Sloučení serverů/Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Leo., 13/7/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Kamarád pravděpodobně vycházel z této informace, která byla zveřejněná ve středu 13.7.:

    Něco velkého se blíží !!!
    Za 2 týdny proběhne velké sloučení evropských serverů a o něco později vznikne nový PvE server.

    Ale kdy to bude opravdu asi nikdo neví.
     
  2. Kapucín-ČR

    Kapucín-ČR Stálice fóra

    Myslíš ten diskriminační systém?Tak si o tom něco najdi.Pokud nevíš kde a co,tak písni,pošlu ti odkazy.Já o turecké platebce nenapsal ani čárku,s tím jsi začala Ty.Jeden server = stejné ceny pro všechny.Nic víc,nic míň.:eek:
     
  3. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    turecké servery jsou nejdiskutabilnější, proto jsem je použila jako příklad. To ale nic nemění na tom, že v každé zemi mají jiné ekonomické podmínky a jiné platy a od toho se odvíjí ceny balíčků diskriminační by bylo právě kdyby měli všichni platit stejnou cenu. Ten kdo by vydělával na minimální mzdě třeba 400€ by byl spokojený a ten co by vydělával jen 150€ by křičel, že je to diskriminace. Protože Seafight je mezinárodní hra pro mnoho zemí s různými ekonomikami státu je systém nastavený takto a ty se zbytečně rozčiluješ, protože měnit se určitě nebude.
     
  4. Sparrowsak[TEC]

    Sparrowsak[TEC] Vážený autor

    Tu stačí ti par krát sypnuť love z tureckej karty a ti ju zmenia na Turecku, ako mne zo Slovenskej na českú....
     
  5. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    nenáváděj k podvodu!!!!
    Měna se mění automaticky podle místa odkud platíš už několik měsíců.
     
  6. kinkaid68.cz-Jižan

    kinkaid68.cz-Jižan Pisálek fóra

    a jak to bude s lodičkama když hraju na více serverech? zustanou mi všechny nebo si budu moci vybrat kterou si nechám a zbytek zmizí takže snaha na jednom serveru pujde do kýtek? To mě asi moc nenavnadí k dalěí hře:((
     
  7. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    už se to tu probíralo. Zůstanou ti samozřejmě všechny účty. Jsou tu hráč, kteří mají více lodí i v rámci jednoho serveru. Není zakázané mít více účtu, je zakázané si s nimi navzájem pomáhat. To znamená, že pokud budeš hrát za všechny účty, ale po sobě nebo s každým na jiné mapě tak je to v pořádku, ale pokud budeš například bojovat se dvěma loděma najednou a budeš útočit na jednoho hráče nebo budeš všechny svoje lodě posílat na skupinovou mapu nebo s nimi střílet admirály tak to už se nesmí a nejspíš za to dostaneš debuff.
     
  8. Sparrowsak[TEC]

    Sparrowsak[TEC] Vážený autor

    Leo toto nieje pravda, platil som českou kartou na Slovensku, takže nemáš pravdu, a co sa týka tureckej, ver mi, mám susedku ktorá žije v Turecku, a keby mi platila kartou, tak verím, že sa mi platobka zmení....A nenavádim k podpodu, to sú hole fakty.
     
  9. juraj888

    juraj888 Perspektivní autor

    Mne sa stalo toto isté zmenila sa mi platobka na českú, nebol problém to s podporou vyriešiť ale sú to zbytočné opletačky.:confused:
     
  10. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    pokud zaplatíš kartou nebo payskou jiné měny tak se ti může změnit platebka, pokud ale zaplatíš potom svou měnou, měla by se ti vrátit zpět. Pokud ne tak se to dá změnit přes podporu. Většinou se ale měna ukáže podle toho, ve které zemi ji otevřeš.
     
  11. Sparrowsak[TEC]

    Sparrowsak[TEC] Vážený autor

    Leo a to je podvod????
     
  12. *****štěpánek*****

    *****štěpánek***** Rádoby autor

    Ahoj.
    Ctu to tady a jen kdyby mi nekdo ve zkratce:) vysvetlit,proc zrovna Turci maji podle vetsiny hracu ,tak vyhodne balicky.Co tu hru hraji a to uz je hodne let.Vsichni touzi a tvrdi,ze Turci to maji super levne .Jak to?:eek:Co pak to nemaji nastavene podle sve ekonomiky? Proc vsichni chteji platit z Turecka? Proc kdyz BP vidi,slysi,jak hraci usiluji o Tureckou platbu,nezkontroluje ekonomickou pozici a schopnost si kupovat balicky pry levneji? Cim to je ,to me fakt zajima.

    Diky
     
  13. lukas-reper1

    lukas-reper1 Osvícený autor

    už to tady bylo hodně krát, Turci mají vše levné úplně všechno, takže mají levné i balíčky. (pro ně to samozřejmě asi levné není s jejich platem)
     
    *****štěpánek***** tohle ocenil(a).
  14. *****štěpánek*****

    *****štěpánek***** Rádoby autor

    No ta ja myslim,ze Turci se zas tak spetna nemaji. V tom bude neco jineho. Jsou zeme,ktere na tom jsou o hodne hure ,tam museji byt teprve levne balicky. Neco tu nehraje a nekdo zna pravou odpoved. Tak kdopak to vi?:)
     
  15. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Sparrowsak[TEC] nevím přesně jak platebka funguje, protože je to jiné oddělení, ale z toho co vím, platební oblast rozpozná kde zrovna jsi a podle toho nastaví měnu. Určitě jsou tam i další aspekty takže toto není pravidlem, ale podrobnosti už neznám. Podvod je, když hráč žije třeba v česku a úmyslně si změní IP adresu třeba na tureckou, která má nyní nízké ceny aby mohl nakupovat extrémně levně. Podvod je taky když si hráč žijící třeba v česku nechá kupovat balíčky od někoho kdo žije třeba v tom turecku. Takoví hráči se nepoctivě zvýhodňují oproti ostatním a měli by se hlásit na podporu. Jinak nevím co jiného bys myslel tím podvodem.
    *****štěpánek***** většinou stačí si trošku zagooglit. V turecku je momentálně ekonomická krize a hranice chudoby je 3x vyšší než minimální mzda. Pro porovnání níž najdete minimální mzdu na slovensku pro tento rok a minimální mzdu po 50% zvýšení kvůli krizi pro tento rok v turecku. Když si ji pak vydělíte dvěmi zjistíte jakou mzdu měli předtím. Taky se dá podívat na různé články kde popisují o kolik dražší mají věci oproti okolním státům, což nikdy není dobře, protože sousedící státy by měly mít podobné ceny.

    2.png Screenshot_7.png Screenshot_6.png
     
  16. AKLAKL

    AKLAKL Perspektivní autor

    Ale tu platebku někdo nastavuje že?Myslím že není problém ji udělat podle potřeby.Jinak nechápu že němci či angličani mají stejné ceny jako češi :confused:.A jestli že je v Turecku krize,tak proč vysedávaj u PC a hrajou hry,utrácej za to peníze,místo toho aby se snažili něco dělat.Jinak tady u nás to není v současné době dvakrát veselé.
     
  17. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Tak uz jsem to asi nasel. Ok Leo Turci to asi nemaji lehke i kdyz kamos tam byl na poznavacim zajezdu soukrome a uplna byda tam neni. Pravda Turecko je velike,vesnice,hory,pustiny,ale tam asi obyvatele nehraji SF.
    Je tu ovsem jine vysvetleni. V Nemecku zije 2,5 mil. Turku. Ti kteri tam pracuji se jiste maji lepe,nez ti zijici v Turecku. No myslim,ze uz je to jasne.
    Mami posilam ti do Turecka 1000euro kup mi par balicku(kup vsechny).:eek: A Turci maji tuhle hru radi a hraje jich tu opravdu hodne.
    Jak pise Loe,toto uz je podvod a hraci by je meli hlasit. Mozna ze to hraci hlasi,ale...domaci Turci na to nemaji,nekupuji. Zato Nemecti Turci kupuji a hodne,proc by se jich BP zbavovalo,trestalo??
    Je to moje konspiracni teorie,tak se na me nezlobte:p. Myslim,ze to je,ale celkem logicke vysvetleni.
     
  18. Sparrowsak[TEC]

    Sparrowsak[TEC] Vážený autor

    Presne tak, stačí, že Turek žijúci v Európe, ak hra sea a iné hry, zapne svoje dáta, abyyyy ten slaaavny bp videl, že hra na tureckej IP, a je zahojeny, takým ľuďom nikto nič nemôže, ale čo sa človek iba opováži niečo takého spraviť, tak je hneď zle...
    Je tu proste nastavený dvojaký meter na hráčov....
     
  19. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    AKLAKL krize není vina obyčejných lidí a taky s tím moc nezmůžou. Pokud se situace v zemi mění většinou během pár měsíců dochází i k úpravě cen v platební oblasti. V CZ a SK oblasti k tomu došlo několikrát, nejvíc je to poznat na ceně premia.
    *štěpánek* tohle se samozřejmě děje, ale BP nemůže neustále kontrolovat všechny účty jestli jim sedí platební oblast s místem pobytu. Tohle je opravdu potřeba hlásit aby se mohli prověřit jednotliví hráči.
     
  20. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Dobře, Turci jsou na tom špatně, mají levnější balíčky. Umí někdo zjistit ceny balíčků německých? Průměrná mzda je u nich 3x větší než u nás, takže by měli mít balíčky 3x dražší.
     
    crabat tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.