Akce (1/2022 - 12/2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 14/1/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Na skupce s Walterem Buckinghamem není problém, ta funguje. Aspoň mně ano. I odměny se připisují.
     
  2. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    problém je u obou a náhodně. V pondělí by měl být opravený.
     
  3. *==danger==*

    *==danger==* Pilný autor

    ... nevím jestli je to tady o věci : , ale BP by měl spíš opravovat chyby : přehazovaní děl , - nehodlám u toho masturovat, taktéž i důstojníci commenwert, př. mám 5 com chci ho přehodit na 4kovýho , moře zavřít, otevřít , zavbřít -otevřít , zavřít otevřít , nenačtě , schodit moře zavřít - otevřít nahodit , zavřít , otevřit , aby tam byl a fungoval , cca 10 minut z 8hodin času , manipulace ,
     
  4. *==danger==*

    *==danger==* Pilný autor

    jezdím po mapách , akčních lodí dost , přijedu k místu 10 a víc akčních lodí střílí , ne do mně , boot , nechtějte mně rozesmát , že s tím BP bude něco dělat , chcete mi namluvit , že roura z Turecka do toho narvala 250 litrů a zabanujou mu loď ? SCI - FI
     
  5. *==danger==*

    *==danger==* Pilný autor

    ...tato hra by měla být víc o zábavě (po pracovním dni ) , než o placení ( neschopných nebo účnů programátorů) tak to vidím já , bohužel menegment si z toho udělal slušný bussines
     
  6. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    tohle vlákno slouží k diskuzi o akci, držte se ho prosím.
     
  7. BlackOuts

    BlackOuts Vážený autor

    *==danger==* problem prehadzovania del alebo vojakov comonthvelu nastava ked na zmenu vojaka pouzivas sipky . Ked prehadzujes vojaka ze ho chitis kurzorom a pretiahnes na poziciu tak vtedy problem nie je .
     
  8. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Kdykoliv sednu k PC rano, vecer. Stale ,za 30min restart nekolikrat denne. Jak mame pak ustrilet nesilnejsi akcni NPC Roger Flynt ,ktery se jeste pekne rychle opravuje,to se na da stihnout.:( To to me nabavi.
     
  9. Bascot

    Bascot Aktivní autor

    Alespoň nelži ... restart je pravidelný v 8:25 a restart večer byl akorát dnes a včera tak se zase uklidni.
     
  10. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Ted byl rest. 16"45,to je vecer .Rano byl take ,me prijde ,ze je co chvili a verim,ze do 21h bude urcite minimalne jeste 1.
    Ahaa,uz jemi to jasny ,ze jsi spustil tak z ostra.Prosel jsem si zpetne tve komentare a reakce ostatnich hracu na tebe. S tebou jsem zkoncil. Mej se krasne.
    Ted je hlaseny dalsi rest. je 17h. Ze ja si na to nevsadil.:D
    https://prnt.sc/5Ldx9_8gYirh
     
    Naposledy upraveno: 24/8/22
  11. Niterói

    Niterói Zelenáč fóra

    Včera to bylo 4 krát
     
  12. Bascot

    Bascot Aktivní autor

    Určitě 4x :D samí kecalové tady :D
     
  13. Bascot

    Bascot Aktivní autor

    však ted žádný restart není :DDDD
     
  14. Bascot ,proč komentuješ všechny tady o odpovědi jsou tu Poseidon a Leo a pokud se někdo na něco ptá pak odpověz radou ,mluvčího zde nepotřebují , ale toto hraničí z vlezlostí
     
  15. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Poslední dobou jsou restarty docela často, to je pravda a tahle akce má bohužel spoustu problémů. Než začnete komentovat, že která akce nemá tak se zamyslete. Některé akce se jen rebalancovaly, ale problémy žádné neměly.
    Na druhou stranu v restartech se opravují i problémy hry jako takové nebo se vylepšují věci. Nová managerka je velmi zdatná, naslouchá a snaží se prosadit důležité věci ve hře. Došlo už k několika vylepšením a přehodocením pro dobro hráčů, ke kterým v minulosti nedošlo i přes opakovanou žádost už několik let.
    Co se týká akce chápu, že třeba u NPC s miliardou HP se ne vždycky musí povést dostřílet ho, ale pokud je NPC výdělečné málokdy ho střílí dva lidé a půl h odpočet je dost času na to, aby se dali svolat další hráči a event se dostřílel.
     
    Иомađ†CZ tohle ocenil(a).
  16. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Vcera jsme Rogera strileli v 5 a hodina nam nestacila. Odpoledne si tam uz plul dalsi sam a nikdo i po vyzve na chetu nemel zajem. No je zrejme proc.
    Kdyby :Dto bylo nastavene ,jako drive pred X lety. To jsem strilel v Cancer nejsilnesi akcni fotbalovou s bonusem,abych mel vubec sanci b.mapu udelat.A kdys byl nahodny rest. Na Tsku jsme si VAZNE gratulovali,protoze kdo byl zrovna v b. mape dostal odmenu za vlnu v ketere mu vypli hru. Takze jsme se snazili dostat se co nejdal a tam jsme uprkem jeszdili od kraje ke kraji a cekali:p.
    At zavedou stejny sistem a nikdo uz nebude fnukat, jako ja:D,ze hodinu strili cokoliv a vhnivec.
     
  17. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Leo, souhlasím s tím, že některé restarty opravují chyby a provádějí úpravy, které jsou k lepšímu. Ale třeba včera byl restart kvůli:
    • nebude možné najmout flotilu pokud bude mít hráč aktivní Ochrannou auru
    • nebude možné aktivovat Ochrannou auru pokud máte aktivní de-buff Máme Tě!
    • opravili jsme nedávný problém s opravou a změnou přednastavení
    To by nepočkalo do každodenního ranního restartu? Na to musí být speciální restart?
     
  18. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    *štěpánek* u většiny eventů nejsou lodě s tak vysokým HP aby nemohly být během půl h dostřílené.
    Geralt64 většina restartů s opravami je mimo ranní restart. Ne vždy se vypisují všechny věci, které se opraví nebo upraví. Někdy se opravují nebo vylepšují i různé systémy na pozadí, které na hru nemají viditelný vliv, ale třeba vylepší stabilitu nebo zamezují menším bugům a podobně.
     
  19. Bascot

    Bascot Aktivní autor

    Protože můžu.
     
  20. BlackOuts

    BlackOuts Vážený autor

    Dnešní restart opraví problém s Bratrem ve zbrani. Po jeho obdržení nebylo možné opravit. Tak Patch day prebehol a na skupinovej mape opravovat nejde ani s bratrom a ani bez bratra v zbrani. To co tam maju za mizernych amaterov akoze technikov