Unity

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem Godzik_SVK{KP}, 9/3/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

  2. Killer.1970

    Killer.1970 Zelenáč fóra

  3. .gori.

    .gori. Pisálek fóra

    tak dami a panove tohle je tezkej prusej uz 3 den si nastuvuji lod na sloty dela mazla atd a to tech slotu mam 6 .Je to normalni?? a zadny restart ze to opravuji ci oni ti vivojari nechodi do prace nechapu ! ukoly nejdou prijmat cet nejde a nic se nedeje vsechno je vpohode tak se tu nervujte ja si dam pauzu na 14 dni snad to daj do kupy cauuu
     
  4. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Unity je stále v beta verzi a ne vše je aktivní. Například tebou zmíněný je věc co je nadále deaktivována. Opravy probíhají, ale bohužel ne v tak viditelné míře jak by hráči chtěli.
     
  5. Bufonek1481

    Bufonek1481 Rádoby autor

    ahoj mě nejde ani unity a ted už ani klient a už mi ho hlavní stránka ani nenabízí takže jsem asi dohrál :-(
     
  6. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Pokud jsi znovu instaloval klienta již v nové verzi je bohužel jen unity. Snad vyřeší co nejdříve aby šlo všem.
     
  7. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    podle Patch Day z konce dubna se v nově staženém klientovi už nebude objevovat klasický klient, ale pouze Unity verze. Osobně nechápu proč to spustili tak brzy když unity není dodělaná, ale stalo se. Ti, kteří mají stále původní verzi klienta můžou hrát stále na plných serverech. Jak už psal Poseidon, unity je pořád ještě beta verze a plná verze i s chatem se bude spouštět snad 25.5 tak vydrž.
     
  8. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Bufonek1481, jen bych tě chtěl poprosit napiš kolegům na podporu i informací co máš případně za klienta případně co při spuštění dělá jestli vyskočí nějaká hláška můžeš jim poslat screan. Aby měli informace o tvém účtu a mohli předat problém dále s konkrétními informacemi.
    Zároveň bych tě chtěl požádat o spuštění :
    Ve Windows vyberte Start a zadejte dxdiag do vyhledávacího pole na hlavním panelu. Vyberte dxdiag z výsledků.
    V tomto nástroji vyberte Uložit všechny informace a uložte informace ve formátu, který se dá snadno sdílet.
    Děkuji
     
  9. .gori.

    .gori. Pisálek fóra

    uz se nedivim ,ze tu nikdo nepise a nestezuje si pac je vsehny odepisete :) i ten usmev si nezaslouzite:(:(
     
  10. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Možná kdyby ses místo zbytečného příspěvku zamyslel tak my rozhodně daný problém neopravíme. Co žádá BP to jsme napsali. A to, že nikdo na tu podporu dané informace nepošle za to opravdu nemohu. Ale pak se situace opravdu nevyřeší protože se můžeme dohadovat, že hráči mají problém spustit unity, ale centrála si vyžádá informace a ty už nikdo neposkytne a pak to skončí akorát u toho, že si jen vymýšlí hráči a přitom problém nemají. A pak je nejelepší si zas stěžovat.
     
  11. stenne-cz

    stenne-cz Perspektivní autor

    Tak sem stáhnul novou verzi seafight na novém pc a je to o ničem. Klient už není k dispozici. Proč nenechají klienta napořád? A v unity vůbec nic nefunguje takže asi konec...
     
  12. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Klient zůstává, ale zruší se Flash verze a místo ní bude pouze Unity verze. Bohužel si myslím, že z mého pohledu došlo k nešťastnému řešení, že je po nové instalaci dostupná pouze unity verze, která není ještě 100% spuštěná. Nezbývá než vyčkat snad již brzo dojde ke 100% spuštění, kde bude vše fungovat jak má a budou se dolaďovat případné potíže.
     
  13. .gori.

    .gori. Pisálek fóra

    proc ja sem vubuc pisu ,strata casu .pat a mat
     
  14. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    nechápu na co si stěžuješ, chyby, které sem píšete hlásíme, ale taky se Vám snažíme vysvětlit, že až do plného spuštění jde jen o beta verzi a nejsou tam všechny funkce jako na flash serverech. Podle mě byla chyba dát možnost hrát jen Unity na nově staženém klientu, bylo to zbytečně brzy, ale už to nebude dlouho trvat. Plná unity by měla být spuštěná za pár dní a snad už bez větších chyb.
     
  15. The_Beast

    The_Beast Pilný autor

    Chci si na jiném PC stáhnout klienta, ale když dám stáhnout tak se mě zobrací pouze další hlavní stránka a stahování vůbec nezačne..
     
    eniinail tohle ocenil(a).
  16. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    eniinail tohle ocenil(a).
  17. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

    *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Perspektivní autor

    Hele kecáte tu blbosti a řešíte co není potřeba přihlašuju se dvě hodiny a stále to nejde už to trvá 14 dní přihlásím spadne,dám přihlásit a padá,potom na mapě po další hodině nebo půl mě to hází kam chce tak 14 dní nehraju a počítám že se na to vykáknu úplně nehledě na to že se nedá nic nakoupit taky to hledám další hodinu a to za 3 hodky si prostě nevyjedeš ani na moře neříkejmi že to je mým počítačem ,mě vše frčí normálně,nazdar.
     
  18. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Pro tebe to jsou možná blbosti pro jiné je to zas důležité. A také by nebylo od věci uvést co používáš zdali ti to udělá nějakou hlášku a podobně. Ale asi jsme tu všichni vědmama takže vše si domyslíme jak to tam máš.
    A ano může být problém i v rámci tvého počítače bohužel je to tak. Ale také být nemusí.
     
  19. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

    *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Perspektivní autor

    Ne není to mým počítačem,stále to máte pokáklý denně se přihlašuju hodinu,ale když se tam dostanu tak už to frčí.Jen to přihlášení ještě spravte.Dík.
     
  20. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    může to být tvým počítačem nebo tím, že nenecháš dojet případný aktualizace. V posledních dnech nemáme žádné hlášení o problému s přihlášením. Nalogování trvá jen chvilku, rozhodně ne hodinu.
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.