Chyby Nefunguje hra

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem matfons, 30/10/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Matysek.r

    Matysek.r Zelenáč fóra

    • Zbytečná citace
    Nic o porušení pravidel nevím, nebo si alespoň neuvědomuju. Řeším problém, který tu už před lety řešil někdo jiný, výsledek tu ale není k nalezení. Tak abych to upřesnil, jde o spuštění hry přes prohlížeč, v tomto případě Chrome. Byl jsem nakonec nucenej nainstalovat hru přímo do notebooku, a ta mě do hry pustí, mě ale nevyhovuje, mám radši hru přes prohlížeč. Problém je tedy někde v prohlížeči, ale nejsem odborník, ani technicky znalej, co hledat, proto píšu o radu sem. Za rady děkuju :)
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 25/4/24
  2. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Tak si přečti pravidla herního fóra a hlavně část zabývající se zbytečnou citací. Opět jsi jí porušil. Co se týče oprav o těch nerozhodujeme, ale my, za nás situace končí když dojde k nahlášení problému. Nicméně prohlížeč moc lidí nepoužívá, spousta hráčů používá herního klienta. Mohu se zkusit podívat při příští aktualizaci, ale obecné doporučení je používat raději herního klienta než prohlížeč.
     
  3. Matysek.r

    Matysek.r Zelenáč fóra

    Díky, alspoň jsem chytřejší. Klient mi zabírá v NTB moc místa, mám v něm jen malý disk a grafika mi taky víc vyhovuje na prohlížeči. Jinak jelikož už jsem pár problémů řešil, tak jsem zkusil poslední možnost, a to nainstalovat můj starý mazač paměti a čistič PC a ejhle, ono to naskočilo, takže pokud bude mít někdo probém, je to tím. Díky za váš čas a trpělivost.
     
  4. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    co se týká prohlížeče tak první rada pokud něco nejde nebo se nechce spustit hra je vždycky vymazat cookies a historii. Spousta hráčů pak nadává, že je to rada k ničemu, ale ona ve většině případů finguje. Je to proto, že prohlížeč si ukládá nastavení stránek a může dojít k problémům při aktualizacích nebo i běžném hraní. Po vymazání historie a cookies se stránka načte jako nový čistý list bez jakýchkoli protichůdných informací. To samé se občas doporučuje i všeobecně pro router. Občas je dobré ho restartovat, pomáhá to lepšímu chodu PC.
     
    Matysek.r tohle ocenil(a).
  5. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Jen dodám, také je dobré vyzkoušet prohlížeč v nouzovém režimu, jelikož pakliže využíváte nějaké doplňky v prohlížeči mohou také dělat problém. Název je používaný takto například pro Mozilla Firefox u jiných prohlížečů může být název jiný.