?

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem *štěpánek*, 22/7/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    je to nový systém a je potřeba ho trochu vychytat, ale potom už budou debuffy připisovány pouze těm, kteří něco používají. Detekce navíc byla doted dlouhodobá (účty se sledovaly dlouhou dobu než došlo k banu). S novým systémem bude docházet k postihům mnohem častěji než když se dávaly bany, takže hráč bude moct hrát, ale s kocábkou srovnatelnou s 1 levelem to asi nebude moc výdělečné. Nyní se zjišťuje, proč byl dán i hráčům poctivým. Jakmile se to vyladí už k tomu docházet nebude.
     
    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenil(a).
  2. ∼72ÐiÐi72∼[CG!]

    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] Rádoby autor

    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] v době kdy jsi psala na naši podporu bylo jasné stanovisko BP, že debuff byl daný oprávněně všem. Během včerejška a dneška se objevilo pár případů, kdy hráči tvrdili, že nikdy nic nepoužili takže se účty začaly prověřovat. Tvůj debuff nebyl zrušený proto, že jsi napsala na německou podporu, ale proto, že jsem ho nahlásila jako jeden z těch, u kterých se debuff mohl dát neoprávněně.
    Ale samozřejmě nebudu ti brát názor, že německá podpora to vyřešila :D


    rozdil mezi ceskou a nemeckou podporou je v tom ze ceska podpora ti napise ze si podvodnik a mas mlcet nebo dostanes ban michal mi napsal ze muj tiket byl uzavren proto jsem nemohla vedet ze se bude o muj pripad nekdo zajimat .V zapeti na to jsem napsala na nemeckou podporu a ti mi hned odpovedeli ze muj pripad proveri technici a poprali mi hezky den . Tobe Leo dekuji za zajem a pomoc v mem pripade.
     
  3. deadpool89

    deadpool89 Rádoby autor

    chudák Groot a jeho druhý učet :D