25 lvl kamen na opravu

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Mike*van*Ghorenast, 7/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mike*van*Ghorenast

Mike*van*Ghorenast Perspektivní autor

Zdravim ..pred asi mesiacom sa mi podarilo spravit kamen lvl 25 na opravu a všimol som si, že ma hodnoty -12,5% rychlost opravi a 48% hodnota opravi. Na fore je ale uvedena hodnota 50% hodnota opravy. Otazka je či sa jedna iba o chybne zobrazenie alebo ten kamen ma zlu hodnotu.

˟•ŧřǿĺĺ_Ǥλϻ₤ⁿ tohle ocenil(a).
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Jedná se o chybu u nás. Nemáme informace o jednotlivých kamenech a tudíž je děláme řadou a nečekal bych, že kámen 24 a 25 je stejný. Opraveno.

3. mike co mužeš čekat od bigpointu nic vic jak jako že to je v pořadku :D

4. Mike*van*Ghorenast

Mike*van*Ghorenast Perspektivní autor

Poseidon nesom si isty či sa jedna iba o chybu na fore kedže už viac hračov ma podobny problem a neverim ,že by na každom fore mali chybne info o hodnote 25 lvl kameňa

5. Poseidon

Tak tě tedy vůbec nechápu. Jednalo se o chybu v naší tabulce. Když se podíváš například na EN forum mají to tak jako my už nyní. Kameny jsem i ověřoval přímo na hře.

6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Shrnuto, kámen na opravu 24 a 25 stupeň má stejné hodnoty :D

7. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.