adobe flash cosi

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem kacenka1986, 23/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kacenka1986

kacenka1986 Perspektivní autor

cau, kdykoliv zapnu hru, chce to po mne manualne odkliknot zapnuti flashu, co kde nstavit at se mne to nemusi porad tat, pouzivat mozilu

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Jediná možnost co mě asi napadá je uspat počítač aby se nevypl prohlížeč a pak to není potřeba. Nicméně je to pouze dočasné Adobe Flash brzo nebude funkční a bude k dispozici pro hru jedině program od BP.

3. pindrusec

pindrusec Vážený autor

vlevo nahoře v řádku vedle adresy, podle verze mozilly tam máš povolit a zapamatovat. Pak je to ještě v možnostech - správa doplnku - zasuvne moduly .. tam mas spustit na pozadani nebo nespoustet ( pokud mas starou verzi flashe ) zkus aktualizaci a mel by se tam objevit povolit.
    Pak mas jeste jednu moznost, prohlizec palemoon , je to v podstate mozilla , ale s timhle neotravuje.

Naposledy upraveno: 23/11/19
  4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

U toho Firefoxu to asi bude ale verzí. Mám tu nejnovější a mám jen možnost povolit a nebo nepovolit. Vím, že u starší verze bylo zapamatovat, ale ani tato volba nebyla moc spolehlivá. Bohužel je to kapku nešťastná věc která postihuje i další prohlížeče a myslím, že tento krok byl zbytečný když má Flash za chvíli "zaniknout".

5. pindrusec

pindrusec Vážený autor

Oni od verzí co jsou od tuším lonského roku nastaveni spustit automaticky z bezpečnostnich duvodu chybi .. to je bohuzel jedna z vlastností vyrobců software, že si myslí že jsou chytřejší než zákazníci. Pak se diví že jim klesají počty atualizací . Ted jsem řešil se Samsungem jejich pohlížeč do mobilu, zapomněli tam takovou volovinu.. vypnutí obrázků ... podpora se divila jak je to možný a pár nepublikovaných výrazů na programátory

6. koofy

koofy Pisálek fóra

dobrý den ja když nainstaluji klient tak mi to píše chybu a nevím jak to mam udělat, a myslím si že to nejde spousta hráčum a mělo by se to řešit. V tuto chvíly nw co k tomu dodat ale prosím o to aby BP poskitlo to aby ten program fungoval. Děkuji :)

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

program funguje, ale je stále jako Beta verze a funguje převážně na systémech 64 bitových. 32 bitové systémy mají zatím smůlu a musí jet přes prohlížeč.

8. H.M.S.BOUNTY-SET

H.M.S.BOUNTY-SET Aktivní autor

jasně ja to vím ale až to nepujde vůbec měly by jste to řešit

9. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

To záleží na BP, momentálně se snaží přesunout všechno ze hry do klienta a určitě včas klienta přizpůsobí všem systémům.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.