Chyby Hlášení chyb ve hře

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 16/8/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. riman99*svk*fmf*

    riman99*svk*fmf* Perspektivní autor

    Ahoj, chci se zeptat, možná to tu už je a jen jsem to přehlédl, ale při nákupu slotů trofejí sem i neukazuje jejich cena, je to jen prázdné ale po nákupu se mi měna odečte a výslednou cenu vidím až v deníku. Díky
     
  2. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

  3. riman99*svk*fmf*

    riman99*svk*fmf* Perspektivní autor

    tak to se omlouvám, díky :)
     
  4. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    není proč se omlouvat, je lepší když jednu chybu nahlásí pět hráčů než žádný :D nemohl jsi vědět, že už je nahlášená
     
  5. ...VictoryCZL...

    ...VictoryCZL... Pilný autor

    Tak už i já.Moc děkuji a rád bych věděl co jsem tedy dle BP provedl.Jediné boty co pužívám jsou momentálně pantofle.
    Připsáno: Používání botů odhaleno! do 2024-04-22 14:14:59. Důvod: Admin Booking *** usage [2024-04-08]
    2024-04-08 14:02:52
    Odebráno: 24025 x Bitevní body. Důvod: Přípis administrátora.
    2024-04-08 14:02:51
    Odebráno: 2695642323 x Elitní body. Důvod: Přípis administrátora. Ted mi řekněte co jako s tím,neporušuji nic a stejně.
     
  6. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    nic s tím nenaděláš, centrála shromažďuje údaje z monitorování a když je jich dost na to aby prokázali, že používám boot nebo jinak porušuješ pravidla hry tak dostaneš debuff.
     
  7. cz¤REBELS¤cz

    cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

    Leo A take nutno podotknout pakliže BP poškozuje hrače tak take dostane debuff.
     
  8. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ale notak toto vlákno je určené k něčemu jinému. Těžko si asi Bp dá debuff. BP jako provozovatel hry má nějaká pravidla a pravomoce dle kterých postupuje. Je na každém hráči jak se k celé věci postaví. Každý hráč s pravidly souhlasil a také každý hráč má samozřejmě možnost se bránit případně pakliže si myslí, že ho BP nějak poškodilo. Jak ti poví i podpora hry je možné se obrátit na právní oddělení písemnou formou v jednom z mezinárodních jazyků. Ale osobně bych do toho nešel je to jen hra. Zanechme tu řešení debuffu od toho toto vlákno není. Script se pravidelně kontroluje a dle vyjádření centrály k chybě dojít nemůže. My s tim více bohužel neuděláme.
     
  9. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Chybělo mi udělat asi 11 bonusových map, abych dokončil trofej Amulet kartografie v Ztracených pokladech. Další dva úkoly v této trofeji jsem měl hotové. Tak jsem odjel 10x mapu Virgo a trofej se odemkla. Odjel jsem do bezpečného přístavu 11 a vzal jsem si u Mořského orla první úkol na reputaci Ztracené poklady. Úkol jsem udělal, ale reputaci jsem nedostal. Vzal jsem si druhý úkol. Když jsem ho udělal, dostal jsem 80 (mám Sekající ostří) reputace Ztracené poklady. Tu mám v reputacích uvedenou. Ale další úkol na reputaci už mi zadavatel nenabízel. Když jsem se podíval do trofejí, tak je trofej Amulet kartografie opět zamčená a prý mi chybí dodělat 8 bonusových map. To co je za vynález? Chybí mi i zápisy v deníku. Podle deníku jsem v 17:38 potopil loď vlny 3 mapy Virgo a pak mám další zápis až v 18:18, přesto, že jsem hrál celou dobu bez přestávky. Tak hlavně že v deníku musí být každá blbost, aby se případně dala dohledat, ale pak z něj klidně vypadne 40 minut a co? Nedohledám, mám smůlu, paráda. Jdu si znova odjet těch chybějících 8 bonusových map a děkuju BP za zábavu.
     
  10. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

    *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Perspektivní autor

    Zbytečná citace
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 24/4/24
  11. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

    *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Perspektivní autor

    Doufám že tím zítřkem už konečně nám vrátíte co jstenám ukradli a konečně přestanete s těmi debufi na normální hráče a zaměríte se na boteri-opravdové.Avše nám vrátíe.
     
  12. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

  13. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Dodělal jsem těch 8 svitků, co mi chybělo. Chtělo to ale ocelové nervy, protože u každého z těch 8mi svitků se mi minimálně jednou stalo, že jsem dostřílel vlnu a další nevyskočila. Takže vyskočit ze svitku a znovu se vrátit a pokračovat. Svitek Virgo dělám cca 4 min, těch 8 svitků jsem dělal hodně přes hodinu. Když jsem si pak jel pro úkol na reputaci, tak mi to nabídlo ten třetí a po jeho dokončení mám 200 reputace, takže za ten první úkol reputaci stále nemám.
     
  14. ...VictoryCZL...

    ...VictoryCZL... Pilný autor

    LEO ale to je chyba ve hře,taky nevím proč jsem ho měl a co tak pozoruji nejsem rozhodně sám.Takže brajgl v BP.Stejně jako nefunkční Trofeje,viz co píše Gery.Nahlašte že jim ten skript funguje jako zbytek seafightu D.
     
  15. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Geralt64 tohle se stává jedině pokud jsou velké problémy ve hře nebo DDoS útoky. Nenapadá mě co by to mohlo dělat jen na tvém účtu, ale občas pomůže restartovat hru, vymazat mezipaměť nebo počkat po ranním restartu.
    ...VictoryCZL... nefunkční trofeje? Problém má jeden jediný hráč takže to není globální chyba, ale maximálně nějaký problém na jeho účtu.
     
  16. venouš72_cz

    venouš72_cz Vážený autor

    Mě se stalo včera něco podobného co píše Geralt64. Udělal jsem úkoly na ponorce. Úkoly mi to nahlásilo jako hotové, ale vůbec mi to nepřipsalo odměny a v deníku to taky není uvedené.
     
  17. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    dnes dala Nami na discord omluvný kod za včerejší problémy (je i na foru) u některých hráčů. Nikdo nikde nic nehlásil, nikdo nás neupozornil, ale problémy evidentně byly. Tým hledá hlavní příčinu aby se to už neopakovalo.
     
  18. venouš72_cz

    venouš72_cz Vážený autor

    V deníku se mi ukazuje rok 1970. A vůbec se nepřipisujou úkoly akce
     
  19. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ano, protože úkol, který děláš má jiný název než ten co je v úkolech. Jedná se nejspíše o úkoly k minulé akci je to hlášené, též jako deník.
     
  20. venouš72_cz

    venouš72_cz Vážený autor

    Díky Poseidone.