Chyby Talenty

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem *SASEK*CZ*, 20/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *SASEK*CZ*

    *SASEK*CZ* Zelenáč fóra

    Dobrý den udělal jsem talentový bod ale jakmile ho přidám k nějaké vlastnosti kterou chci a dám uložit tak se nepřičte k té vlastnosti a zas je připraven k určení kam ho chci vložit.
     
  2. socient

    socient Komisař fóra

    to patri skor do chyb v hre a nie sem
     
  3. Verbeia

    Verbeia Global Team Leader Team Seafight

    Ahoj *SASEK*CZ*!

    Presunula som Tvoj dotaz, nakoľko nepatril do vlákna, do ktorého si ho vložil.

    Musíš mať v základe rozdelených 6 talentových bodov a rovnako tak v každej z troch ciest v základe 6 talentových bodov. V opačnom prípade talent nikde nevložíš.
     
  4. *SASEK*CZ*

    *SASEK*CZ* Zelenáč fóra

    Ahoj děkuji psal jsem již na podporu pač že to sem nepatří jsem si uvědomil pár minut po tom co jsem to sem napsal. Jen ve skratce k tomuto problému: právě ten 6 talent v základu konkrétně navýšení kritiky mi nelze uložit děkuji , řeším s podporou.
     
  5. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj *SASEK*CZ*, projdi si všechny cesty. Sice ti zde na loď nevidím, ale nejsi první ani poslední, kdo se snaží doplnit základní cestu dle nových pravidel, ale v jiné z dalších cest ať je to agwe či ogun atd nemáš taktéž splněnou podmínku. Tudíž si musíš projít všechny cesty a uložit naráz potřebný počet talentových bodů.
     
  6. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Poslední dobu se tento problém řeší už poněkolikáté. Nestálo by za to udělat nějaký "polooficiální" přehled s obrázky, kde by bylo vidět, co si mají hráči zkontrolovat (6 talentů v základu a min 6 talentů v první sloupku každé z cest)?

    Beru z5 a omlouvám se, našel jsem, že obrázky se znázorněním už jsou :)
     
    Naposledy upraveno: 21/7/16
  7. Borec

    Borec Perspektivní autor

    geralt netreba nic robit staci citat okienka ked si talenty ukladas pise tam jasne kolko talentov potrebujes npr pri dar more ti to pise jasne
    6 talentových bodů: „Cesta Legby“
    minimálně 1 bod: „Bohatství hlubin“
    to znamena mat talenty ulozene minimalne 5 stastna ruka a 1 bohatsvi hlubin alebo opacne ale so stejnym poctom talentov... jednoduche a jednoduchsie sa to uz ani ukazat neda ved staci len citat neni to nic banalne... pekny den prajem
     
  8. Verbeia

    Verbeia Global Team Leader Team Seafight

    Ahoj,

    ide tu o ten problém hráčov, že niektorí majú talenty ešte podľa "starého" systému. To znamená, že majú v základe po 5 talentových bodov a rozbehnuté cesty. Teraz by s 5 talentovými bodmi cestu nerozbehli, takže systém akoby od nich žiadal, že musia talent doložiť do základu na 6, nikde inde im talent neuloží.
    Tým sa zabraňujem, aby mali akoby o talent viac...
     
  9. *SASEK*CZ*

    *SASEK*CZ* Zelenáč fóra

    Ahoj děkuji všem jediné co mne napadá tak je eště komplet snulovat talenty a naházet je od nuly všude mám 1a 5 atd jen v základu mám 3 a 1 a1 chtěl jsem tam proto hodit 4 a 1 a1 aby bylo 6 ale nejde eště jednou všem moc díky
     
  10. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Já to vím, ale možná sis nevšimnul, že si poslední dobou hodně lidí stěžuje, že jim talenty nejdou uložit a "čtení okének" je asi problém. Takže grafické znázornění by mohlo pomoci :)
     
  11. Borec

    Borec Perspektivní autor

    geralt no s tymto suhlasim pokial robi problem citanie tak to im musime pomoct s grafickym znazornenim ;)
     
  12. Mirek

    Mirek Titán fóra

    bez další reakce, zamykám
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.