Odkaz Poháru pirátů (13.6.2024 - 15.7.2024)/FAQ

Diskuze na fóru 'Časté dotazy (akce)' zahájená uživatelem Leo., 12/6/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Odkaz Poháru pirátů – 1. fáze
    Akce probíhá od 13. června do 15. července
    Obsah akce Odkaz Poháru pirátů:
    · Dokončení akce
    · Truhly akce a atlantské truhly akce
    · Vraky lodí a atlantské vraky
    · Speciální úkoly
    · Lodní designy
    · Žebříček akce
    · Skupinová mapa
    · Minihra

    Jaká data a časy si mám zapamatovat?
    Akce začíná 13. června ve 12.00 a končí 15. července ve 12.00.
    1. fáze začne 13. června v 12.00.
    2. fáze začne 21. června ve 12.00.
    3. fáze začne 28. června ve 12.00.
    4. fáze začne 5. července ve 12.00.
    Časy jsou uvedené v místním čase serverů.

    Kde najdu plavidla akce?
    Na mapách 5 až 54/1 najdeš všechny lodě všech národů, které se účastní Mistrovství Evropy. Poté, co jich několik porazíš, se na jedné z těchto map objeví admirálská loď Duše Poháru pirátů minulosti.
    V Atlantidě narazíš na Hlubokomořského útočníka a Nepřátelského střelce; pokud jich porazíš určité množství, přivoláš Vodního obránce.
    Na mapách 5 až 54/1 pak nakonec můžeš střetnout Lávového golema.


    Jak fungují předpovědi v rámci Poháru pirátů?

    Pohár pirátů − předpovědi

    Dle fotbalového šampionátu, který se odehrává souběžně, se můžeš zapojit do systému předpovědí a odhadnout, který z národních fotbalových týmů vyhraje v jednotlivých zápasech.
    Předpověď lze provést s pomocí „
    Pirátských žetonů“, které lze sbírat ve hře, například z úkolů, od některých NPC apod.

    Každý den se v okně akce zobrazí zápasy pro daný den. Vsadit si můžeš na výsledek jakéhokoliv zápasu daného dne, a to až do jeho začátku.

    Pokud se tvá předpověď vyplní, získáš zpět dvojnásobek vsazených pirátských žetonů.
    Pokud však prohraješ, ztratíte množství pirátských žetonů, které jste předpověděli.
    Není možné uzavírat sázky na jiné zápasy než na ty, které se hrají v daný den. Sázet rovněž nelze na zápasy po předem stanoveném čase začátku.

    Pokud vyhraješ jakoukoliv sázku, získáš za odměnu blahopřejný lodní design spolu s některými předměty.

    Za jakékoli předpovědi, které vyhrajete, získáte herní předměty a další žetony pirátů. Stejně jako u etap šampionátu; Skupinová fáze, fáze 16, čtvrtfinále, semifinále a finále, máme také 5 úrovní odměn. Úroveň kořisti, ve které se nacházíte, závisí na tom, do kolika fází jste umístili předpověď. Pokud například umístím předpověď do Skupinové fáze a 16. úrovně, budu v kořisti 2. úrovně, pokud tipuji pouze ve čtvrtfinále, budu v kořisti 1. úrovně.

    Pirátský žeton lze poději během akce využít při směně za další předměty a také k započítání do hodnocení za nejvíce vydělaných pirátských žetonů, takže sázej s rozvahou!

    Jaké jsou odměny za sázky? Odměna za první sázku

    Po vyhrání první sázky jste odměněni designem lodi Nezlomný duch (Náhrada: Orichalkum), Tritonovou korunou, Patronátem Legba.

    Vítězná odměna – úroveň 1
    Když vyhrajete sázku, budete odměněni vylepšenou fotbalovou municí, fotbalovým torpédem, taureauovým amuletem, lehkovážností, dračím prachem, Poseidonovou korunou, Chadivým dotekem, Písky času, Simbi ochranou, Pirátskou přízní nebo Baštou level 6.

    Vítězná odměna – úroveň 2
    Když vyhrajete sázku, budete odměněni vylepšenou fotbalovou municí, fotbalovým torpédem, taureauovým amuletem, lehkovážností, dračím prachem, Dračím ohněm lv 2, Boosterem bodů z boje, Chi Chi tyčinkami, Poseidonovou korunou, Kamenem bouří, Asklepiosovým dotekem, Mistrovskými nástroji, Simbi ochranou , Pirátskou přízní, Záplavou bodů z boje, Nadvládcem lvl 6, plány na Amarax level 5 nebo Baštou level 6.

    Vítězná odměna – úroveň 3
    Když vyhrajete sázku, budete odměněni vylepšenou fotbalovou municí, fotbalovým torpédem, taureauovým amuletem, lehkovážností, dračím prachem, dračím ohněm lv 2, Tritonovou přízní, Chi Chi tyčinkami, Poseidonovou korunou, Kamenem bouří, Asklepiovým dotekem, Běžnými nástroji, Simbiho ochranou , Reaktivačním kouzlem, Královským požehnáním, Legbovou ochranou, Nadvládcem lvl 6, Obránce Commonwealthu Lvl 5, receptem na Vyztužená žebra lv 6 nebo Baštou level 6.

    Vítězná odměna – úroveň 4
    Když vyhrajete sázku, budete odměněni vylepšenou fotbalovou municí, fotbalovým torpédem, taureauovým amuletem, lehkovážností, dračím prachem, Dračím ohněm lv 2, Tritonovou korunou, Chi Chi tyčinkami, Poseidonovou korunou, Kamenem bouří, Společníkem milosrdenství, Neobvyklými nástroji, Simbiho ochranou, Reaktivačním kouzlem, Královským požehnáním, Legbovou ochranou, Nadvládcem lvl 6, operatérem torpéd Lvl 3, receptem na Ablativní plátování lv 5 nebo Baštou level 6.

    Vítězná odměna – úroveň 5
    Když vyhrajete sázku, budete odměněni vylepšenou fotbalovou municí, fotbalovým torpédem, taureauovým amuletem, lehkovážností, dračím prachem, Dračím ohněm lv 2, Zpevněním ušlechtilou ocelí, tyčinkami Chi Chi, Poseidonovou korunou, Chladivým dotekem, Písky času, Vzácnými nástroji, Simbi'ho ochranou, Pirátskou přízní, Bonusem za body reputace, Nadvládcem lvl 6, Vojákem Commonwealthu Lvl 5, Krví národa Inya nebo Baštou level 6.


    Jak funguje skupinová mapa Hřiště slávy?

    Hřiště slávy je týmová skupinová mapa, na které se spolu s dalšími dvěma hráči postavíš jinému tříčlennému týmu.
    Vítězství na mapě dosáhneš zatlačením Prvního míče, který se objeví mezi oběma týmy, na základnu soupeřícího týmu. To však není tak snadné, jak se může zdát, protože nepřátelský tým se bude snažit zatlačit stejný První míč na tvou základnu!
    První míč lze tlačit prostě tak, že se k němu přiblížíš. Tým, který ho má pod kontrolou, ho tlačí k základně soupeřícího týmu. Pokud je v dosahu Prvního míče člen soupeřícího týmu, pak se První míč nemůže pohnout. Členy nepřátelského týmu tak musíš porazit a dotlačit První míč k vítězství!
    Chceš získat výhodu nad nepřátelským týmem? V části mapy zvané „Džungle" se objeví řada NPC, jejichž likvidace ti poskytne bonusy a munici. Množství bonusů, které mohou být v jednu chvíli aktivní, není nijak omezeno.
    Pokud vyprší časovač, vyhrává tým, který zatlačil První míč nejdál. Pokud jeden z týmů zcela odstoupí, pak vyhraje tým soupeře.

    Obchodní puzzle
    Obchodní puzzle je skládačka o 72 dílcích, z nichž na každou z 24 zemí spadají 3 dílky (1 běžný, 1 vzácný a 1 velkolepý).

    K dokončení skládačky je třeba každý dílek použít 3krát. Dílky skládačky lze získat z lodí akce a obchodováním.

    Každý den je za prokleté duše možné prodat či zakoupit určité množství dílků.

    Cena za dílky skládačky závisí na frekvenci prodeje/nákupu daného dílku.
    Za odemknutí dílků skládačky a dosažení určitých milníků získáš také kořist.

    Jaké odměny mohu získat z lodí akce?

    Duše Gruzie, Duše Polska, Duše Ukrajiny, Duše České republiky, Duše Portugalska, Duše Turecka, Duše Rumunska, Duše Slovenska, Duše Belgie, Duše Francie, Duše Rakouska, Duše Nizozemska, Duše Anglie, Duše Srbska, Duše Dánska, Duše Slovinska, Duše Albánie, Duše Itálie, Duše Chorvatska, Duše Španělska, Duše Švýcarska, Duše Maďarska, Duše Skotska, Duše Německa
    • V závislosti na škodách, které způsobíš (alespoň 2%), získáš odměnu v BZ, perlách, korunách, yulongských mincích, mincích safanad, orichalcu, bodech akce, papírových útržcích, běžných nebo epických kartách, vylepšené fotbalové munici nebo fotbalových torpédech.
    • Hráč, který způsobí největší poškození (alespoň 2%), obdrží vylepšenou fotbalovou munici, karty akce, fotbalové torpédo, mince safanad, orichalcum.

    Duše Poháru pirátů minulosti
    • V závislosti na škodách, které způsobíš (alespoň 2%), získáš odměnu v BZ, perlách, korunách, yulongských mincích, mincích safanad, orichalcu, bodech akce, kartách akce, vylepšené fotbalové munici nebo fotbalových torpédech.
    • Hráč, který způsobí největší poškození (alespoň 2%), obdrží vylepšenou fotbalovou munici, karty akce, fotbalové torpédo, mince safanad nebo orichalcum.

    Hlubokomořský útočník, Nepřátelský střelec
    • V závislosti na škodách, které způsobíš (alespoň 2%), získáš odměnu v BZ, perlách, korunách, yulongských mincích, mincích safanad, orichalcu, bodech akce, papírových útržcích, pirátských žetonech, vylepšené fotbalové munici nebo fotbalových torpédech.
    • Hráč, který způsobí největší poškození (alespoň 2%), obdrží vylepšenou fotbalovou munici, pirátských žetonech, fotbalové torpédo, mince safanad nebo orichalcum.

    Vodní obránce
    • V závislosti na škodách, které způsobíš (alespoň 2%), získáš odměnu v BZ, perlách, korunách, yulongských mincích, mincích safanad, orichalcu, bodech akce, papírových útržcích, pirátských žetonech, vylepšené fotbalové munici nebo fotbalových torpédech.
    • Hráč, který způsobí největší poškození (alespoň 2%), obdrží vylepšenou fotbalovou munici, pirátských žetonech, fotbalové torpédo, mince safanad nebo orichalcum.
    Co obsahují truhly s pokladem akce?
    V truhlách akce najdeš spoustu užitečných předmětů, například vylepšenou fotbalovou munici, Dračí oheň 2. stupně, Eliášův oheň, teleportaci, Poseidonovy koruny, děla Bašta 4. stupně, Mojo a mnoho dalších.

    Co obsahují atlantské truhly s pokladem?

    V atlantských truhlách s pokladem najdeš spoustu užitečných předmětů, například fotbalová torpéda, Amulety Simbi/Taureau, teleportaci, Lví oheň, Mojo, super pancéřové pláty, konstrukční plán pro Mako/Amarax/Mombu 2. stupně, tyčky Či-či a mnoho dalších.

    Co obsahují vraky lodí?

    Na vraky lodí je nutné střílet harpunami. Uvnitř pak najdeš spoustu užitečných předmětů, například vylepšenou fotbalovou munici, Dračí oheň 2. stupně, super pancéřové pláty, dračí prach, Baštu 4. stupně a mnoho dalších.

    Co obsahují atlantské vraky?

    Na vraky je nutné střílet harpunami. Uvnitř pak najdeš spoustu užitečných předmětů, například fotbalová torpéda, super pancéřové pláty, Dračí oheň, konstrukční plán pro Mako/Amarax/Mombu 1. stupně a mnoho dalších.

    Jaké odměny lze čekat za umístění na žebříčku akce?

    K dispozici budou 2 denní žebříčky a 1 žebříček skupinové mapy.

    Toto je denní žebříček, který se počítá na základě bodů akce.

    PoziceOdměna
    1.· 15 000 ks vylepšené fotbalové munice
    · 500x fotbalové torpédo
    · 15x karta akce
    · 3x léčivé dělo 3. stupně
    · 15x sázkový žeton
    · 5x akční klíč
    · 5x atlantský akční klíč
    2.–5.· 13 000 ks vylepšené fotbalové munice
    · 400x fotbalové torpédo
    · 12x karta akce
    · 2x léčivé dělo 3. stupně
    · 10x sázkový žeton
    · 4x akční klíč
    · 4x atlantský akční klíč
    6.–10.· 11 000 ks vylepšené fotbalové munice
    · 300x fotbalové torpédo
    · 9x karta akce
    · 1x léčivé dělo 3. stupně
    · 5x sázkový žeton
    · 3x akční klíč
    · 3x atlantský akční klíč
    11.–20.· 9 000 ks vylepšené fotbalové munice
    · 200x fotbalové torpédo
    · 7x karta akce
    · 3x sázkový žeton
    · 2x akční klíč
    · 2x atlantský akční klíč
    21.–50.· 7 000 ks vylepšené fotbalové munice
    · 100x fotbalové torpédo
    · 5x karta akce
    · 2x sázkový žeton
    · 1x akční klíč
    · 1x atlantský akční klíč
    51.–100.· 5 000 ks vylepšené fotbalové munice
    · 50x fotbalové torpédo
    · 3x karta akce
    · 1x sázkový žeton
    1x náhodná· 10 000 ks vylepšené fotbalové munice
    · 250x fotbalové torpédo
    · 3x sázkový žeton
    4 náhodné· 5x karta akce
    · 2x sázkový žeton
    5 náhodných· 1x léčivé dělo 3. stupně
    · 2x sázkový žeton
    Toto je žebříček na konci akce.

    PoziceOdměna
    1.–10.· 10x Hromový blesk 0. stupně
    · 15x Nadvládce 5. stupně
    · 10x léčivé dělo 3. stupně
    · Bonus Škorpión na 14 dní
    11.–25.· 8x Hromový blesk 0. stupně
    · 12x Nadvládce 5. stupně
    · 6x léčivé dělo 3. stupně
    · Gemini secundus na 7 dní
    26.–50.· 5x Hromový blesk 0. stupně
    · 7x Nadvládce 5. stupně
    · 2x léčivé dělo 3. stupně
    · Gemini primus na 7 dní
    51.–100.· 3x Hromový blesk 0. stupně
    · 5x Nadvládce 5. stupně
    · 1x léčivé dělo 3. stupně
    50 náhodných· 3x Hromový blesk 0. stupně
    5 náhodných· 5x Hromový blesk 0. stupně
    · Pirátská přízeň na 7 dní
    Toto je národní žebříček.

    PoziceOdměna
    1.–10.100x Platonovy mince
    10x Solonovy mince
    20x papírové útržky
    500x orichalkum
    11.–25.50x Platonovy mince
    50x Solonovy mince
    10x papírové útržky
    400x orichalkum
    25.–50.10x Platonovy mince
    100x Solonovy mince
    5x papírové útržky
    300x orichalkum
    10x náhodná20x Platónovy mince
    20x Solonovy mince
    10x papírové útržky
    200x orichalkum
    Poznámka: Platonovy a Solonovy mince lze použít k nákupu položek dostupných v obchodě žebříčku. Obsah žebříčku bude v průběhu akce aktualizován.

    Toto je žebříček miniher sázení a obchodní puzzle.

    MilníkKořist
    10 odemčených dílků40 000 ks fotbalové munice
    1x karta akce
    50 odemčených dílků40 000 ks vylepšené fotbalové munice
    1x božský měšec s kořistí
    1x kořist astrálního povědomí
    90 odemčených dílků60 000 ks vylepšené fotbalové munice
    5x přízeň královny
    10x dělo Nadvládce 5. stupně
    120 odemčených dílků1x mapa Gemini
    10x dělo Bašta 6. stupně
    5x písky času
    150 odemčených dílků80 000 ks vylepšené fotbalové munice
    1x karta akce
    5x přízeň krále
    1x design Nezlomný duch
    190 odemčených dílků3x mapa Pisces
    1x karta akce
    3x recept na Nadvládce 6. stupně
    2x božský měšec s kořistí
    216 odemčených dílků100 000 ks vylepšené fotbalové munice
    2x karta akce
    5x Hromový blesk 0. stupně
    1x společník Kopal
    Jsou během akce k dispozici nějaké úkoly?
    Ano.
    Nautica:
    K dispozici bude 5 úkolů (4 běžné a 1 denní)
    Atlantida:
    K dispozici budou 3 úkoly (2 běžné, 1 denní)
    Během akce budou k dispozici také tajné úkoly.
    Denní úkoly se každý den ve 12.00 (místního času serveru) nulují.

    Co bude po skončení akce s mými akčními klíči?
    Akční klíče a atlantské akční klíče budou vyměněny za normální a atlantské klíče k truhle. Body akce, karty akce a sázkové žetony, Platonovy a Solonovy mince budou vyměněny za vylepšenou fotbalovou munici, mince safanad a orichalcum.
     
  2. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Odkaz Poháru pirátů – 2. fáze
    Jaké odměny mohu získat z lodí akce?
    Zlatý střelec (vzácné objevení)
    • V závislosti na způsobeném poškození, alespoň 2%, budete odměněni v BZ, perlách, korunách, Yulongskými, Safanad mincemi, Orichalkem a kartami všech typů rarit.
    Strange Sub
    • V závislosti na způsobeném poškození, alespoň 2%, budete odměněni v BZ, perlách, korunách, Yulongský, Safanad mincemi, Orichalkem, body akce, papírové útržky, vylepšenou fotbalovou municí, nebo fotbalovým torpédem.
    • Hráč, který způsobí největší poškození, alespoň 2%, obdrží vylepšenou fotbalovou munici, papírové útržky, fotbalové torpédo, mince Safanad nebo Orichalkum.
    Jak funguje „Aréna dominance“?
    Do arény se dostanete tak, že promluvíte s panem Smythem (v bezpečném přístavu) a dáte mu jeden papírový útržek. Každý team má pět členů.

    Po příchodu na mapu se změní tvůj design (jedná se jen o vizuální změnu) a tvoje statistiky se vyrovnají ostatním hráčům.

    Na mapě jsou tři váleční vlci. Jeden v levo nahoře, jeden v pravo nahoře a jeden uprostřed dole. Po zabití se vlk objeví znovu ve vašem týmu (tým poznáte podle barvy).

    Každou minutu pak tým získá určitý počet bodů za každého válečného vlka ve svých řadách. Body také získá zabitím členů nepřátelského týmu.

    Tým, který jako první dosáhne 1 000 bodů, vyhrává arénu.

    Po celé mapě se objevují glitzy. Jejich sběrem získáte krátké a malé buffy, které lze stohovat, díky kterým můžete zvýšit své statistiky.

    Po ukončení boje v aréně budete odměněni perlami, korunami nebo mincemi Yulongskými, Safanad, Orichalkum, pirátským žetonem,akčními klíči, body akce nebo papírovým útržkem (záleží, zda vyhrajete nebo prohrajete)

    • Nejlepší hráč vítězného týmu: 5 bodů do žebříčku
    • Ostatní hráči vítězného týmu: 3 body do žebříčku
    • Poražený tým: 1 bod do žebříčku
    Jak funguje bojová (raid) mapa Barrel Chaser?
    Mapa Barrel Chaser je akční extra PvP mapa.

    Pro vstup na mapu Soul Chaser musíte použít položku „Order of the Soul“, kterou lze zakoupit v herním obchodě.

    Barrels se každých 5 minut objeví uprostřed mapy Soul Chaser, která obsahuje Stale Barrel; buff na omezenou dobu.

    Tento Buff je stohovatelný, ale pokud dosáhnete množství 6 Stale Barrel nemůžete sbírat již žádné další duše. Buff se změní na Sparkling Barrel. Tyto buffy jsou dostupné pouze na mapě Barrel Chaser.

    Pokud je hráč potopen, nebo opustí mapu, množství barelů, které uživatel nasbíral se upustí tam kde zemřel.

    Na 1 ze 4 definovaných pozic se objeví Nexus zóna, kde hráči mohou vyměnit své nasbírané duše. Funguje to takto: Hráč ztratí všechny nasbírané duše v této zóně. Tyto sebrané duše se počítají do hodnocení:

    • 1 bod za Stale Barrel
    • 10 bodů pro Sparkling Barrel
    • Speciální zóna zůstává na tomto místě po určitou dobu nebo dokud není vyměněn určitý počet duší. Poté se speciální zóna přesune do jedné z dalších pozic.
    Na této mapě najdete několik admirálů Zlatý střelec a Duše Poháru pirátů minulosti. Ty se objeví pouze tehdy, když 3 z těchto admirálů budou poraženi na normálních mapách.

    Jaké odměny lze čekat za umístění na žebříčku akce?

    Aréna dominance je denní žebříček
    MístoOdměna
    15x Papírový útržek
    15x Kontaktní mina (PVP)
    50x Super pancéřové pláty
    100x Pirátský žeton
    50 000x Vylepšená fotbalová munice
    500x Fotbalové torpédo
    2-54x Papírový útržek
    10x Kontaktní mina (PVP)
    40x Super pancéřové pláty
    75x Pirátský žeton
    35 000x Vylepšená fotbalová munice
    350x Fotbalové torpédo
    6-103x Papírový útržek
    5x Kontaktní mina (PVP)
    30x Super pancéřové pláty
    50x Pirátský žeton
    25 000x Vylepšená fotbalová munice
    250x Fotbalové torpédo
    11-252x Papírový útržek
    3x Kontaktní mina (PVP)
    20x Super pancéřové pláty
    30x Pirátský žeton
    15 000x Vylepšená fotbalová munice
    150x Fotbalové torpédo
    26-501x Papírový útržek
    1x Kontaktní mina (PVP)
    15x Super pancéřové pláty
    25x Pirátský žeton
    10 000x Vylepšená fotbalová munice
    100x Fotbalové torpédo
    1 náhodný5x Papírový útržek
    4 náhodní2x Kontaktní mina PVP
    10x Super pancéřové pláty
    5 náhodných25 000x Vylepšená fotbalová munice
    150x Fotbalové torpédo
    Barrel Chaser denní žebříček
    MístoOdměna
    115 000x Vylepšená fotbalová munice
    500x Fotbalové torpédo
    15x Papírové útržky
    3x Regenerační dělo 3 stupně
    15x Pirátský žeton
    5x Akční klíč
    5x Atlantský akční klíč
    2-513 000x Vylepšená fotbalová munice
    400x Fotbalové torpédo
    12x Papírové útržky
    2x Regenerační dělo 3 stupně
    10x Pirátský žeton
    4x Akční klíč
    4x Atlantský akční klíč
    6-1011 000x Vylepšená fotbalová munice
    300x Fotbalové torpédo
    9x Papírové útržky
    1x Regenerační dělo 3 stupně
    5x Pirátský žeton
    3x Akční klíč
    3x Atlantský akční klíč
    11-209000x Vylepšená fotbalová munice
    200x Fotbalové torpédo
    7x Papírové útržky
    3x Pirátský žeton
    2x Akční klíč
    2x Atlantský akční klíč
    21-507 000x Vylepšená fotbalová munice
    100x Fotbalové torpédo
    5x Papírové útržky
    2x Pirátský žeton
    1x Akční klíč
    1x Atlantský akční klíč
    51-1005 000x Vylepšená fotbalová munice
    50x Fotbalové torpédo
    3x Papírové útržky
    1x Pirátský žeton
    1 náhodný10 000x Vylepšená fotbalová munice
    250x Fotbalové torpédo
    3x Pirátský žeton
    4 náhodní5x Papírový útržek
    2x Pirátský žeton
    5 náhodných1x Regenerační dělo 3 stupně
    2x Pirátský žeton
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.