ponorky

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem ORП!§, 6/6/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ORП!§

    ORП!§ Pisálek fóra

    nebylo by možné udělat. úkoly mimo atlantidu, pri akcich, me ta jejich atlantida proste nezajima, nejakou alternativu? Vim ze se o to snazej, abych tam logoval, ale me hra ve hre proste nebere ;)
     
    papa-xXx tohle ocenil(a).
  2. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Bohužel se nelze zavděčit všem. Když bylo málo akcí a úkolů pod vodou hráči nadávali, že je tam málo akcí a akčních úkolů. Tak dělej jen úkoly nad vodou. Je záměrem centrály propojení úkolů i PZ, zatím to není, ale bylo v plánu udělat i úkoly a PZ kdy se část bude dělat nad a část v Atlantidě.
     
    ORП!§ tohle ocenil(a).
  3. ORП!§

    ORП!§ Pisálek fóra

    ja ty ukoly nad vodou delam, jen pak je konec ze musim na tu v***** ponorku a pak se v akci nehnu, chapu balicky 65 ku 35 co ja si koupim je to prevazne na ponorku, vlastne vsechny
     
  4. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    ponorky jsou součást hry a už budou, takže buď si uděláš aspon jakous takous aby jsi mohl plnit úkoly nebo se musíš smířit s tím, že většinou nedoděláš úkoly akce nebo dokončení akce, protože to bývá často propojené.