Akce 2023/Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Leo., 17/11/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Geralt64 co se týká munice konfetka má v základu poškození 90, Terra 100 a Marauderka dokonce 120. Pokud by se přidal akční bonus 10% (nevím kolik % je skutečně) měla by konfetka 99 takže pořád míň než terra neboo marauderka i bez bonusu. Se všemi bonusy v dělech a podobně ten rozdíl pak může být znatelný.
    NPC upravím jakmile se dostanu na moře. Překlady se doplňovaly až během dopoledne a já tu až doteď nebyla. Stejně tak změním názvy designů.
    H.M.S.BOUNTY-SET do FAQ se nepíše všechno, navíc Sopka není výhradně eventová záležitost.
    c3laskon info k restartům dám na forum brzy.
     
  2. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    v patchi za chvilku bude o munici info.
     
  3. *==danger==*

    *==danger==* Pilný autor

    nicproti tomu , ale kde seženu ten " Černý kámen " abych splnil ten úkol / Život se musí kout / ?
     
  4. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    u sopky, ve FAQ najdeš samostatné vlákno s popisem téhle nové funkce.
     
  5. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Co se týká úkolů a reputace, tak to zase někdo nedomyslel. Udělal jsem v Atlantidě první úkol, ale druhej už vzít nemůžu, protože jsem bohužel začal dělat druhou reputaci, než na ten úkol potřebuju. Takže úkoly v Atlantidě jsou jen pro jeden druh reputace. Proč?
    Nehledě na to, že i na moři jsou úkoly, kdy musíte střílet npc s jinou reputací, než sbíráte, jinak se nedostanete dál. Musíte dělat úkol, který vám reputaci ubírá. Moc prima.
     
  6. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    jsou tři druhy akcí s reputacemi. U jedné si musíš vybrat jako třeba u Bitvy titánů (Gaia a Uranos) a nemůžeš dělat druhou dokud nesnížíš tu první na 0, u druhých máš jednu reputaci a ta je vesměs kvůli úkolům případně odměnám, u třetí máš dvě reputace, ale můžeš dělat obě nezávisle na sobě (Zimní akce myslím).

    Podle toho jakou si zvolíš reputaci v jednom světě by sis měl jít k zadavateli ve druhém světě a dělat reputace stejné frakce, pak se ti nic odečítat nebude.
     
  7. *==danger==*

    *==danger==* Pilný autor

    akce je dobrá akorát jsou tam dost nevychytávky, akční úkoly už neřeším / jen doufám , že tím nepříjdu o pěkný odměny / hraju dál bez toho
     
  8. c3laskon

    c3laskon Perspektivní autor

    No jako ty eventni ukoli mě štvou mam lvl 21 a dalši dělat nemužu tak snad tam nejsou luxus odmeny jinak mě klepne
     
  9. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    na úkoly jsem se ptala, zatím bez reakce.

    Info o sopce a Katalyzátorové komoře:
    ve FAQ k akci nahoře jsou Sopka a Katalyzátorová komora zeleně. Název Vás odkáže na samostatná vlákna k těmto systémům. Jsou to nové systémy zavedené během této akce, ale budou se vyskytovat občas i po ní, proto mají samostatná vlákna
     
  10. HaxLegend

    HaxLegend Rádoby autor

    Bylo by fajn přidat munici Terra do obchodu vzhledem k tomu, že na sopku je jí potřeba velké množství
     
  11. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Všechno co píšeš je pravda. Ale při této akci nedává jeden zadavatel jednu řadu úkolů a druhej druhou. Na začátku asi 2 úkoly u Jiskřilky a potom k Jayne. Ta mi dala sled nějakých úkolů a v něm jsou úkoly, kdy musíš střílet npc obou frakcí. Nejsou tu 2 řady úkolů, ale jen jedna. Myslel jsem si, že jeden zadavatel bude dávat úkoly jedné frakce, druhej druhé. Ale zatím měl úkoly jen jeden zadavatel, Roger zatím žádnej úkol neměl. A Jayne mi dala jeden úkol, kdy jsem musel střílet npc druhé frakce a zvolená reputace se mi odečítala. Nemohl jsem si vybírat a abych v řadě úkolů mohl pokračovat, tak jsem ho udělat musel.
    Na Atlantidě, jsem udělal první úkol a na druhý už potřebuju reputaci, ale kterou nemám, protože jsem střílel druhou frakci. A tam je jen jeden zadavatel.
    Dále: podle FAQ 10 běžných úkolů, 5 denních, pro každou frakci. Dneska mi ale ani jeden ze zadavatelů žádný úkol nenabízí, není tam třeba úkol a chybí reputace. U těch zadavatelů není nic, vůbec nic. Tak kde jsou ty běžné a denní úkoly? Navíc pro každou frakci, když to není tak, že by jeden zadavatel dával pro jednu a druhý pro druhou.
    Někde je chyba, ale kde?
     
    Naposledy upraveno: 18/3/23
  12. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    ale je. Pro každou frakci jsou dva zadavatelé a ano jsou tam i úkoly střílet lodě druhé frakce, ale stále jsou to úkoly jen jedné z frakcí. Jakmile si zvolíš frakci, úkoly druhé frakce by jsi už neměl vidět.
    Úkoly se resetují o půlnoci, už jsem to změnila ve FAQ.
     
  13. Silvio44

    Silvio44 Pisálek fóra

    cetla jsem FAQ ale nejak jsem nepochopila kde ta Katalyzátorová komora je
     
  14. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Silvio44 tak jsi nečetla pořádně, bude až ve druhé fázi akce
    Geralt64 úkol v Atlantidě o kterém píšeš se dá dělat jen tak, že vymažeš reputaci u frakce kterou máš a nabereš tu druhou, pak můžeš dělat i další sadu úkolů na moři od druhé frakce.
     
  15. Geralt je vcelku jedno čím to kdo střílí ,nemůže tě furt někdo vodit za ručičku ,mě třeba kaká ,že dají úkol na černý kámen a s ním tady jezdím celý den aníž bych ho mohl splnit ,protože nějaký trouba rozhodl ,že se sopka bude objevovat náhodně
     
  16. Silvio44

    Silvio44 Pisálek fóra

    leo dekuji
     
  17. Silvio44

    Silvio44 Pisálek fóra

    jeste jedna otazka mam ukol shromazdi 1x lebka litosti bohuzel v tom ukolu neni napsano co mam strilet abych ji dostala poradi mi nekdo ? dekuji predem
     
  18. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Lebka je z NPC Zombie stvoření
    Maska je z NPC Zub a dráp
     
  19. Svijanskákněžna

    Svijanskákněžna Rádoby autor

    Jak je to z tou sopkou na co je mi úkol na černý kámen ,když ho nemůžu udělat ,dejte nezávislé úkoly a ne abych čekala na sopku
     
  20. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Tak ten úkol nedělej:rolleyes:. Ja na nej kašlu,je tam spousta jiných narozeninových aktivit.;)
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.