Viete mi povedat ci je to chyba ,alebo to tak spravili narocky.Na NPC Atlantski nicitel nefunguju lvi hradbi.Superplatne brnenie funguje ale hradby nie

Naposledy upraveno: 23/3/21
  11. Leo.

Lví hradba přidá šanci na vyhnutí se zásahu. Není to pevné procento obrany. Nevím jaký útok, šanci na zásah atd má to NPC nastavené a nevím ani jako obranu máš ty, ale vím, že i hráčům s hodně dobrou obranou dává dost vysoký dmg. Každopádně je to ale jen šance na vyhnutí. které se s každou ránou mění. Navíc těch 50% na vyhnutí je ze základní hodnoty obrany., což taky není nic moc.

12. chuchmalec

chuchmalec Rádoby autor

Z vrakov nepadajú super platne ale len obyčajné agwes

13. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

chuchmalec Superplatne si kupujes ked mas dosiahnutu urcitu bojovu hodnost ,alebo z truhlic pri akcii sloboda. Leo. Preto sa pytam lebo doteraz pri vsetkych akciach hradby fungovali.Osobne nemam najsilnejsiu obranu ale neni zla Lenze tento Atlanticky nicitel mi bere so superplatmy 18000 ,ale pri inych fungovali aj hradbi a tie byvaju lepsie na NPC ako superplaty.

14. chuchmalec

chuchmalec Rádoby autor

Co obsahují vraky lodí?
    Na vraky lodí je nutné střílet harpunami. Ve vracích pak najdeš spoustu užitečných
    předmětů, například konfetovou munici, dělo Ohnivá bouře 2. stupně, super pancéřové
    pláty, krystaly a další akční předměty.

Je to tam jasne napísané, no nedodržané.

15. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

ale to je len sanca na zisk z harpunovania,to nemusis dostat za celu akciu

16. chuchmalec

chuchmalec Rádoby autor

Nie som jediný, poznám takých, ktorý harpunujú ako divý a tiež im nepadlo.

17. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

No ja osobne ani neviem ci mi padly alebo nie kedze dam strielat a pozeram si aktuality na webe,Ci mi pribudli nejake to neviem lebo ich mavam na lodi dostatok a dene ich aj hromadu minam.

18. .gori.

.gori. Pisálek fóra

porad jen brekot uz se stim smirte hledate jen klicky ,tak je to nastavene uz dejte pokoj

19. Primangelo1

Primangelo1 Pisálek fóra

Asi tak... Podívejte se na to takhle a furt se tu jen nedivte chudému pohoštění seafightu. Konec konců seafight má narozeniny a to od nás očekává dárky, tak koukejte platit a platit :D

Mimochodem víme za jakým účelem dnešní restart v 14:30?

jєssιєjaмєs_čяc tohle ocenil(a).
  20. Dark_COBRA_CZ1

Dark_COBRA_CZ1 Velmistr fóra

Za účelem toho když klikneš na zadavetele úkolů tak ti spadne hra. Teda aspoň u mě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.