Oznámení Oficiální Discord společnosti BP

Diskuze na fóru 'Oficiální oznámení' zahájená uživatelem Poseidon, 16/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Piráti!

    jelikož se stále objevují otázky ohledně oficiálního discordu společnosti BP rozhodli jsme se pro Vás zopakovat tyto informace. Ke spuštění oficiálního BP discordu došlo v roce 2017 viz oznámení na foru.


    Discord patří do obdobné kategorie komunikačních programů je Skype, Team Speak, ICQ a další. Komunikace probíhá pouze v anglickém jazyku kromě několika jazykových kanálů vybraných zemí.

    Na discordu můžete získat odpovědi od členů všech teamů, ale také od některých zaměstnanců společnosti BP. Avšak i pro discord platí pravidla obdobná jako pro herní forum a herní chat. Proto prosím nezapomeňte na slušné vystupování, jelikož i tam můžete získat postih za nevhodné chování.

    Zároveň však mějte na paměti, že se nejedná o žádnou náhradu podpory. Discord je zřízen za účelem komunikace (předávání podnětů, požadavků), problémy s herními účty stále řeší pouze podpora hry.

    Adresa pro přístup na oficiální discord: https://discord.gg/ukER3RCH


    Vás SeaFight team
     
    Maroš a MORELL tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.