Nové torpédo

Diskuze na fóru 'Oficiální oznámení' zahájená uživatelem Leo., 2/6/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Ahoj piráti,

    Připravte se na novou úroveň vzrušujících strategických možností, které vám nabídne
    Bílé torpédo! Tenhle inovativní doplněk přináší další strategickou vrstvu, která prověří mazanou taktiku i těch nejzkušenějších pirátů.
    Bílé torpédo má sice nižší poškození než ostatní torpéda, ale jeho výhodou je bílé prolomení, které zasaženému cíli způsobí.
    Pokud hráč způsobí poškození cíli s aktivním bílým prolomením, získá zpět zásahové body rovnající se 2 % poškození způsobeného během daného prolomení. A pokud hráč takové prolomení využije, vytvoří se oblast účinku, která vyléčí všechny hráče v jejím dosahu prostřednictvím 2 000 Voodoo bodů za každé využité bílé prolomení. Kromě zvýšené hodnoty se s větším počtem využití bílých prolomení v rámci jednoho využití zvětšuje i oblast účinku, čímž je zajištěno, že si užitečných výhod užijí všichni společníci.
    Doufáme, že se stejně jako my těšíte na to, jak tahle nová funkce obohatí hratelnost. Tak se chopte svých bílých torpéd a pusťte se do prozkoumávání!

    Časté dotazy:

    Co je bílé torpédo?

    Bílé torpédo je náš nový typ torpéda pro ponorky. Má nižší poškození, ale působí bílé prolomení.

    Co je bílé prolomení?
    Bílé prolomení je nový typ „prolomení“ a lze ho využít stejně jako ostatní prolomení.

    Co působí bílé prolomení?
    Kdykoliv je bílé prolomení aktivní, získáte zásahové body odpovídající 2 % vámi způsobeného poškození.

    Co působí využití bílého prolomení?
    Vytvoří oblast účinku, která vyléčí všechny hráče v jejím dosahu prostřednictvím 2 000 Voodoo bodů na každé využité bílé prolomení. Velikost oblasti účinku se zvětšuje v závislosti na množství využití bílých prolomení v rámci jednoho využití.
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.