Akce (1/2020 - 12/2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 28/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    tak v prvé řadě, my za tuto práci nebereme peníze, za druhé kontrola a banování nepovolených programů není práce externích týmů ale centrály, tak si prosím odpusť tyhle poznámky.
     
  2. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

  3. bárkus86

    bárkus86 Obyvatel fóra

    Ahoj, kde najdu zadavatele ukolů, na faq se píše nějaké lamita lafita, že prej v bezpčáku ale nic tam není. Dík

    Vypadá to že je na levelu 45.:)
     
    Naposledy upraveno: 15/10/20
  4. Slůňe_CZ

    Slůňe_CZ Pilný autor

    no taky mám problém ten vaš latif zmizel byl jsem v přistavu kde je jeho zadavatel v ostrově a nic a ta lodička co mi ten ukol zadavala okolo map 37 zmizla tak jako co stím ja chodím do prace díky chybám zase nemám šanci jako vždy super
     
  5. The_Beast

    The_Beast Pilný autor

    Bezpečák co je pro 45lvl a musíš ho najít. Je to jako npc - musíš být na dohled.. abys toho zadavatele viděl.
     
  6. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    zadavatel je v každém přístavu, ale jezdí. Není vidět na mini mapě a pohybuje se, je potřeba projet pořádně mapu a hledat. Už jsem hlásila, že není na mini mapě vidět.
     
  7. AxikCZ

    AxikCZ Rádoby autor

    Zdravím,
    kdyby se zvedl počet prokletých duší u lodí a nebo by se aspoň duše přidaly do truhel jako tomu bylo u starých eventů, tak by tento event byl nejlepší za poslední dobu.

    Pokud by si hráč chtěl pořídit recepty a materiály, tak je pro něj celkem nemožné sestřelit 3000 lodí pro zisk duší.. Ceny balíčků jsou trošku v nepoměru s možným ziskem.

    Jinak zadavatel úkolů mi nenabízí vůbec žádné úkoly po včerejším výpadku hry.
     
  8. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    O zvýšení počtu duší už bylo žádáno.
    Problém s úkoly je hlášen už od včera.
     
  9. The_Beast

    The_Beast Pilný autor

    Docela by mě zajímalo co sledují těmi balíčky za peníze. Že by cca do měsíce opět něco lepšího? Než je teď..
     
  10. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Nevím, které myslíš, ale rozhodně to do tohoto vlákna nepatří.
     
  11. The_Beast

    The_Beast Pilný autor

    Nepatří to sem? Balíčky za peníze k akci a nepatří to sem.. Raději přestaňte lidi jak to slušně napsat. Když člověk založí nové vlákno tak bude hned problém. Takže klídek.
    Kdyby ta akce nebyla, tak ty balíčky nejsou, takže to součást je.
     
  12. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Toto vlákno je pro akce nikoliv pro nějaké balíčky, které se v rámci akce objeví.
     
  13. Rhobos

    Rhobos Zelenáč fóra

    Akce s velikým a bohužel nevyužitým potenciálem, představení nových funkcí (výroba rozšíření), které se sice "dají" koupit za duše, ale recepty+materiál si nekoupí ani 1 hráč. Ono ani ty recepty/nebo jen materiály si nejspíš nekoupí ani 1 hráč. Chápu že tam je možnost i koupit si ty balíčky za peníze, ale proč to tam dávat za duše které nejde reálně získat. Bylo požádáno o zvýšení duší a nula nula nic, to že jeden den nejel během akce snad od 9-10 večera do 7 rána seafight vůbec, na to taky nikdo nekouká... škoda, akce měla potenciál a nakonec nic z toho. Pro zajímavost přidávám screen počtu "vydělaných" duší hráče, který vede žebříček na spojených globálech 4,5 atd. https://prnt.sc/v1z1j6 (nahoře jsou zelené dole zlaté). Tolik k dosažitelnosti "odměn za duše".
     
    Cannis_Aureus tohle ocenil(a).
  14. *****štěpánek*****

    *****štěpánek***** Rádoby autor

    Ahoj
    https://prnt.sc/v28c8a
    Kde se dá pořídit ta relikvie? Tam co se kupovali předešlé za 1 zlato už nic není.Bud jsem to prošvihl nebo špatně hledám.

    Díky
     
  15. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Osovně bych řekl, že je vždy pro ně hlavní aby si hráč daný balíček koupil. Dnes se znovu řešili otázka duší, bohužel bez reakce.
    Pokud jde o relikvii máš tento problém jen ty? Jelikož mně například zůstala.
     
  16. AxikCZ

    AxikCZ Rádoby autor

    Popravdě jsem čekal, že si dneska přečtu na fóru oznámení, kde bude napsáno, že akce byla prodloužena o jeden den a byly zvýšeny odměny v podobě duší.. Jsem zklamanej, a to nemluvím o tom, že nikdo z Bigpointu ani na dotaz ohledně problémů, které byly o víkendu nereaguje. Není se pak čemu divit, že hru opouští tak velké množství hráčů :/
     
  17. 72didi72[CG!]

    72didi72[CG!] Zelenáč fóra

    akce byla pekna jenom skoda ze je tak malo beden , vraku a dusi za 5 hodin se mi konecne posdarilo posbirat 40 beden hruza .
    balicky sou zajimave skoda ze jen za € skoda ze je akce jen pro" botaky " a nebo platice normalni hrac nema sanci ty duse nasbirat
     
  18. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Bohužel je problém, že dost lidí nastaví program na *** a tím pádem jelikož si nastaví 500 harpuny běžné hráči tento vrak seberou. Kdyby tomu tak nebylo tak by zase tak malé množství vraků také asi nebylo.
    Pokud jde o reakce ty nejsou po většinu případů, kdy tu hráči nadávají na CZ/SK team a podporu. Centrála reaguje tak jak chce a nato co chce. Hráči sice hru opouští, ale i tak je velké množství hráčů co do hry dá velké množství peněz a to je to důležité aby se jednak z něčeho zaplatili zaměstnanci, provoz hry a také aby provozovatel měl zisk. Ale to tu nemá smysl psát stále dokola protože pak se někteří cejtí dotčeně, jelikož to stále nepochopí a stále kupují. Chápu jejich rozčílení poté, ale ve většině případů to prostě nevede k ničemu pouze zbytečným trestům. Doteď bohužel žádná reakce.
    Nicméně samozřejmě tyto podněty budou i tak znovu předány do celkového hlášení o akci a nezbývá než doufat, že pro příště dojde k úpravě.
     
  19. AdmSity

    AdmSity Osvícený autor

    Ako ja nechápem každý stále vyplakáva že akcie zle ... akcia sa nepáči nehraj áno nebolo to dobre nastavené a čo teraz veď sa na tom dali zarobit koruny a mince čo je dobre aj keď hráč malo hral teda pár hodín tak dokázal zarobiť koruny a mince a aj perly
    Čo viac chcete stále zarábať milióny perál ? Každý má po 100 mega perál a chcete mat viac ja napríklad som teraz začal hrať a na lodi som dá sa povedať nemal nič iba 2 mega perál a mega munície a k tým balíčkom čo stále píšete že netreba kupovať tak nekupuj nikto nikoho nenúti kupovať je to tvoja dobrovolna voľba a teraz sa dali zarobiť aj zadarmo dela
     
  20. AxikCZ

    AxikCZ Rádoby autor

    • Zbytečná citace
    S tím vyplakáváním bych si dával pozor viz:
    [​IMG]

    :rolleyes::D