Chyby Svitky

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 13/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Od včerejšího dopoledního restartu nedostávám odměny ze svitků. Po dokončení svitku dostanu mojo, harpuny, perly, prach atd., ale nedostanu některou z odměn za dokončení, jako je např. HP, dmg, kouřovka, omámení krví atd. Včera 2x Kozoroh a nic. Dnes jsem zkusil jednoho Kozoroha a zase nic. Vím i o dalších hráčích, kteří mají stejný problém. Jeden dokonce nedostal odměnu z Raka. Máte i ostatní podobný problém? BP: co s tím?
     
  2. Canabis-cz

    Canabis-cz Aktivní autor

    Mám stejný problém, od včerejšího restartu to nedává nic.
     
  3. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj Piráti,

    díly za upozornění, předáno dále.

    pěkný den
     
  4. Odmeny to dáva, iba nie sú zobrazené v lodnom denníku ;)

    Tak nerobte paniku hneď kým si to podrobne neoveríš :D
     
  5. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Možné to samozřejmě je (protože u BP je možné všechno), ale řekni mi, ty chytrej, jak si to mám ověřit? Vždy před koncem svitku si mám zapsat, na jak dlouho mám dmg, na jak dlouho mám HP a kolik mám kouřovek (pokud tedy jedu Kozoroha) a po skončení svitku mám všechno kontrolovat? Nemám tušení, na jak dlouho jsem co měl a protože jsem se předem nekouknul, tak nemám šanci to zkontrolovat.
     
  6. BlackOuts

    BlackOuts Vážený autor

    Geralt64 musiš to robit tak že pred každym zvitkom si budeš fotit všetko čo maš (ako expert) . Potom budeš mat aj dokaz :rolleyes:
     
    strýcu tohle ocenil(a).
  7. Canabis-cz

    Canabis-cz Aktivní autor

    V každém případě je to chyba a jako taková je hlášená. A jestli si mám před každým svitkem kontrolovat co mám a na jak dlouho, vážení přátelé to mě může víte co.
     
  8. ach jo, minimálne od teba Geralt by som očakával, že vieš ako si takéto veci zistiť ale ako vidím si ďalší z tých čo by chceli mať všetko pod nosom za čo najmenšiu námahu....takže ti poradím teda, ty lenivec.....otvor si cez more boostre a tam keď myškou prejdeš na HP alebo % tak ti ukáže dátum a čas kedy si to získal naposledy.....a to si myslím, že zaujíma najviac každého a nie nejaké dymovky, krvilačnosť alebo teleporty.....takže pokiaľ nerobíš bonusky formour programu tak po každej vlne, si logicky skôr ako začneš robiť ďalšiu bonusku pozrieš čo si dostal a tým pádom to nájdeš pekne v boostroch.....hold ak ti to robí program a ty len chceš vedieť čo ti vytočil, tak v tom prípade ma to absolútne nezaujíma čo si dostal aj keby si nič nedostal ;):p
     
    Geralt64 a mirek*CSA tohle ocenili.
  9. DarkAngels-CZ

    DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

    • Zbytečná citace
    :D:D:D..tebe bych chtěl doma,mám pocit že kdybych tě každej večer vzal pantokem po hlavě,tak budeš spokojenej a ještě mi poděkuješ a nebo ti to je u zadku,páč tě ta hra nic nestála a vše jsi poctivě vybootil:p
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 15/10/16
  10. áno áno, každý kto voči tebe Darku a hlavne voči tebe čo som si všimol aj pri predošlých príspevkoch niečo povie, čo sa ti nepáči alebo to "nemôže byť pravda" lebo ty si to tak nepovedal, je buď klamár, bigpoinťák alebo boter, však že,....pozri sa do zrkadla a povedz si sám sebe, čo s toho si ty ;):):)

    táto hra, má stala hlavne veľa času tu stráveného to je to najhlavnejšie ale aj peňazí, ktoré sa však nejako točiť musia :p
     
    Corp.13 tohle ocenil(a).
  11. Canabis-cz

    Canabis-cz Aktivní autor

    Vyzkoušel jsem to, expert má pravdu, odměny to připisuje jen v lodním deníku nic není, takže chyba, ale nepodstatná. Expertovi díky.
     
  12. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj DarkAngels-CZ, prosím dle pravidel.
     
  13. Sparrowsak[TEC]

    Sparrowsak[TEC] Vážený autor

    funguje to už prosím Vás? alebo je stále ta chyba?
     
  14. _sandokan_CG!

    _sandokan_CG! Stálice fóra

    Sparou,funguje.teda tak odměnu dostaneš ale neni zaznam v lodnim deniku
     
    Sparrowsak[TEC] tohle ocenil(a).
  15. (( Už je to opravené, dnes som robil raka a odmena už bola aj v lodnom denníku zapísaná :) ))

    Oprava: beriem späť, dnes som robil opäť a nenapísalo odmenu, ale dostal som poškodenie.....čiže myslím si, že veci mimo boostrov vypisuje (včera som dostal teleporty a tie mi v lodnom denníku napísalo)....dnes poškodenia a tie mi do denníka nezaznamenlo ale v boostroch vidím, že som ich dostal....kolega dostal dnes z bonusky teleporty a tie mu tiež napísalo v denníku....takže chyba tam stále je a niečo vypisuje niečo nie :)
     
    Naposledy upraveno: 16/10/16
    Sparrowsak[TEC] tohle ocenil(a).
  16. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Přiznám se, že jsem nevěděl, jak to zjistit, takže toho "chytrýho" odvolávám a díky za info :)
    PS: HP a dmg ze svitků mám na tolik dní, že to už mě vůbec nezajímá. Mně právě zajímaj ty krvelačnosti a kouřovky (teleportů mám taky dost) :)
    PS2: teď jesem to zkoušel: dostal jsem HP, v deníku zapsané není, dostal jsem kouřovky a ty v zapsané deníku jsou
     
    Naposledy upraveno: 17/10/16
  17. pohodička Geralt :)

    Tak to bude potom asi tak ako som písal, že nezapisuje v lodnom denníku iba boostre z bonusiek a zvyšok ako teleporty, krvilačnosť, dymovky (asi všetko) nám zapisuje :)
     
  18. AdmSity

    AdmSity Osvícený autor

    spravil som v poslednom čase niekoľko pergov ( 1 rak 3 strelce) a z každého mi dalo a aj pripísalo odmenu (dokonca aj požehnanie z raka čo sa mi za posledných cca 25 kúskov nepodarilo :D :D ).. to že to nezapije do denníka je podľa mňa úplne šuma fuk. dôležité je že to reálne pripíše na loď. samozrejme že je to chyba ale je tu omnoho viac chýb ktoré treba skôr opraviť ako takéto nepodstatné somariny
     
  19. Mirek

    Mirek Titán fóra

    bez další reakce, zamykám
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.