Mám tě !

Diskuze na fóru 'Nápady a návrhy' zahájená uživatelem *štěpánek*, 13/3/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chteli by jste ,aby pred koncem kazde akce probehl debuff Mam te?

  1. ano

    90.6%
  2. ne

    7.8%
  3. ne,take pouzivam program

    1.6%
  1. .gori.

    .gori. Pisálek fóra

    ok tak topim vse co mi prijde pod lod a vy me odsrihnete od sevru je to normalni ?? neco je spatne cas 15:25 05.07.2023 zadny restart nebyl tak proc?
     
  2. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    byly dva restarty dneska
     
  3. Sparrowsak[TEC]

    Sparrowsak[TEC] Vážený autor

    Leo, naloguj svoju loď,pridi na 50/2 začni strielat hracov, minimalne polovica je stale na bote a maju nastavenu opetovnu strelbu na hrača, čo stale robíte pre poctivých hračov? nič nič nič a stáááále nič :) a nikdy nič robiť nebudeteee :)
     
  4. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    na mě neřvi, na tohle jsem malý pán
     
  5. Sparrowsak[TEC]

    Sparrowsak[TEC] Vážený autor

    hádam ako moderátor môžeš prísť na tu mapu a vyskúšať si to, a sama TU VŠETKÝM napísať ,či máme pravdu, či chceme zmenu,či nie
     
  6. Nerozčiluj se ,jsi tu snad první den, uklidni se dej si panáka nebo si ho zahraj ,výsledek je stejný a stejný to tady bude pořád ,já už se nevzrušuji a hraju PVE
     
  7. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Sparrowsak[TEC] už se to tu opakovalo několikrát, tresty pro bootery jsou v režii centrály. Ta má spuštěnej chytací program, kterej se pořád vylepšuje a byla slíbená tvrdší vlna debuffů tentokrát. My sice můžeme jezdit po moři a tipovat kdo je ***, ale jednak takto se nedá na 100% určit že používá program (od toho mají script) a za druhý máme spoustu jiné práce než objíždět mapy sepisovat ID a posílat stovky ID centrále, která jich tolik prověřovat nebude, protože od toho mají chytací script. Něco jiného je poslat k prověření jednoho dva extrémní hráče a něco jiného poslat jim 50 ID. Dnes jsem poslala jednoho hráče, na kterého si hráči dlouhodobě stěžují a stále unikal sítu a vypadá to, že bude potrestaný mimo script, ale to jsou výjimky.
    Uvědom si taky, že jsem externí spolupracovník to znamená, že nedostávám výplatu a i když se tu snažím být k dispozici co nejvíc rozhodně tu nebudu strašit 24/7. Mám taky vlastní život.
    To, že jsou na moři booteři a že je jich hodně samozřejmě centrála ví, proto nejdříve zavedla debuff, když jsme si stěžovali, že to nestačí přidali scar a ten se bude dál vyvíjet tak aby to booterům co nejvíce znepříjemnil a pokud možno vyčistil hru. Takže ví se o tom a řeší se to.
     
  8. diament1

    diament1 Pisálek fóra

    Koukám že v nadcházející akci budou nadvládci 4.st za odměnu.. takže se bude čekat až si to vyvolení nabotuji a pak až budou debuffy? Proč BP nerozdal debuff ještě než dal nové mapy hm? Nebo teď před akcí? Komedie nic jiného
     
  9. Elopsoid

    Elopsoid Pisálek fóra

    Ahoj chci se zeptat, proč není scrip takždých 14 dní, jsou nové mapy a boteři si tu bez trestně farmaří, dost mě to štve.
     
  10. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    protože pro opakování trestů existují určitá pravidla
     
  11. Elopsoid

    Elopsoid Pisálek fóra

    To je fajn no, hlavně když se nedá udělat ani to hp 100 milionu
     
  12. Já myslel ,že tu píšou lidi a ono ne , samí papoušek a nemluvňata , opakují se a brečí
     
  13. Kolibrík_SK

    Kolibrík_SK Rádoby autor

    Reale bud reálnej ne keždej má silnou lod ne každej je king mnel bys to brát v úvahu ale na druhé strane sou herní levli postavený tak aby mohli na horu jen silné lode co je normální všechno ma jít postupne a když jim to nejde pak jo trochu si pobrečí :)
     
  14. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Já nebrečím já rovnou bulím,taky mě to štve.:mad:
     
  15. To není kolibriku o síle lodi ,ale o tom ,že se pořád opakující slova zde ,až to bue fungovat jak má i hráči kteří kvůli robotům nehrají se vrátí ,teď není stejný metr
     
  16. štěpánku posílám ti kapesník.
     
  17. Elopsoid

    Elopsoid Pisálek fóra

    Ahoj Leo chci se tě zeptat kdy bude ten script puštění protože mě ty boteři začínají vytáčet, co se týče tech admirálu na nových mapach, dojede to k nim a když nedej bože mají zapnutý hráče tak tě i sundá, je to hnus co bp nechal dopustit aby se to dělo, před 12 lety toto vůbec nešlo a byl klid.
     
  18. Elopsoid

    Elopsoid Pisálek fóra

    A pak se tě chci zeptat co jsou to vůbec tvrdé tresty ? to že přijdou o hodnost nebo o bt body, to jim vubec neublíáží, každý z tech boterů má v záloze druhou loď.
     
  19. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Elopsoid před 12 lety byly programy, ale ne tak propracované. Debuff bude, ale datum ti samozřejmě nenapíšu :D
    To, že mají druhou loď nic nemění na tom, že ta loď co botovala dostane trest.
     
    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenil(a).
  20. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Jeden stále uniká detekčnímu programu,nevím jak to dělá ,ale je v tom hodně dobrej.
    https://prnt.sc/Dn2rAz1YfR-L
    Botí každý den ,ted denně syslí safat mince na 50+ mapách.