Mám tě !

Diskuze na fóru 'Nápady a návrhy' zahájená uživatelem *štěpánek*, 13/3/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chteli by jste ,aby pred koncem kazde akce probehl debuff Mam te?

  1. ano

    90.2%
  2. ne

    8.1%
  3. ne,take pouzivam program

    1.6%
  1. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    To píšeme ale celou dobu, že ani my to nevíme. Tady šlo o to, že někdo uvede, že nelogoval a přesto dostal debuff tak proto jsem chtěl ID toho hráče jestli je to pravda. Protože si to může napsat hráč něco co nemusí bejt pravda a pak se tu z toho dělají závěry.
     
  2. Bufinek

    Bufinek Pisálek fóra

    Zde je mé ID: 631/441052. Již při tom prvním zabanování jsem prosila podporu o prověření mé lodi. Bylo mi to zamítnuto. V minulosti jsem používala program na svitky. Myslím, že se jmenoval Scar nebo tak nějak. A pokud vím, tak ho měl téměř každý :) Je to cca 7 let zpátky (možná i více). Přesně by se to dalo zjistit u vás, protože jsem za to ostala ban. Od té doby nic, nestálo mi to za to. Celé roky se přihlašuji z PC nebo z notebooku. Doma nebo v práci. Nikdy problém nebyl. Nemohla jsem se přes prgram nalogovat ani omylem, žádný nainstalovaný nemám. Jediná změna byla, že mi manžel koupil nové PC. Aby se mi lodička tolik nekousala u eventů a tak. Sea byl vlastně jediný důvod, proč se to PC koupilo, jinak by mi stačilo staré. Tak jsem si hrála cca 14 dní, a pak konec. A ano, mohu si zde psát, že nic nepoužívám, a nemusí to být pravda. Ale pokud máte tak dobré skripty jak říkáte, nebo jak se to jmenuje, tak kdybyste opravdu chtěli, prolezete mu loď, a zjistíte že nelžu. Ale to byste museli uznat chybu. Teď už mi to ani tak nevadí, zjistila jsem, že lodičky jsou strašný žrout času :) Jen mě mrzí, že kvůli této situaci přestal hrát i manžel. A to je škoda. A ještě pro info, abyste věděli pod jakým nickem jsem se plavila. Byla jsem Elvíra ..... Takže žádná silná, nabušená loď. Fakt nevím, komu jsem mohla vadit :)
     
  3. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Bufinek loginy tam jsou vždy po několika dnech a použité dvě IP jak tvrdíš, ale to bohužel nic nemění na tom, že centrála si stojí za tím, že script je několikrát prověřovaný a debuff dostávají jen ti u kterých je 100% jistota. Bohužel ti nepomůžu.
     
  4. ...VictoryCZL...

    ...VictoryCZL... Vycházející hvězda fóra

    Mě odvezou už hlavně z tohohle "" že centrála si stojí za tím, že script je několikrát prověřovaný a debuff dostávají jen ti u kterých je 100% jistota""To se uvidí.Kamarád co se vyzná ,mi s tímhle debaklem pomuže a bude se řešit přes onu neomylnou centrálu.Uvidíme tu 100% jistotu.
     
  5. cz¤REBELS¤cz

    cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

    Leo 100% jistota . Ne ne važně.
     
  6. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    nestřílejte posla, jen předávám stanovisko centrály. My nemáme jak prověřovat hráče, kteří si stěžují. Info o scriptu má jen centrála.
     
  7. Aras_61

    Aras_61 Pisálek fóra

    Ahoj všem komplet celý rok 2023 som hraval ge7 cca 12 hodín denne. Asi po 3 mesiacoch hry som zacal vist cech Omega v dobbe najvetšej slavi mal cech cca 88 hračov s toho asi 60% češi a slováci. Uplne sme ovladli server a viedli sme vlastnu alianciu celu tú dobu som dokola na ts opakoval nebotujte a hraci zacali hrat cestne všetci do botky aj tý čo predtým stale botovali. Stalo sa to čo som aj predpokladal nikto s dených hračov cele masiace nemal ban nikto !!! Tažili sme s toho že po defufe sme boli v plnej sile a turci museli poslúchat a aj posluchali :) Chcem tym povedat to ze kto naozaj nebotuje ban nema ta vzorka bola naozaj velká čím netvrdím ze sa nemohlo stat par chýb so strany BP. Poznam na sea jednu hráčku je to ten najčestnejší a najferovejší hráč aky vobec na hre je . Dračica je hráčka ktorá hra sea uz cez 15 rokov každy den 7 dní v týždy 365 dni v roku nikdy nepouzila žiaden *** ani teras ani v minulosti a nikdy žiaden ban ani debuf nemala. Ak dostal dakto debuf a nebotoval ani nic nepouzil može to mat viac dovodov napriklad ak date nikeomu s hry udaje nikdy neviete co toho cloveka napadne. Možno vam lod pusti na program so zlomyselnosti alebo zavisti nikdy neviete co v kom je!! Dalej je v mode robit si male lodky a tie puštat na program stejna Ip adresa s vašim hlavnym učtom ties može urobit svoje. Viem poviete si jedna hračka nedostala nikdy ban ale ako som spomenul počas roku 2023 v omege bolo naozaj dost dennych hracov a ani jedna lod nemala ban dokonca ani hrači čo predtym mali bany pravidelne . Ak ste sa na lod prihlavovali len vy a nik iny a nikdy ste nic nepouzili a dotali ste ban potom je to obrovska chyba BP a malo by sa to riešit len nie som si istý či to kompetentný riešit chcu... V posledných dvoch vlnach debuf dostala lod hrača Vodník cz debuf osobne si myslím kedze to ho to hráca dobre poznam že to to je ten konkretny príklad kedy sa stala obrovská chyba so strany BP ktoru by bolo dobre napravit... Prajem vam peknu hru a želám vam aby ste dostali vzdy lôen to čo si zaslužite s pozdarvom Ja-Pumu :)
     
    *štěpánek* tohle ocenil(a).
  8. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    No jenže tu máme tvrzení hráčů a realita také může být jiná. Bohužel nikdo si neuvědomuje stačí si jednou někoho pustit na loď a pak už ani změna hesla nemusí pomoci a stačí poté opravdu jen nalogování. Důvody nejsou jen program a bohužel my je nevíme, ale tak jako tvrzení zde hráčky, že se nelogovala a zápis hovoří o něčem jiném. Tak jako jaká je jistota, že když hráč někdy něco použil, že nepoužívá. Též vím o hráčích co používali dostávali debuff a neupoužívají a mají klid. Nicméně osobně bych se vyvaroval jakýmkoliv pokusům o přihlašování se přes telefon a podobně nikdo neví co kde proběhne a může to vést k nějakému postihu. Nicméně bohužel stanovisko centrály je jasně dané, ale nejde dát jen tak ruku do ohně za někoho když je to slovo proti slovu. Vím, že hráči se nechávali pouštět již dříve a nikdo se nemůže spolehnout, že se někdo díky tomu dostane nyní na jeho loď a je to tu hned bohužel. Kolikrát za dobu mého hraní byl na internetu login na jednotlivé lodě a to jen díky tomu, že používali ten či onen program a to už si potom nikdo neuvědomuje. A pokud by opravdu došlo k nějaké chybě kdy hráč je na 100% přesvědčen a dal do hry nemalé peníze má přece možnost využít právní služby a řešit to přímo s centrálou.
     
  9. Aras_61

    Aras_61 Pisálek fóra

    Poseidon v podstate máš pravdu ale zober si takého Vodníka cz nikdy program nepoužil navalil tam tisíce aké má šance na to že uspeje na centralle ralne 0.00000000000001 % . Podla mna by takým to hráčom mala v prvom rade pomost podpora ich krajiny v ich rodnom jazyku a bezodkladne zober si seba keby sa ocitneš v jeho koži ty by si si asi poradil kedže vieš detailne ako a s kym komunikovat prípadne by ti pomohla Leo ale vzi sa do situacie hráča ktorému sa to stane a naozaj nič neurobil. 99,9 % takychto ludí skratka ofne hru a viac nenaloguje a hra tým prichadza o serioznych hračov a pre to je hra na tom tak ako je . Kompetentny si to jedneho dna uvedomia ale aby nebolo neskoro... Asi by bolo dobré dat navrh na to aby defuf bol celkovo zrušeny aj za cenu ze opat budu jazdit lode s programami lebo ta dan za to ze je v podstate relatívne klud je velmi velka pre hrácov..
     
  10. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Centrála nastavila jasná pravidla, odvolání a prokázání důkazů je možné pouze soudní cestou, kde budou důkazy zveřejněné a zkontrolované. Kdyby si tím nebyli jistí tak se k soudu nehrnou. Debuffovaní jsou jen hráči u kterých je 100% jistota, že bootovali nebo jinak porušili pravidla hry. Jak si sám psal, ve tvém cechu všichni přestali bootovat a nikdo z nich nedostal debuff. Kdyby byla ve scriptu chyba, dostal by ho aspoň 1 ze tvého cechu, který má jak jsi psal 88 hráčů.
    Máme spoustu zkušeností s tím, že hráči tvrdí jedno, ale dělají druhé takže osobně se za nikoho kromě sebe nikdy nezaručím. Debuff určitě zrušený nebude, protože stav s plným sea booterů byl neúnosný. A garantuju ti, že script kontroluje všechny včetně nás a pokud je debuffovaný člen některého týmu tak ho ihned musí opustit, takže výjimky tu nejsou.
     
  11. Aras_61

    Aras_61 Pisálek fóra

    Leo viem že čeln teamu nesmie nič použivat inak okažity koniec to mozem potrvrdit ako byvalí clen teamu pred rokmi a kto tvrdi opak je uplne mimo. Ale osobne si myslím že chyba sa naozaj mohla stat a s tym by sa malo rátat . Mohla by si prosim Vodnikovu lod pouzit ako ukažkovy príklad a verejne nas tu informovat aky bol postup a ako to dopadlo? Myslím transparentne tu na fore datailne a by sa ta to vec navzdy mohla uzavriet a potvrdit tak 100 % spolahlivost scriptu.. Verim Vodnikovi že nič nepouzil je to skvelý a ferový hráč..
     
  12. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Lodě jsme dávali dlouho dokud to šlo a vždy nám bylo potvrzeno i po opětovné kontrole, že hráč něco porušil. Nebyl nám řečen konkrétní důvod jen prostě potvrzení, že debuff je oprávněný. Nyní už je stanovisko takové, že skript se kontroluje a je v pořádku a opětovná kontrola jednotlivých hráčů se neprovádí a jediná možnost je jak uvedla Leo. Šance má stejné jako všichni a nemusel použít nějaký program stačí použití nějaké chyby atd. Ale důvod my neznáme.
     
  13. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Aras_61 jak píše Poseidon lodě už se zpětně nekontrolují takže se žádná loď prověřovat nebude.
    Postupy BP v chytání, trestání a jakékoli další postupy ve fungování centrály jsou samozřejmě interní, takže nepřipadá v úvahu tu něco takového psát. Navíc informace o hráčích nebo způsobech řešení jejich problémů jsou čistě mezi tím hráčem a adminy nebo podporou, proto je i zakázané zveřejňovat třeba komunikaci s podporou.
     
  14. ...VictoryCZL...

    ...VictoryCZL... Vycházející hvězda fóra

    Ten Vodník jsem já. Do lodě jsem dal 16 658 Kč. Vem je čert(vlastně vzal) Nevidím jediný důvod jim poslat ani groš už, účet zlikvidovaný. Píšu naposled, že jsem nic( mimo login z více IP) neudělal. Heslo mám opět jiné a budu měnit furt. Dejte si to tam laskavě do pořádku, děkuji.
     
  15. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Za mě heslo změnit nemusí pomoct bohužel. Nicméně to je sice tvoje stanovisko. Jejich je, že je ban oprávněný a pokud se nebudeš snažit to dál řešit tak to bohužel tak zůstane. Ale to tu píšeme neustále dokola jen to někdo nechce asi furt chápat :(
     
  16. ...VictoryCZL...

    ...VictoryCZL... Vycházející hvězda fóra

    Právě že pochopil.Hlavně to, že je po učtu a po jednom hráči,díky BP a jeho 100% jistotě.Ono Nás bude víc,o to strach nemám.Já ne.Neznám jedinou firmu co by si škodila tak jako BP.Jejich věc a jejich boj.Jdu odpočívat do 7.7,než přiletí poslední smrtelná rána:)pa.