3% NPC vs 49 rýchlosť

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem [-Bender-], 14/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. [-Bender-]

[-Bender-] Aktivní autor

Zdravím, mohol by som počuť názory skúsenejších hráčov ? Neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvoma kameňmi, ktorý nahodiť na hlavný dizajn. Priorita je pre mňa zisk v perlách. Dík za rady.

2. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

bender,prvoradý je zisk battle bodov :D perly su v tejto hre už nič -) jha preferujem rýchlosť ;)

3. *jakor40

*jakor40 Vážený autor

Rychlost :)

4. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

prioritne na rýchlosť.. ten na NPC si daj na druhý design.. prehodiť to nie je problém. .zaberie to cca pol sekundy :D

5. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

Rychlost je jen pro ty kteří utíkají

6. [-Bender-]

[-Bender-] Aktivní autor

Dík za rady, dal som rýchlosť, urobil som malý test.

15.235 svetelnej na slnečnom
    8.420 perál bez kameňa
    8.595 s kameňom

Aktuálne mám 1.845.146 svetelnej takže s kameňom 3% by som za to množstvo dostal 21.000 perál viac, čo nieje až tak veľa, ale poteší.

A zmena dizajnu netrvá pol sekundy, ak strieľaš musíš prerušiť strelbu počkať, prehodiť dizajn zase počkať až potom vystreliť, čo je dosť veľká strata času, prídem takto o jeden až 2 výstrely, to je dôvod prečo som zvažoval ktorý zvoliť.

ironmaiden61 - ak hľadáš akciovú npc rýchlosť urobí rozdiel 2 - 3 výstrely čo je dosť ;)

7. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

Rychlost střelby mám naplno,ale na rozdíl od závisláků hraju jen hru,vše co mám jsem si vystřílel,krom premka.Přepočty a tabulky do toho netahám a myslím si že na tom nejsem tak špatně.Beru hru jaká je/dřív byla o hodně lepší/

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.